Sommerhus i Juelsminde

Sommerhus Juelsminde

Sommerhus i Juelsminde

Det sydlige Østjylland byder på et væld af oplevelser i den smukke natur og ved de mange dejlige strande. Langs kysten ligger flere sommerhusområder. I kan f.eks. leje sommerhus i Juelsminde, et skønt sted at holde ferie, året rundt. Her er der alt til en dejlig ferie eller små forlængede weekender, i et af NOVASOLs mange skønne sommerhuse i Østjylland.

Populære feriehuse i Juelsminde

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Juelsminde

Loading...

Feriehuse med spa i Juelsminde

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Juelsminde

Loading...

Hvad sker der i Juelsminde og omegn?

Vælger I at leje et sommerhus Juelsminde, har I ikke langt til de store og hyggelige byer som Vejle, Horsens, Kolding og Fredericia, hvor I både kan besøge diverse attraktioner, museer, nyde god mad på de mange forskellige restauranter og cafeer, samt shoppe lidt nyt i de hyggelige gågader. Det ville også være oplagt at bruge et par feriedage i LEGOLAND og GIVSKUD ZOO, begge beliggende nær Billund og små 45 minutter fra den østjyske kyst.

Som NOVASOL gæster får I både rabat til LEGOLAND og rabat til GIVSKUD ZOO, hvor der venter masser af gode, sjove og spændende ferieoplevelser for hele familien.

Om sommeren er der flere gode tilbagevendende events i Juelsminde, som I er meget velkomne til, at deltage i. I uge 28 er der Juelsminde Havnefest - en fest tæt på vandkanten. Her er alt hvad der høre sig til en god, dansk havnefest; musik, tivoli, god mad og masser af hygge. I uge 33 kan I være med til Fest i Hvalen. Arrangørene kalder det for "Danmarks hyggeligste maritime festival". Her er kodeordet også hygge og sjov med b.la. søsætningen af festlige, hjemmebyggede fartøjer og pælesidning.

Strand Juelsminde

Hold ferie i Juelsminde omgivet af skøn natur

Fælles for alle områderne i det østjyske er, at naturen er enestående smuk. Når I holder ferie i et sommerhus i Juelsminde, kommer I også nemt i kontakt med den skønne natur, som giver gode oplevelser året rundt. Landskabet er i høj grad præget af istiden og bliver med rette kaldte bakkelandet. Her finder I store smukke bøgeskove, vige marker og fantastiske bade strande, hvor I roligt kan lade de små lege, mens I nyder solen. Østjylland er oplagt at opleve fra cyklen, hvor I kan prøve kræfter med både de bakkede landeveje og mountainbike ruter.

Mange af sommerhusområderne ligge blot et stenkast fra eller direkte ved stranden. Kort sagt rummer Østjylland en sand perlerække af dejlige og børnevenlige strande, hvor I nemt kan få flere dage til at gå. På stranden vil hele familien kunne nyde afslappede sommerdage, mens solen står højt på himlen.

Her er nemlig masser af sjove aktiviteter for de der ønsker at røre sig. Her kan I fiske, snorkle, spille beachvolley på de større strande, windsurfe og meget meget mere!

Sommerhus udsigt hav Juelsminde

Lej sommerhus i Juelsminde tæt på gode storbyoplevelser

Vælger I at holde ferie i Juelsminde eller f.eks. Ajstrup Strand, Rude Strand og Saksild Strand, er I tæt på smilets by Århus, hvor I nemt kan få flere feriedage til at gå i byen, der byder på alt hvad hjertet begærer. Her finder I alt lige fra spændende kulturelle seværdigheder, et levende bymiljø både om dagen og om natten og fantastiske spisesetder for enhver smag.

Et must på en dagstur til Århus er at få sig en middag på en hyggelig cafe ud til den legendariske å, der løber gennem byens centrum. Andre spændende oplevelser i Århus, er et besøg på det nye og morderne kunstmuseet ARoS, der byder på mange forskellige spændende udstillinger året rundt. Noget der er blevet byen vartegn er den smukke panorama udsigt fra Olafur Eliassons "Your rainbow" på toppen af ARoS, en gang i alle regnbuens farver med udsigt over hele byen.

Hvorfor vælge sommerhusudlejning i Juelsminde?

