Sommerhus i Gedesby

Vand så langt øjet rækker ved en af Danmarks fineste badestrande. Havet er det ufravigelige omdrejningspunkt, når I holder ferie i et sommerhus i Gedesby. Byen, der er placeret med kridhvid sandstrand til begge sider, ligger på Falsters østvendte kyst og er et sandt slaraffenland for vandhunde, badenymfer og windsurfere. 

Ferieparadiset Gedesby ligger nemlig  på øen, der med kærlighed, bliver refereret til som en af Danmarks sydhavsøer, og det er ikke uden grund. Her kan I nemlig bade i havvand, der er så rent, at det er markeret med det blå badevandsflag, mens Falster også byder på store naturoplevelser ved fjord, mark og skov. Området er også for jer, der gerne vil bruge afbrækket fra hverdagen til at få stillet jeres sult efter både kulturelle, historiske og gastronomiske indslag. Sagt anderledes er Falster ferie for hele familien, og et sommerhus i Gedesby er et ideelt helle for jeres udflugter i det sydøstlige Danmark. 

Vores sortiment af sommerhuse i Gedesby ligger i det populære sommerhusområde bag ved strandens klitter, mens vi også har enkelte huse i Gedser. Alle er de små, helt klassiske stereotyper på et dansk sommerhus og kan rumme alt lige fra den lille familie, parret og den lidt større vennegruppe, mens jeres hund eller kat også er velkommen i langt de fleste af sommerhusene. Samtidig er de alle udstyret med terrasse eller have, hvor børnene kan boltre sig, og I kan nyde de lange, lyse sommernætter. Hvis vejret slår om, eller I vælger at besøge Gedesby uden for højsæsonen, emmer alle husene af indendørs sommerhusidyl, og I kan komme helt ned i gear med en god bog og dejligt selskab. Fordi husene ligger lige bagved klitterne, har I nærmest ingen afstand til den brusende Østersø, mens I også er i køreafstand til større byer som Nykøbing Falster og Gedser. 

Sommerhusferie i Danmark rimer på afslapning, kvalitetstid med de bedste og muligheden for at skabe minder for livet. I bestemmer selv, hvordan tiden skal forvaltes, men vi giver herunder vores bud på, hvad I bare må opleve, når I holder ferie i et sommerhus i Gedesby.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Gedesby

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Gedesby

Loading...

Feriehuse med pool i Gedesby

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Gedesby

Loading...

Udforsk omgivelserne omkring Gedesby

Gedesby er lidt af et mekka for dem, der elsker at boltre sig i bølgen blå, men området byder på så mange andre naturoplevelser, som I bestemt ikke må snyde jer selv for. I kan selvfølgelig vandre langs kysten, hvor I med stor sandsynlighed kan finde rav, men I kan også gå på opdagelse i Bøtø-skoven eller besøge det unikke fuglereservat Bøtø Nor. Er i historieinteresserede, anbefaler vi jer at udforske bøgeskoven Corselitze, hvor en lille del af skoven - kaldet Halskov Vænge - indeholder intet mindre end 6 stendysser og 72 gravhøje.

Falsters sydøstvendte kyst huser samtidig en række cykelruter, der vil tage jer gennem et landskab, hvor natur smelter sammen med byerne. Nykøbing Falster og Gedser er begge velassorterede købstæder med butikker, restauranter, museer og aktiviteter for både store og små.

Aktiviteter og seværdigheder omkring Gedesby

Når I holder ferie i et sommerhus i Gedesby er det jer, der sætter rammerne for, hvordan dagene skal fyldes ud. Måske skal de bruges på stranden, i haven eller noget helt tredje. En ting er sikkert; en ferie i Gedesby kan også byde på store oplevelser, og vi anbefaler jer fx, at besøge: 

  • Dodekalitten

Gør jer selv den tjeneste at køre til toppen af “De Lollandske Alper” og se monumentet bestående af 12 kæmpe stenfigurer, der bringer mindelser om de hvide figurer på Påskeøen. Det er et sandt kunstværk, der suppleres med musik afstemt efter årstiden, og står med det smukkeste kig ud over smålandsfarvand. 

  • Knuthenborg Safaripark

Ingen ferie uden besigtigelse af dyr vel? Når I lejer et sommerhus i Gedesby er i køreafstand til savannens big five i Knuthenborg Safaripark. Her er der oplevelser nok til en hel dag for hele familien. 

  • Naturparken Nakskov Fjord

Planlæg jeres helt eget ø-hop i Nakskov Fjord, der er et de mest ø-rige farvande i Danmark. Naturparken er hjemsted for et helt særligt fugle- og planteliv og er så smukt, at det fungerer som balsam for sjælen. 

_NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være._