Feriehuse i Nice

Det ene øjeblik slentrer I på havnepromenaden, med de rige og berømte, det næste øjeblik køber I solmodne grøntsager, hos en tørklædeklædt gammel kone, på det lokale marked. Nice er kontrasternes by. Bynære badestrande, maleriske bygninger, smalle gader og overdådige butikker. Når I lejer feriebolig i Nice, får I det hele. Tilbring skønne dage på stranden og iagttag strandløver og badenymfers anstrengelser for at blive set. Slå jer ned på en fortovscafe med rødternet dug, og nyd atmosfæren og et glas kold hvidvin. Gå på opdagelse i de små hyggelige gader og lad jer friste af de mange lokale specialiteter og den franske mode. Overalt blander duften af friskbagt baguette og tusindvis af blomster – det dufter af ferie. Den livlige atmosfære blandet med cocktails og solskin, i kombination med blomsterne lavendelmarker, skønne bjerglandskaber og historiske seværdigheder, gør en feriebolig i Provence til det det perfekte valg, for jer der vil have det hele.

Ferie i Nice

Populære feriehuse i Nice

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Nice

Loading...

Det skal I opleve i Nice

Man kan ikke holde ferie i Nice, uden at besøge Promenade des Anglais. Promenaden summer af liv døgnet rundt. Unge, ældre, lokale og turister slentrer afsted og suger til sig af indtryk. Eller man sætter sig ned og nyder et glas vin og udsigten over havet. Midt på promenaden ligger et af verdens mest kendte hoteller - Hotel “LE NEGRESCO”. Det overdådige, femstjernede hotel er bygget i 1913 og kan kendes på det lyserøde tag og kuplerne. Det er også foran hotellet, at I finder by-stranden, der er delt op i en privat og en offentlig del. Husk at tage et liggeunderlag eller et tykt tæppe med, da stranden ikke er en sandstrand. En tur i de små hyggelige gader i den gamle bydel i Nice er et must. I kan roligt sætte nogle timer af til at slentre i de smalle gader, hvor de små hyggelige butikker og cafeer oser af atmosfære.

En god gåtur fra den gamle bydel, finder I den Russiske kirke, hvis gulddekorationer glimter og glitrer i solen. Tag det lille turisttog på promenaden og kør op til La colline du Château. Ruinerne ligger højt over byen i en skøn park. Herfra har I en fantastisk udsigt over byen og havnen. Når I lejer en ferielejlighed i Nice, kan man med fordel shoppe på det lokale marked og tilberede lækre retter med de solmodne grøntsager og frugter. Le Cours Saleya ligger i den gamle bydel. Markedspladsen byder på et væld af lokale specialiteter: brød, marmelade, frugt og grønt, blomster og honning. Om mandagen er der desuden boder med antikviteter. Rundt om pladsen ligger de små restauranter som perler på en snor. De bedste restauranter finder I dog, når I bevæger jer lidt ud i sidegaderne – her hænger pris og kvalitet lidt bedre sammen.

Marked i Nice

Udflugter i Nice området

Når I lejer feriehus i Nice, vil I som oftest have jeres egen bil med, eller leje en på stedet. Det giver masser af muligheder for, at udforske områdets mange seværdigheder. Lidt udenfor Nice ligger det fantastiske Matisse-Museum. Stedet er oplagt til en udflugt, da Cimiez-haverne er placeret lige ved siden af. Det er en vidunderlig park med gamle oliventræer – perfekt til en picnic i rolige omgivelser. Kør en tur op i det skønne bjerglandskab bag Nice. Her kan I straks mærke, at I er kommet på afstand af den livlige bystemning.

De små pittoreske landsbyer ligger omgivet af vinmarker og olivenlunde. Luften er klar og udsigten over det glitrende hav ligner noget fra et postkort. Tag f.eks. en tur til Saint Paul De Vence eller Eze og nyd en skøn frokost i skyggen, på et af de pittoreske torve.  Der ligger mange seværdige byer langs kysten. Vil I en tur til Sainte Tropez, kan det anbefales at sejle fra Nice. Så undgår I problemer med at finde parkering og kan samtidig opleve hele den skønne kyst set fra vandsiden. I bør også besøge Cannes og Monaco, hvor I kan se de kæmpe luksusyachter og kigge indenfor i de dyre designbutikker. Når I lejer feriehus i Provence er I tæt på både fashionabelt byliv og enestående natur i skønne omgivelser.

Ferielejlighed i Nice

Aktiv ferie i Nice området

Der findes over tusind vandrestier i Provence af meget varierende sværhedsgrad. Nyd den skønne natur med høje bjerge, fredelige nåleskove, grønne dale, duftende blomsterenge og forfriskende floder. På mange af ruterne kommer I gennem små, idylliske landsbyer. Det betagende landskab kan selvsagt også opleves på to hjul – Provence er et mekka for cykelentusiaster. De rigtig modige prøver kræfter med det legendariske bjerg Mont Ventoux. I bjergene er der også rig mulighed for at få et adrenalinkick med klatring eller rafting på de vilde floder. Man kan i det hele taget dyrke alle former for vandsport i området, som også er leveringsdygtig i både golf og tennisbaner.

Feriehusudlejning i Nice og omegn

Hvis I vil have en ferie i Frankrig med det hele; dovne dage i solen, skøn mad og vin, fashionabelt byliv og enestående natur, så er en feriebolig i Nice det perfekte valg. I kan vælge at opleve Nice fra en ferielejligehd midt i byen. Her har I de fine torve og smukke gader lige udenfor døren. Om morgen kan I slå vinduerne op og straks er I en del af livets i Nice. I kan også vælge en feriebolig lidt udenfor byen, hvor I har mere ro og udsigt til det fine landskab. I området omkring Nice udlejes feriehuse med egen pool, klassiske franske byhuse med masser af charme samt mindre feriehuse, hvor ferie nydes på terrassen med god mad og vin. Fælles for alle ferieboligerne i Nice og omegn er, at de er unikke og autentiske. Boligerne er indrettet efter ejerens smag og ofte med elementer som afspejler den franske stil. Glæd jer til et væld af gode oplevelser, hvor nærvær og autenticitet er i højsæde.