Feriehuse i Provence

Ferie i Frankrig? Og skal det helst være med sol, varme og smukke horisonter? Så tag turen til Sydfrankrig og Provence området. Solrige Provence er bestemt en destination, som er en sommerferie i Frankrig værdig. Kom selv og oplev stemingen i området som har inspireret flere store kunstnere. Fra jeres feriehus, er det bare med at komme ud og opleve alt hvad området har at byde på. Det bedste er, at I helt selv bestemmer hvad I gerne vil opleve, og hvornår I bare gerne vil slappe af på feriehusets terrasse, med udsigt til landskabet i Provence.

Ferie i Provence

Populære feriehuse i Provence

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Provence

Loading...

Feriehuse med pool i Provence

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Provence

Loading...

De mest populære byer i Provence

Når I holder ferie i Provence, er der flere dejlige byer I kan besøge. Selve området er opdelt i seks regioner, som alle byder på masser af oplevelser. En uges ferie er ikke altid helt nok, hvis I gerne vil have alle facetter af denne region med.  

Området Alpes Maritimes ligger i den sydøstlige hjørne af regionen, og her kan I besøge kendte byer som Nice, Antibes og Cannes, hvor vi også udlejer feriehuse og ferielejligheder. Disse byer oser af sydfransk livsstil, hvor der tilbringes timer i solen med en god kop kaffe. I dette område venter også store naturoplevelser i bjergene og Mercantour Nationalparken.

I Vaucluse regionen, ligger det berømte bjerg Mont Ventoux. I kan også besøge nogle af Frankrigs smukkeste landsbyer i Luberon Regionale Naturpark. I det nordlige Vaucluse ligger regionen Drome-Provence, hvor landskabet er indhyllet i lilla lavendelmarker. I dette område kan I også besøge den spændende by Avignon. Avignon er fuld af imponerende gotiske bygninger, kunst af alle slags, lækre restauranter, stemingsfyldte cafeer og teater. Pavepaladset i Avignon er en af byens største attraktioner. Paladset er et af byens gotiske mesterværk, hvor syv paver nåede at bo i eksil i perioden fra 1305-1378. Paladset er i dag optaget på UNESCOs verdensarvslist. Efter at have set Pavepaladset, kan I fortsætte turen til en af byens andre store attraktioner, den halve bro. Pont St.-Bénézet – eller Pont d’Avignon. Broen har haft en hård tilværelse, pga. af de mange angreb på byen af b.la. gotere, frankere, vikinger og arabere.  I Avignon er der mange hyggelige gader og fine torve. Der er også et stort overdækket marked midt i byen, hvor I kan handle med de lokale.

Ferie Provence

Hvad kan man se fra et feriehus i Provence?

Bouche du Rhone området ligger i den vestlige del af regionen. Her er landskabet meget varieret med både sumpede egne i Camargue regionen til kysten øst for Marseille. Det er også i dette område I kan besøge maleren Van Goghs fødeby, Arles. Udover at se Van Goghs fødehjem, kan I også beundre byen kæmpe store arena, hvor der tidligere har været gladiatorkampe og tyrefægtning. Vigtige byer i området er Arles, en romersk by og hjemsted for Van Gogh, og Marseille – den andenstørste by i Frankrig og en travl by og havn, og adskillige andre mindre markedsbyer, hver især med en udpræget provencalsk atmosfære, som f.eks. Aix-en-Provence. Der er mange yndige landsbyer, der kan udforskes – f.eks. Les Baux de Provence, som er den mest kendte, mens andre populære steder er Fontvieille, Martigues, Saint Remy de Provence og Salon de Provence.

se lavendelmarker fra et feriehus i Provence

Attraktioner i Provence

Alpes de Haute Provence og Hautes Alpes ligger i den nordøstlige del af Provence, hvor det dramatiske landskab bevæger sig over Alperne. Verdonkløften er et af områdets naturseværdigheder, som I bør besøge. Af andre attraktioner i Hautes-Alpes kan nævnes Den befæstede bjergby Briancon er bestemt også værd at tage forbi, mens I er på ferie i området. I kan også sagtens holde skiferie i dette område, hvor især Serre Chevalier regionen og omkring Briancon, er kendte skisportsteder. 

Dette er blot et udpluk af de mange oplevelser der venter i de forskellige områder i Provence. Hos NOVASOL Feriehusudlejning kan I leje feriehuse og ferielejligheder i alle områderne. Der er altså alle muligheder for, at komme tilbage og opleve nye sider af denne smukke del af Frankrig, hvis I ikke fik set alt det I gerne ville, på den første fertie.