Feriehuse i Mougins

Den lille idylliske bjergby emmer af landlig, provencalsk charme og romantik. Gå på opdagelse i den gamle bydels bilfri gader og nyd duften af bougainvillea og friskbagt baguette. På de små torve og pladser, samles de lokale og ordner verdenssituationen over et glas vin. Her er ro og fred, men byen ligger kun et kvarters kørsel fra Cannes lækre strande og hektiske natteliv, så I kan sagtens få de bedste af to verdner. Mougins er det oplagte valg for jer der vil opleve autentisk provencalsk atmosfære og samtidig være tæt på gode strande og Côte d`Azurs mange fristelser. Alt dette vil uden tvivl være med til, at give jer en dejlige ferie i Frankrig.

Feriehus Mougins

Populære feriehuse i Mougins

Loading...

Feriehuse med pool i Mougins

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Mougins

Loading...

Strande i nærheden af feriehuset i Mougins

Plage du Casino Beach, Cannes La Croisette : Gylden sandstrand i hjertet af Cannes. Her mødes badenymfer med strandløver – og alle os andre. Det er gratis at opholde sig på stranden, men parkering i nærheden kan være ret kostbart. Der findes masser af cafeer og restauranter i nærheden.

Plage Mace Beach, Cannes La Croisette : Gylden sandstrand i centrum af Cannes. Her findes toiletter, brusere og livreddere. Man kan parkere i nærheden mod betaling.

Plage des Rochers Beach, Cannes - La Bocc: Dejlig sandstrand med klipper, for jer der vil være lidt mere ugenert. Stranden er sjælden overfyldt og her findes brusere og gratis parkering.

Ferie i Mougins

Seværdigheder i Mougins

I hjertet af Mougins finder I den smukke Saint Jacques-le-Majeur Kirke, hvor det oprindelige sakristi fra det 11. århundrede stadig kan opleves. Overalt på jeres tur rundt i byen støder I på fine springvand og smukke fontæner, der bidrager til den romantiske stemning. Der findes også flere spændende museer, oplev bl.a. det lokale historiske museum med gamle romerske skulpturer samt arkæologiske fund fra området. I det gamle ”vaskehus” ved byporten, kan I se forskellige udstillede kunstværker – begge museer har gratis entre. Der findes desuden masser af gallerier og kunst-workshops i Mougins.

Feriehus med pool Mougins

Udflugter og aktiviteter til jeres ferie i Mougins

Tag på opdagelse i naturen og tilføj ferien en ekstra dimension. Lad f.eks. turen gå til Parc of La Valmasque, hvor skovklædte bakker, veksler med små dale og romantiske damme og vandløb. I kan bl.a. opleve den smukke Lotusdam, hvor lotusserne står i fuldt flor om sommeren. Stedet er perfekt til en picnic og nogle skønne timer i den uberørte natur. I bør ikke gå glip af et besøg i parfumebyen Grasse. Her tilbyder de tre historiske parfumefabrikanter - Fragonard, Galimard, Molinard - gratis guidede ture, hvor I kan lære alt om parfumekunstens mysterier. I bør slentre en tur i byens smukke gader og udforske den flotte Notre-Dame du Puy-katedral der oprindeligt er fra det 11. århundrede. Overalt i byen kommer I forbi hyggelige, pittoreske torve med fortovscafeer og springvand. Endelig er det værd at ligge vejen forbi nogle af de mange berømte byer langs Côte d´Azur som f.eks. Saint-Tropez, Cannes og Nice. Det er også I disse byer, at I finder et livligt natteliv og masser af spændende shoppingmuligheder.

I nærheden af Mougins findes et hav af aktivitetsmuligheder. Lej mountainbikes og følg ruter af forskellig sværhedsgrad, eller tag på Buggy Cross tur på de firhjulede maskiner. Her findes også en bane for børn. Der er desuden flere fine golfbaner i området, ligesom I kan leje heste og tage på guidede ture i bjergene.

Når I lader en af NOVASOLs ferieboliger i Mougins danne rammen om jeres ferie i Provence, vil I opleve ægte provencalsk charme og historiens vingesus – samtidig er I tæt på masser af spændende storbyoplevelser og sol, sand og vand.