Feriehuse i Bouches-du-Rhône

Bouches-de-Rhône byder på naturskønhed, kulturelle attraktioner og alt det der er bedst ved Provence. Lej en attraktiv feriebolig eller ferielejlighed i Provence og oplev Bouches-du-Rhône med NOVASOL. Området byder på spændende attraktioner og aktivitetsmuligheder for hele familien, så I kan holde præcis den afslappende, eller aktive, ferie I mangler. Vores feriehuse i Bouches-du-Rhône findes i alle prisklasser og med præcis de faciliteter I ønsker!

Feriehuse i Bouches-du-Rhône

Populære feriehuse i Bouches du Rhône

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bouches du Rhône

Loading...

Feriehuse med pool i Bouches du Rhône

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Bouches du Rhône

Loading...

Feriehuse i kulturelle omgivelser

Det franske department Bouches-du-Rhône blev dannet under den franske revolution og byder på storslåede kulturelle attraktioner. Besøg f.eks. middelalderborgen i Tarascon, de romanske ruiner såsom amfiteatret i Arles, samt middelalderbyerne såsom Baux de Provence der blev brugt som fæstning under kelterne. I hjertet af Bouches-du-Rhône finder I storslåede byer såsom Arles og Marseille. Dette smukke område giver jer mulighed for at se alt hvad Provence Alpes Côte d’Azur har at byde på, fra oldtidsruiner til fortryllende scenerier, præget af den strålende sol.

Feriehuse i Arles og Marseille

Feriehuse og ferielejligheder i Arles og Marseille

Opført som et UNESCO verdensarv i 1981 vil byen Arles og dens omgivelser næppe skuffe de eventyrlystne. Fra et feriehus eller en ferielejlighed i Arles kan I også opleve bemærkelsesværdige naturseværdigheder; de klippefyldte områderi Arles Alpilles, det grønne og frodige  Crau, og den regionale nationalpark Camargue. Dette skønne landskab har inspireret flere af tiden største kunstnere, såsom Van Gogh der boede i Arles. Her er en unik mulighed for at opleve den traditionelle middelhavs livsstil med fuldstændig frihed, takket være NOVASOLs feriehuse i Bouches-du-Rhône i Sydfrankrig.

Marseille er Frankrigs næststørste by efter Paris. Marseille byder på pragtfulde seværdigheder, et hyggeligt centrum med mange butikker og fantastiske restauranter , men også lokale markeder og traditioner. Tag f.eks. et smut forbi den gamle havn, se de to fæstninger Saint-Jean og Saint-Nicolas, samt basilikaen Notre Dame de la Garde der rejser sig 162 meter over byen. Med et feriehus i Marseille kan I nemt kombinere en kulturel ferie med en aktiv ferie på stranden eller i den lille bjergkæde Chaine de l’Estaque, der giver en fantastisk udsigt over området.

Aktiv ferie i Bouches-du-Rhône

Aktiv ferie i Sydfrankrig

Lejer I et feriehus i Bouches-du-Rhône kan I glæde jer til at udforske landskabet med et mildt klima og utallige soldage.  På kyststrækningen Les Calangues finder I over 160 kilometer vandrestier, der strækker sig fra Marseille til den lille kystby Cassis og fører jer gennem en af regionens mange nationalparker. Her finder I et rigt dyreliv med over 400 fuglearter og vilde Camargue-heste. Det er muligt at udforske meget af regionen på hesteryg eller mountainbike på markerede ruter. Kyststrækningen i Bouches-du-Rhône byder selvfølgelig også på badebyer og strande i verdensklasse. Slap af på stranden eller kast jer ud i en række forskellige vandsport i Cassis, Les Saintes-Maries-de-la-Mer, La Ciotat og Sausset-Les-Pins.

Feriehuse i Bouches-du-Rhône hos NOVASOL

Hos NOVASOL er det hurtigt og enkelt at finde en ferielejlighed eller et feriehus i Bouches-du-Rhône. NOVASOL udlejer feriehuse i hele Frankrig og resten af Europa og har ferieboliger og ferielejligheder i alle prisklasser til enhver type ferie. I Bouches-du-Rhône kan I leje simple ferieboliger og ferielejligheder eller luksuriøse feriehuse med egen pool, spa og havudsigt. Benyt søgekriterierne øverst på siden og find jeres drømmehus til en skøn ferie i Frankrig.