Feriehuse i Alpes de Haute i Provence

Sig goddag til NOVASOLS feriehuse i det sydlige Frankrig. Duften af vilde lavendler vil velkomme dig, når du ankommer til Alpes de Haute Provence, og vil være fremherskende hvor end du er. Her kan du opleve Europas Grand Canyon, Les Gorges du Verdon, der har utrolige dybe kløfter og brusende vandfald. I dette område er paragliding og river rafting blandt de mest populære adventure-sportsgrene som man kan give sig i kast med. Der findes hele 11 skiresorter, hvor man kan prøve disse aktiviteter. Begynd din ferie i Alpes de Haute hos NOVASOL med at booke et af vores feriehuse i Frankrig. Alpes de Haute er en kendt feriedestination, hvis man som turist ønsker at nyde naturen i afslappede omgivelser for at undslippe hverdagens stress og jag. Hvis du lejer en af NOVASOLs ferieboliger i Provence, vil du få de perfekte omgivelser for hele familien. Alpes de Haute er et af de mindst befolkede områder i Frankrig. Det er et utroligt naturskønt område, og især hovedbyen Digne les Bains, der siden romertiden har været en kurby, Forcalquier katedralen, byen Moustiers Sainte Marie, der betragtes som værende en af de smukkeste byer i Frankrig og byen Sisteron med sin antikke fæstning og smalle gader er alle et besøg værd!

Ferie i Frankrig

Populære feriehuse i Alpes de Haute Provence

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Alpes de Haute Provence

Loading...

Feriehuse med pool i Alpes de Haute Provence

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Alpes de Haute Provence

Loading...

En af de bedste feriedestinationer i Frankrig

NOVASOL har en del feriehuse i Frankrig nær den hyggelige by Valensole. Her er vores ferieboliger beliggende lige rundt om hjørnet fra et sportskompleks, der har både swimmingpool og tennisbane. Valensole er en meget besøgt del af Alpes de Haute på grund af sine mange smukke lavendelenge, der får fotografer fra hele verden til at drage hertil for at tage billeder af det unikke, violette landskab. Du kan tage på vidunderlige ture til den beskyttede nationalpark Verdon. Sportsaktiviteter på floden Lac de Sainte Croix er uundgåelige på jeres ferieprogram. Vores feriehuse i Frankrig er her omgivet af smukke floder med smaragdgrønt vand. Om sommeren er der en række af festligheder, der finder sted i Valensole. Du kan også altid slappe af på en café i denne smukke by i Provence.

Ferie i Alpes de Haute

Find en feriebolig i Frankrig

Blandt vores store udvalg af smukke og hyggelige ferieboliger i Frankrig, vil du garanteret kunne finde et feriehus ved i Alpes de Haute, der passer til dig og din familie. Vores huse, der kan lejes hele året rundt, kan fås med swimmingpools, store haver og terrasser med udsigt over landskabet. Besøg det bjergrige område Alpes de Haute i Provence og lej et sommerhus gennem NOVASOL – du vil med garanti blive forelsket i det fantastiske landskab!

Ferie i Provence