Vi har alle forskellige ønsker til det sted, vi skal holde ferie. I Danmark er der heldigvis så mange skønne sommerhusområder, som byder på mange forskellige oplevelser og indtryk. Derfor er det altid dejligt nemt, at få en skøn ferie i sommerhus i Danmark. I skal vælge at leje et feriehus i Juelsminde, hvis: 

  • I gerne vil holde ferie tæt på gode og børnevenlige strande. 

  • I godt kan lide de klassiske og atmosfærefyldte sommerhusområder. 

  • I gerne vil være tæt på byoplevelser i f.eks. Aarhus og Horsens. 

  • I gerne vil holde ferie i et område, hvor der, især om sommeren, er mange gode events.

Sommerhus til efterårs- og vinterferie i Juelsminde

Et sommerhus i Juelsminde kan med fordel lejes hele året rundt. Faktisk kan det være et skønt afbræk fra hverdagen, at komme lidt væk hjemmefra og holde en mindre ferie eller en forlænget weekend, udenfor sommersæson. Holder I ferie i efterårs - eller vinterferie, så tag den varme jakke på og dragen under armen, og nyd den smukke natur, solen og de mange strande. I Juelsminde har I alt, hvad I skal bruge, for at få mange hyggelige timer sammen hele året rundt.

Når I kommer tilbage til jeres private sommerhus i Juelsminde, kan I tænde op i brændeovnen, få varmen med et dejligt kop kakao og spille masser af brætspil. Tag et kig på NOVASOLs mange sommerhuse og ferieboliger i Østjylland og start jeres ferie allerede i dag!

Et private sommerhus i Juelsminde for alle

De private sommerhuse, som udlejes i Juelsminde, er alle forskellige og byder på en række forskellige faciliteter og særtegn. Derfor tøt vi godt sige, at der er et sommerhus til enhver smag, ethvert behov og ethvert feriebudget. 

  • Sommerhus med internet i Juelsminde: Efterhånden er langt de fleste sommerhuse udstyret med en form for internetadgang. Vi bruger ofte internettet til at tjekke vejrudsigten, lokale butikker, attraktioner i området og måske også lige vores mail, når vi holder ferie. Udenfor sommersæsonen kan internetadgangen også bidrage til god underholdning på en regnvejrsdag. I Juelsminde finder I mange sommerhus med internet. 

  • Sommerhus med udsigt til vandet i Juelsminde: Vi elsker at holde ferie ved vandet og heldigvis er vi, i Danmark, beriget med en meget lang kyststrækning, som gør det dejligt nemt, at holde ferie lige ved vandkanten. I Juelsminde kan der lejes flere sommerhuse med en udsigt til havet. Når vi lader blikket vandre ud i horisonten over det blå hav, så falder pulsen og tankerne tager på langfart. 

  • Sommerhus med kæledyr tilladt i Juelsminde: I Juelsminde er der plads til feriegæster med fire ben. I en del af udlejningssommerhusene i Juelsminde må I tage op til to kæledyr med. Her kan I f.eks. give jeres hund en masse nye oplevelser og bedst af det hele; I kommer til at holde ferie sammen, uden bekymringer og i trygge rammer. 

Når I skal finde frem til den helt rette feriebolig for jer i Juelsminde, så benyt de forskellige søgefiltre, som gør det nemmere at finde det rette match for jer.

Service hos NOVASOL sommerhusudlejning

Hos NOVASOL Feriehusudlejning vil vi gerne være med til, at tilbyde alle feriegæster en god ramme for deres ferie - uanset om det er i Østjylland, på Fyn eller et hvilket som helst andet område i Danmark. Vi bestraæber os derfor på, at have et bredt udvalg af sommerhuse i Danmark, så der er noget for enhver smag, ethvert behov og enhver feriedrøm. 

Rundt i hele Danmark har vi egne servicekontorer, hvor I som oftest, skal hente nøglen til det lejede sommerhus. Personalet på kontoret kan også være behjælpelige med svar på praktiske spørgsmål i løbet ferien, de kan give gode tips til oplevelser eller hjælpe jer med at finde sommerhuset til den næste ferie. Personalets lokalkendskab og viden om de enkelte sommerhuse, er noget som I endelig må gøre brug af.