Sommerhus ved Dyngby Strand

Lejer I et sommerhus ved Dyngby Strand, kommer I til et lille ferieparadis. De klassiske sommerhuse ligger alle tæt på havet og flere med en skøn havudsigt.D et er primært kun gæsterne i sommerhusene, der benytter den børnevenlige badestrand, så her er god plads til at dase i solen og få en kølende dukkert. De daglige indkøb klares i Hou, der ligger få kilometer væk. I Hou finder I også en livlig havn og masser af sjove aktiviteter for store og små.

Lej sommerhus ved Dyngby Strand

Populære feriehuse i Dyngby

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Dyngby

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Dyngby

Loading...

Oplevelser nær jeres sommerhus ved Dyngby Strand

Med base i et sommerhus ved Dyngby Strand har I mulighed for at få masser af skønne ferieoplevelser. Både i det umiddelbare nærområde samt i fornuftig køreafstand. 

 • Dagsture til Tunø og Samsø: Oplev vaskeægte ø-stemning på enten Samsø eller Tunø. Der er flere færgeafgange fra Hov hver dag.  

 • Aarhus: Kun 40 minutter kørsel fra Dyngby Strand venter Aarhus med attraktioner som Aros, Den Gamle By, Tivoli Friheden og Moesgaard Museum. 

 • LEGOLAND og LEGO HOUSE: Her venter helt unikke oplevelser med klodser og forlystelser for enhver smag. Når I lejer sommerhus gennem NOVASOL, får I rabat på entreen til begge attraktioner.

 • Økologiens Have: Få en skøn oplevelse med masser af forskellige temahaver, em sjov legeplads og søde dyr I kan klappe.  

 • Krabbefiskeri i Norsminde: Lad familiens yngste fange krabber på krabbebroen ved Norsminde havn og slut af med et besøg i ishuset.

Kig også ind forbi den berømte butik Fru Møllers Mølleri i Bjergager, tæt på Dyngby. Butikken bugner af lækre hjemmelavede produkter som is, kager og brød. Perfekt til en hyggestund i solen eller hjemme i sommerhuset.

Lej sommerhus ved Dyngby Strand hee året

Hvorfor leje sommerhus ved Dyngby Strand?

Hvis I længes efter en fredelig, afslappende ferie i idylliske omgivelser og tæt på en god badestrand, så er et sommerhus ved Dyngby Strand det perfekte valg for jer. Med byer som Odder og Aarhus inden for rækkevidde, er der rig mulighed for at kombinere afslapning med shopping, restaurantbesøg og seværdigheder i verdensklasse – også udenfor højsæsonen.

Events og festivaler nær Dyngby Strand

Et sommerhus ved Dyngby Strand kan også bruges, hvis I har planer om, at deltage i en eller flere af de spændende events og fede festivaler, som finder sted i området - året rundt.  

 • Odder Byfest: I starten af august finder den årlige byfest i Odder sted. Her er masser af super underholdning, shopping og godt humør. 

 • Aarhus Festuge: Den første uge i september bliver Aarhus til et stort mekka af kunst, kultur, underholdning og fest!

 • Classic Race: I september kan I opleve den fantastiske stemning, når over 300 racerbiler kører om kap i Aarhus.

 • Smukfest: Ikonisk musikfestival i bøgeskoven ved Skanderborg. Oplev internationale kunstnere og den unikke stemning under bøgetræerne.

Der er endnu flere gode events i området og med det store udvalg af sommerhse i Østjylland, så skulle I gerne kunne finde et match, hvor I både kan tage til events og holde sommerhusferie.

Vidste I, at;

 • At Danmarks ældste minigolfbane ligger i Saksild, tæt på Dyngby Strand.  

 • At fra 1950 til 2012 var den foretrukne transport fra Odder til Aarhus det Ikoniske pendlertog ”Oddergrisen”.  

I kan leje sommerhus i Danmark hos NOVASOL hele året og I bestemmer selv om det skal være en hel uge, eller bare en miniferie for at få ladet batterierne op. Sommerhusudlejning giver nemlig den fulde frihed til at holde netop den ferie, som passer jer bedst.