Sommerhus Skanderborg

Et sommerhus i Skanderborg åbner op for utallige oplevelser i den smukke natur i Søhøjlandet. Med udsigt til blanke søer og høje bakker kan I nyde jeres fridage i sommerhusets private rammer. Når I kan løsrive jer fra den smukke udsigt, kan I suse ud i Søhøjlandet og besøge spændende byer og helt unikke seværdigheder.

Er I vilde med outdoor aktiviteter, er det helt oplagt, at leje et sommerhus i Østjylland. Her kan I slå jer løs i det bakkede terræn og på Gudenåsystemet, som er Danmarks længst vandløb. Kast jer ud på de udfordrende MTB spor, snør vandreskoene og bestig ”bjergtoppe” eller sejl ud på Gudenåen i en kano. Aktiviteter, som skaber gode, fælles minder for hele familien.

Lej sommerhus i Skanderborg og nyd det smukke Søhøjland

Populære feriehuse i Skanderborg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Skanderborg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Skanderborg

Loading...

Sommerhuse til leje i Skanderborg

I selve Skanderborg er der ikke mange ferieboliger, men i de naturskønne områder omkring byen er der flere sommerhuse, som gør det nemt at besøge Skanderborg. Udbuddet af sommerhuse nær Skanderborg består af klassiske træsommerhuse og helårsboliger, som nu benyttes til udlejning. En ekstra bonus, ved at leje et sommerhus i Skanderborg, er ofte udsigt til Søhøjlandets søer.

Vælger I at leje et sommerhus i Skanderborg, kan I nemt planlægge netop den ferie, I drømmer om. Hos NOVASOL er der nemlig fleksible bookingmuligheder. Snup en hel uges ferie eller en miniferie, hvis I blot trænger til et lille afbræk fra hverdagen – valget er jeres.

Lej sommerhus i Skanderborg og tag til Himmelbjerget med turbåd

Forslag til 5 spændende seværdigheder i og nær Skanderborg

Når turen går til et sommerhus i Skanderborg, kan I også besøge flere spændende seværdigheder i området. Natur, kultur og historie flettes sammen i de flotte omgivelser, som ikke findes magen til andre steder i Danmark.

 • MS Dagmar: I bør tage på tur med turistbåden MS Dagmar, når I er i sommerhus i Skanderborg. Her oplever i Skanderborg fra vandsiden.

 • Himmelbjerget: En tur til Søhøjlandets himmelhøje bjergtop, er et must. På Himmelbjerget får I den smukkeste udsigt over Søhøjlandet.

 • Museum Skanderborg: 5 museer og 6 arkiver samler hele den skanderborgske historie.

 • Dyrehaven i Skanderborg: Et skønt sted til en frokost i det grønne. Dyrehaven stammer helt tilbage fra 1580´erne, hvor Frederik II fik indhegnet skoven.

 • Ejer Bavnehøj: Sammen med Møllehøj er Ejer Bavnehøj det højeste, naturlige punkt i Danmark – måske et punkt på jeres bucket liste over seværdigheder i Danmark?

Byer nær jeres sommerhus i Skanderborg

En tur til Danmarks outdoor hovedstad Silkeborg er også oplagt, når I er i sommerhus i Skanderborg. Silkeborg ligger smukt placeret mellem skove og søer. Den hyggelige bymidte er spækket med butikker, gode spisesteder samt spændende museer.

Aarhus er kun ca. 30 minutters kørsel fra Skanderborg, hvis det helt store shoppegen skal slippes løs. I Aarhus kan I også besøge spændende attraktioner som; Tivoli Friheden, Den Gamle By og Aros.

Skanderborg er begivenhedsrig hele året

Skanderborg byder også på en perlerække af forskellige begivenheder. De mange events i Skanderborg fordeler sig over hele året, og kan være med til at give jeres ophold, i et sommerhus i Danmark, et ekstra pift.

 • Skanderborg Festival – Smuk Fest. Den store musikfest har mange fans, som år efter år slår lejer i bøgeskoven. Er I ikke til en uge i telt, med fare for regnvådt tøj, så lej et sommerhus i Skanderborg og få en festival med lidt mere komfort.

 • MTB Festival Søhøjlandet er for alle med interesse i mountainbikes. Festivalen byder på undervisning, fælles ture og ikke mindst masser af snak om cykelgrej.

 • Sløngeldagene er den årlig børnefestival i Skanderborg. Her summer byen af musik, leg, gode fortællinger og kreative indslag for børn, men mor og far må også gerne lege med.

Vidste I, at;

 • Der bruges 3.000 kilometer toiletpapir i løbet af Skanderborg Festival?

 • St. St. Blicher afholdte Folkemøder på Himmelbjerget i slutningen af 1830´erne?

 • Rasses Skovpølser i Dyrehaven er berømt for deres bøfsandwich, som bl.a. vandt prisen for Danmarks bedste sovs i 2018?