Feriehuse i Cabris

Cabris er et lille provencalsk paradis, tæt på parfumebyen Grasse. Fra Cabris er der en vidunderlig udsigt over Middelhavet, og de fine grå stenhuse ligger tæt i de små smalle gader. Feriestemningen forstærkes af duftende lavendler, stolte cypresser og palmetræer. Cabris ligger omgivet af skyggefulde terrasser med vin- og oliventræer samt vidstrakte lavendelmarker. Ruinerne af byens middelalderslot findes stadig og I kan se dele af den gamle forsvarsmur. Fra slotshaven har I en enestående udsigt over havet. Der er en livlig atmosfære i den lille by, hvor mange kunsthåndværkere har slået sig ned. På byens torv kan I nyde en kop kaffe eller et koldt glas hvidvin, mens I betragter det lokale liv og mærker duften af friskbagt baguette.

Ferie i Cabris

Forslag til seværdigheder og udflugter i og nær Cabris

Læg vejen forbi den smukke Saint Cassien sø og snup en afslappende dag i solen, i de romantiske omgivelser. Tæt på Cabris finder I også de spændende Audides huler, der tager jer 60 meter ind i bjergets fantastiske stalaktitter. I forbindelse med hulen ligger en forhistorisk park, hvor I se rekonstruktioner af familiescener og huler, der tidligere var beboet. I parken er der desuden talrige beskyttede blomsterarter. I kan også benytte chancen for at gå på opdagelse på et af de utallige antikmarkeder, der afholdes rundt om i de omkringliggende byer. I kan handle ind til veltilberedte måltider på de lokale markeder, hvor boderne er spækket med friskplukkede grøntsager og frugt samt masser af lokale specialiteter. I omegnen ligger der desuden en del klostre, hvor offentligheden har adgang. I bør også ligge vejen forbi den berømte parfume by Grasse. Her tilbyder de tre historiske parfumefabrikanter - Fragonard, Galimard og Molinard - gratis guidede ture, hvor I kan lære alt om parfumekunstens mysterier. I bør bestemt også slentre en tur i byens smukke gader og udforske den flotte Notre-Dame du Puy-katedral, der oprindeligt er fra det 11. århundrede. Overalt i byen kommer I forbi hyggelige, pittoreske torve med fortovscafeer og springvand - alt det som en ferie i Frankrig gerne må byde på. Når I kører tilbage til Cabris, kan I ligge vejen forbi Saint Sauveur-vandfaldet og få en ægte naturoplevelse med i bagagen. Endelig kan I besøge nogle af de mange berømte byer langs Côte d´Azur som f.eks. Saint-Tropez, Cannes og Nice.

Havnen i Cannes

Aktiv ferie i Cabris

Der findes over tusinde vandrestier i Provence af meget varierende sværhedsgrad. Nyd den skønne natur med høje bjerge, fredelige nåleskove, grønne dale, duftende blomsterenge og forfriskende floder. På mange af ruterne kommer I gennem små, pittoreske landsbyer, der emmer af idyl. Det betagende landskab kan selvsagt også opleves på to hjul – Provence er et mekka for cykelentusiaster. De rigtig modige prøver kræfter med det legendariske bjerg Mont Ventoux. I bjergene er der også rig mulighed for, at få et adrenalin kick med klatring eller canyoning på de vilde floder. Man kan i det hele taget dyrke alle former for vandsport i området, som også er leveringsdygtig i både golf og tennisbaner.  

Når I opholder jer i dejlige Frankrig og har lagt jeres ferie i Provence, så skal der naturligvis også være tid til,bare at nyde det hele. I har ca. 30 minutters kørsel til de skønne strande ved Côte d´Azur. Her er der virkelig feriestemning og mulighed for, at nyde det gode badevand og de franske strande. De fleste steder findes der parkering langs strandene ved Côte d´Azur, i højsæsonen bør I dog være tidligt ude, da parkeringspladserne hurtigt bliver optaget.

Feriehus med pool i Provence

Ferieboliger af alle slags i Frankrig

I bør vælge en feriebolig i Cabris, som base for ferien, hvis I sætter pris på autentisk stemning, frisk luft og skøn natur, men samtidig vil have masser af spændende oplevelser og seværdigheder inden for rækkevidde. Hos NOVASOL finder I alle typer af ferieboliger, hvilket gør, at vi kan finde en passende feriebolig til jer som rejser to, til den lille familie og til den helt store gruppe. I ferieboligen får I friheden til, at holde den ferie I godt kan lide. Her er ingen faste prgrammer eller spisetider - det er ferie med frihed.