Feriehuse i Grimaud

Den smukke middelalderby Grimaud charmerer med smalle gader, hvor duften af de mange farvestrålende blomster, der pryder husenes facader, hænger i luften. Den skønne franske stemning sænker sig hurtigt over jer, når I bevæger jer rundt i området omkring jeres feriehus i Provence

Grimauds vartegn er ruinerne af et gammelt slot og ikke mindst panoramaudsigten over Massif des Maures og det glitrende hav. I Grimaud har man aldrig travlt og den autentiske stemning mærkes overalt – de lokale indbyggere spiller boule på torvet og vender verdenssituationen over en kop kaffe på en fortovscafe, mens duften af friskbagt baguette breder sig. I modsætning til Port Grimaud, der er velbesøgt at turister, er Grimaud et lille åndehul, for jer der søger ægte provencalsk atmosfære og sødme. Grimaud er samtidig et perfekt udgangspunkt, hvis I vil besøge nogle at Côte d´Azurs mange seværdigheder og attraktioner, men I holder ferie i Frankrig.

Feriehus Grimaud

Populære feriehuse i Grimaud

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Grimaud

Loading...

Feriehuse med pool i Grimaud

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Grimaud

Loading...

Strande nær jeres feriehus i Grimaud

En stor grund til, at så mange danskere vælger at holde, især sommeferien i skønne Frankrig, er klimaet og de mange gode strande. Vi vil gerne mærke sydens varme solstråler, mens vi hopper i det blå hav. Til ferien i Grimaud kan I sagtens finde et godt sted, hvor I kan slænge jer i solen og plaske i havet. 

Der findes en del strande i nærheden af Grimaud, både offentlige og private. Vær opmærksom på, at de private strandklubber kun kan besøges mod betaling – til gengæld er der fuld service og alle de faciliteter I kan ønske jer.

Plage de Guerrevieille: Lille offentlig sandstrand med udsigt til Sainte Tropez. Der findes parkeringsplads direkte ved stranden, hvor I også finder brusere, toiletter og et par strandbarer.

Le Plage de Port Grimaud: Den største strand i nærheden og delt i to. Den vestlige del er den mest rolige og bredeste. På den østlige del er der en livlig atmosfære med masser af restauranter og campingpladser i nærheden. Der findes masser af parkeringspladser i området, dog kun mod betaling.

Plage de Moulin: Skøn sandstrand, som kan være lidt svær at finde. Der er ikke parkering direkte ved stranden, men I kan cykle eller parkere på den nærliggende Warvielle strand og gå til Moulin (ca.10 minutter til fods). Der er toilet og brusere på stranden, som af de lokale betegnes som et lille ”paradis”.

Strand Grimaud

Dette kan I opleve i Grimaud

Der er fler egode udflugtsmål og spændende attraktioner i og nær Grimaud. I kan også sagtens få pulsen op og holdt formen ved lige i Grimaud. 

Besøg f.eks. ruinerne af middelalderslottet i Grimaud og mærk historiens vingesus fra dengang Grimaud var den største by på egnen. Slottet er åbent for besøg hele året, og det er gratis at udforske de gamle ruiner.  Grimaud er omgivet af en betagende natur. Overalt kan I betrage skønne udsigter. Undervejs på jeres ture rundt i området, kommer sikkert I forbi Fées broen, som er bygget at maurere i fordums tid. I kan også opleve det lille romantiske Chapel Saint-Roch med skønne udsmykninger.

Fra Grimaud er der kun kort vej til masser af seværdigheder og attraktioner. Tag en tur til den maleriske by Port Grimaud, der med sine mange kanaler og smukke bygninger tit sammenlignes med Venedig. I St. Tropez kan I shoppe amok – her ligger de dyre modebutikker lige så tæt, som de store luksusyachter i byens havn. St. Tropez er kendt som de kendtes legeplads, og her er en livlig atmosfære både dag og nat.  Der arrangeres også masser af vinture i området, hvor I kan smage på de provencalske vine og følge de forskellige faser af vinproduktion.

Udover vandre- og cykelture i området, kan I snorkle, dykke, sejle, windsurfe og tage på bådture i området. Her findes også flere golf og tennisbaner, badelande, fun-parker og mulighed for at prøve parasailing eller kajak.

Med en feriebolig i Grimaud, som base for jeres ferie i Provence bor I midt i den provencalske idyl, men tæt på masser af seværdigheder, shopping og et spændende natteliv.

Feriehus Grimaud