Feriehuse i Fayence

Den charmerende middelalderby Fayence emmer af provencalsk charme og atmosfære. Med en skøn beliggenhed i bakkerne, mellem havet og bjergene, er Fayence et perfekt udgangspunkt for at udforske alt det bedste Provence tilbyder. Når I vælger en feriebolig i Provence, finder I masser af kontraster. Ved kysten ligger berømte byer som Nice, Cannes og St.Tropez.I bjergene hersker den rene idyl og tilbagelænet stemning i de små, maleriske bjerglandsbyer. Fayence er en relativt stor landsby, med en livlig atmosfære. Her finder I et bredt udvalg af gode restauranter, hyggelige cafeer og barer. I byens smalle gader ligger de små, spændende butikker som perler på en snor. På markedet kan I købe friskplukket frugt og grønt fra lokale landmænd. Trænger I til en dukkert, kan I bade i en nærliggende sø, køre til havet eller leje en feriebolig med pool. Der er et stort udvalg af ferieboliger med pool i Frankrig, hvor det skønne klima kan nydes i private omgivelser.

Feriehus med pool i Fayence

Populære feriehuse i Fayence

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Fayence

Loading...

Feriehuse med pool i Fayence

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Fayence

Loading...

Seværdigheder og tips til ferie i Fayence

Fayence har tidligere været en forsvarsbastion og det ser I stadig spor af rundt om i byen. I nærheden af den gamle bydel, ligger et tidligere traditionelt sten vaskehus og længere oppe i byen, finder I et charmerende lille museum, der bl.a. rummer en af byens fælles ovne, der blev brugt frem til 1947. Bygningerne er maleriske, og gader og torve emmer af atmosfære. Der findes ikke mindre end 13 springvand i Fayence. Den barokke kirke Saint Jean Baptiste fra 1685, har et ottekantet klokketårn og nogle fabelagtige farvede mosaikruder. Øverst i byen, kan I se ruinerne af det gamle slot, som tidligere var hjemsted for Frejus biskopper. Campanilen kan spottes på lang afstand og panoramaudsigten er ganske enkelt fantastisk. Når I lejer feriehus i Fayence, bor I i en autentisk atmosfære og midt i den skønneste natur. På det lokale bondemarked kan I hver dag møde områdets bønder, der kommer til byen med friskplukket frugt og grønt samt masser af hjemmelavede specialiteter.

Ferie i Fayence

Aktiviteter i Fayence

I området omkring Fayence findes der utallige vandrestier gennem olivenlunde, vin- og lavendelmarker. På det udendørs teater Teátre de Vendure kan I om sommeren opleve storslåede teaterstykker og koncerter. Der findes også et dejlig friluftsbad i byen, hvor store og små kan få en forfriskende dukkert og nyde solens stråler. Har I lyst til en dag på stranden, er den nærmeste mulighed Saint-Cassien søen – læs mere herom under udflugter. I kan selvfølgelig også tage til strandene på Côte d, hvis I vil til havet. I Fayence finder I også både tennisbaner og masser af golfbaner samt mulighed for at opleve svæveflyvning, da Fayence huser en international kendt svæveflyklub. I Provence området er der samtidig rig mulighed for at komme med på guidede rideture i bjergene eller prøve kræfter med klatring. I kan også rafte på en af de mange floder i området samt leje kano og kajak. For familiens yngste er der mange forskellige vandlande, forlystelsesparker og zoologiske haver.

Slot i Fayence

Udflugtsmål fra feriehuset i Fayence

Tag en afslappende dag i solen ved Saint-Cassien søens bredder. Her findes dejlige strande og et hav af aktiviteter for store og små. I kan leje kano, kajak og cykelbåde, eller tage fiskestangen med og få aftensmaden på krogen. Der findes flere gode restauranter og barer i området, hvor I kan nyde en frokost i skyggen eller få en forfriskning. Når I lejer en ferielejlighed i Fayence, kan I vandre til den provencalske landsby Seillans, som er en af de smukkeste middelalderlandbyer i Frankrig. Også Callian, med middelalder slottet og det romanske kapel, er et besøg værd. Vil I opleve de helt store kontraster, kan I tage på en dagstur til de berømte byer på Côte d´Azur. Både i Nice, Cannes og St. Tropez, flokkes de rige og berømte mellem designerbutikker og eksklusive Beach-Clubs. Får I smag for stemningen i de skønne kystbyer, så udlejer vi mange feriehuse på Côte d´Azur.

Mad Fayence

Gastronomi i Provence

Uanset hvor I lejer feriebolig i Frankrig er mad og vin i fokus. Også Provence har masser af restauranter der er et besøg værd. I kan sagtens finde en restaurant, hvor maden er i top og prisen i bund. De typiske lokale produkter der præger retterne er oliven, svampe, trøfler og vin. I løbet af jeres ferie i Fayence, har I mulighed for at købe friske råvarer på det lokale marked og tilberede lækre måltider hjemme i jeres feriebolig. Maden smager bare bedst, når den kan tilberedes i ro og fred og nydes under åben himmel.

Når I lejer en feriebolig i Fayence bor I midt mellem olivenlunde og vinmarker i en autentisk og charmerende atmosfære. Samtidig er I mindre end en times kørsel fra Cannes´ livlige stemning og vilde natteliv. I kan vælge mellem det bedste af to verdener, og få en ferie fyldt med skønne minder og fantastiske oplevelser.