Feriehuse i Saint Tropez

Saint Tropez er en kystby på den franske riviera, der ligger i den sydøstlige del af Frankrig. Stedet er populært hos mange kunstnere, og tiltrækker således mange internationale besøgende. Saint Tropez er en af de livligste byer i sommersæsonen, og ligger en kort køretur fra Nice eller Cannes. Så selvom I måske vælger at holde ferie i en af de andre skønne byer i området, kan I nemt opleve attraktionerne i Saint Tropez, der nemt kan nås med bil. Hos NOVASOL finder I mange forskellige ferieboliger i Provence, som Saint Tropez er en del af.

Feriehus Saint Tropez

Populære feriehuse i Saint-Tropez

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Saint-Tropez

Loading...

Feriehuse med pool i Saint-Tropez

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Saint-Tropez

Loading...

Tid til afslapning og det gode liv i Saint Tropez

Saint Tropez, på den franske riviera, anses for at være legepladsen for de rige og de berømte. Når I besøger byen, kan I ikke undgå at blive betaget af byens havn, hvor de luksuriøse yachter ligger og vugger på vandet. Her er fashionable caféer, der altid er fulde af turister med en vidunderlig mængde af tid. NOVASOLs feriehuse i Saint Tropez byder som oftest på en spektakulær udsigt over Middelhavet, hvorfra I kan holde en behagelig og uforglemmelig ferie. Komfortabelt vejr og fantastiske sandstrande tiltrækker mange turister til Saint Tropez, fra hele Europa og hele året rundt.  Strandelskere vil  uden tvivl synes om strandene ved Saint Tropez. Eventyrelskere kan nyde windsurfing og sejlads eller deltage i andre sportsaktiviteter, der finder sted omkring strandområderne. I kan også finde strande tæt på vores villaer i det sydlige Frankrig, hvor I kan slappe helt af i solen og komme væk fra byens livlige puls.

De bedste strande til familier findes i Plage de la Bouillabaisse, Plage des Graniers og Plage des Jumeaux. Disse strande tilbyder også strandlegepladser, barer og caféer. Gaderne er fulde af folk, især i weekenderne, så vi anbefaler jer, at udforske denne by til fods.

Ferie i Saint Tropez

Leje af ferieboliger i Saint Tropez og resten af Frankrig

Hos NOVASOL kan I leje feriehuse i Frankrig hele året rundt. Med det brede udvalg af både feriehuse, lejligheder og villaer, kan vi imødekomme de forskellige behov, som vores feriegæster har.  Alle vores ferieboliger i det sydlige Frankrig er veludstyrede med alle grundlæggende og moderne bekvemmeligheder. Flere af feriehusene har en privat pool og en have, hvor I kan slappe af. Så hvad enten I leder efter hyggelige lejligheder eller luksuriøse villaer, har vi det hele. Saint Tropez er et ferieparadis i Frankrig. Det er et perfekt feriemål for dem, der glæder sig til at nyde en afslappet ferie med hav og sandstrande om hjørnet. Besøg Saint Tropez og lej feriehuset gennem NOVASOL lige her.