Feriehuse i Vaucluse

Overvejer du at leje en feriebolig i Frankrig? Så er Vaucluse en oplagt destination til din næste ferie. Sol næsten hele året rundt, Middelhavets blå bølger, der bruser på bredden og cikadernes sang er bare nogle få grunde til, hvorfor Vaucluse er et fantastisk feriemål. Det smukke område ligger perfekt placeret mellem bjerge og havet, så man kan helt selv vælge om man ønsker en afslappende badeferie eller en aktiv ferie fyldt med oplevelser.

Ferie i Provence

Populære feriehuse i Vaucluse

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vaucluse

Loading...

Feriehuse med pool i Vaucluse

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vaucluse

Loading...

Nyd landskabet i Vaucluse med et feriehus fra NOVASOL

Det er frem for alt områdets skønne beliggenhed, der får folk til at leje en feriebolig i Vaucluse; Middelhavet mod syd, Alperne mod øst og alle de vidunderlige, små provencalske landsbyer, der er proppet med charme, venlige mennesker og stenbelagte gader, som man kan slentre ned ad. Kort fortalt er det et vaskeægte paradis på jord, der strækker sig fra Avignon til Luberon via den majestætiske Mont Ventoux.

Ferie i Vaucluse

Oplev Vaucluses kultur på jeres ferie i Frankrig

Vaucluse er en af de travleste områder, når det kommer til festivaller og andre folkehændelser, hvilket altid er et hit blandt feriegæster, der leder efter underholdning. Den berømte festival i Avignon, der er spækket med moderne dans og teater, byfesterne og de mange kulturelle arrangementer, kan alle opleves når man lejer en feriebolig i Provence. Filmelskere vil også nyde deres ferie i Vaucluse, da de her vil kunne gå i fodsporene på deres helte, når de går på opdagelse i gaderne og i naturen, der er blevet brugt som baggrund til mange film, der har markeret filmhistorien. Manon og kilden (Manon des sources), Husaren på taget (Le Hussard sur le toit), A Good Year, og endda Swimming Pool er alle mesterværker, der er blevet filmet i Vaucluse, og som du kan genleve, når du holder ferien i Sydfrankrig

Ferie i Frankrig

På opdagelse i Vaucluses historie

Ud over landskabet og kulturen, er Vaucluse også interessant fra et historisk perspektiv, hvilket fremgår af de talrige monumenter, som for eksempel det berømte Palais des Papes i Avignon og slottene i det sydlige Luberon. Synagogen i Carpentras og det antikke teater i Mont Ventoux er begge smukke historiske monumenter, man kan opleve, når man lejer en feriebolig i Provence.

Smag på det franske køkken

Området er også ideelt, hvis man gerne vil smage på de kulinariske oplevelser, som Provence har at byde på. Hele Vaucluse er kendt for sine fantastiske vingårde, der altid producerer nogle af de bedste vine i Frankrig, eksempelvis Cote du Rhône. De gode råvarer er også i fokus i dette regionale køkken, såsom meloner, kirsebær, sort trøffel, Carpentras jordbær eller græskar. Du må heller ikke glemme at smage på det berømte brød, fougasse, også kaldt for oliepumpen, eller de saftige courgetter og auberginer. Så mange gode retter og råvarer, der skal opleves og smages, når man holder ferie i Vaucluse!

Lej et feriehus i Frankrig i denne smukke region for at opdage hvert enkelt lille hjørne i Vaucluse på en ferie, der vil blive lige så forfriskende, som den er eksotisk!