Feriehus i Frejus

Velkommen til Frejus, den smukke sydfranske havneby, der ligger idyllisk placeret langs Cote d'Azur. Hos NOVASOL, er det muligt at leje et feriehus i Frejus og tage hele familien med på ferie i Frankrig, og få sig en ferie fuld af gode oplevelser og sjove seværdigheder i Frejus. Det største trækplaster i Frejus er uden tvivl den fantastiske placering på Cote d'Azur, hvor der er rig mulighed for at sole, bade og prøve kræfter med diverse vandsport, jetski og meget mere. På en ferie i Sydfrankrig kan I finde sommerhuse i alle prisklasser og med alle tænkelige faciliteter, som vil give jeres familie den perfekte ferie. Man kan for eksempel leje et feriehus med pool i Frejus, og give familien en fantastisk badeferie i private rammer. Så kan I kan slappe af med et glas rosé i haven, mens børnene hygger i poolen og nyder solen. Der er også masser at se og opleve på ferien i Sydfrankrig, for eksmpel kan I tage forbi de romerske ruiner i udkanten af Frejus. Det er også rigtig populært at tage en tur til Cannes eller Nice - endda et smut til Monaco og se på fede biler og det verdensberømte casino, der blandt andet er kendt fra en 007 film. Mange vælger også at leje cykler og tage på tur langs vandet, hvilket er en ekstremt smuk tur! Lyder alt dette som en ferie efter jeres smag? Så book jeres næste feriehus i Cote d'Azur allerede i dag!

lej et feriehus i frejus og oplev cote d'azur

Populære feriehuse i Fréjus

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Fréjus

Loading...

Feriehuse med pool i Fréjus

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Fréjus

Loading...

Aktiviteter i Sydfrankrig for store og små

Har du booket en ferielejlighed Provence, nærmere bestemt Frejus? Så kan du se frem til en oplevelsrig ferie i den berømte badeby i det sydlige Frankrig. En ferie i Frejus, tilbyder dig en lang række sjove, udfordrende og unikke aktiviteter, både i naturen og ved havet. Faktisk giver et feriehus i Provence på den franske riviera den perfekte kombination mellem frihed, udendørsaktiviteter, Middelhavet og alle dets skønheder, samt en rig historie og kulturarv, som ligeledes bør opdages. En ferie i Provence på den franske riviera, er noget for alle, uanset interesser og ferieønsker. Her kan I nemt få jer både en aktiv og en afslappende ferie under sydens sol. Der er nemlig massevis af aktiviteter og med vores sommerhusudlejning i Sydfrankrig, får I blandt andet mulighed for at prøve adskillige forskellige vandsportsaktiviteter. Ved vandet kan man nemlig leje alt fra paddleboards, kajakker, og kanoer til jetski, ringe efter speedbåd og meget mere. Man kan også bare nyde de fantastiske strande, bygge sandslotte og få sig en dejlig kulør på sin ferie i Provence. Har i ikke lejet et feriehus med pool, bør I tage familie eller vennerne med på de mange fantastiske strande, der synes som et paradis på jord. Som nævnt vælger mange feriegæster ved Cote d’Azur at cykle langs Middelhavet, en smuk tur, hvor den ene millionvilla efter den anden ligger placeret og de fede biler kommer kørende i en lind strøm. Det skal dog siges at der ofte er smalt på vejene, så man skal passe på, hvis man cykler langs Middelhavet. Man skal ikke ret langt op i baglandet, før fyrtræer og bjerge snor sig gennem landskabet, hvorfor det er ufatteligt smuk at køre sig en tur netop her. Det er oplagt at pakke en lille picnic-kurv og tage en hyggelig frokost i bjergene. Kunne alle disse sjove aktiviteter i Sydfrankrig være noget for jer? Så lej jeres sommerhus i Frejus allerede i dag.

Lej et feriehus cote d'azur

De bedste ting at lave på ferien i Sydfrankrig

Et feriehus i Fréjus giver jer rig mulighed for at besøge spændende steder i nærheden af huset. For eksempel kunne man tage børnene med i byens zoologiske park, hvor man kan opleve en lang række eksotiske dyr. En anden god oplevelse til ferien i Provence, kunne være en tur til Porte des Gaules, et historisk monument, der blev opført i 1886, og rummer et arkæologisk museum, hvor man kan få flere timer til at gå. Fortsæt herefter jeres tur med et stop ved St. Léonce Cathedral, der er beliggende i det historiske centrum af Frejus, og er opført som et historisk monument i 1862. Skal der være lidt romantik på ferien i Frankrig, kan man nyde en tur i ”ørkenen”, og tage til bjerget Mount Vinaigre, hvor man finder en fantastisk udsigt. Her bør I se solnedgangen! Andet at se i Frejus kunne være La Cathedrale de Frejus, der blev bygget i det 12. århundrede og var en af regionens første gotiske bygninger. Er man til krukker og keramik, kan man tage familien med på tur til krukkebyen Aubagne, hvor kendte mærker som Ravel har hjemsted. Noget meget unikt at opleve på ferien i Sydfrankrig er ”det franske Grand Canyon” også kaldet Gorges du Verdon. Den lange kløft har Azurblåt vand, som næsten kun kan opleves her. Man kan leje diverse både og sejle ud på søen, eller tage turen ind i kløften. Dette er næsten en must-see oplevelse, for de der elsker at få oplevelser i naturen, på sin ferie i Frankrig. Lyder dette som noget for jer? Så kan du booke din næste ferie i Frejus allerede i dag.

lej et feriehus i sydfrankrig og få jer en badeferie for hele familien

Feriehus i Frejus eller ferielejlighed i Cote d'Azur

Uanset hvilken by du beslutter dig for at besøge på den franske riviera, også kendt som Cote d'Azur, vil du kunne få dig en fantastiske ferie, der opfylder alle dine feriedrømme. Frejus er om sommeren billigere og mindre turistet end De ikoniske badebyer Saint Tropez og Cannes. Frejus er beliggende mellem Cannes, Sainte-Maxime og Saint-Tropez, og denne placering giver dig mulighed for at opleve de berømte badebyer i Frankrig, som aldrig er mere end en kort biltur væk. Drømmer du om en Ferielejlighed eller et sommerhus med pool i Fréjus, så kig vores mange produkter igennem og lad dig blive fristet!