Sommerhus i Saksild Strand

Lej sommerhus i Saksild Strand

Sommerhus i Saksild Strand

Den lille idylliske ferieperle Saksild Strand, ligger syd for smilets by, Aarhus, lige ud til Kattegat. Med et sommerhus i Saksild Strand, får I det bedste af to verdener på jeres ferie. Selve Saksild Strand er nemlig en af Østjyllands bedste strande og med en kort køretur til Aarhus, venter der der masser af seværdigheder i verdensklasse.

Den fantastiske sandstrand indbyder til dovne dage i solen eller en rask travetur. Saksild Strand er omgivet af alt det bedste ved dansk natur: glitrende hav, smukke bøgeskove, bølgende marker og blomstrende enge. Indkøb, specialbutikker og ishus er kun en kort gåtur væk fra sommerhusområdet. I Aarhus kan I besøge verdenskendte attraktioner, shoppe igennem i et væld af butikker, og vælge mellem et utal af restauranter og cafeer.

Populære feriehuse i Saksild Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Saksild Strand

Loading...

Feriehuse med spa i Saksild Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Saksild Strand

Loading...

Hvorfor skal I leje sommerhus i Saksild Strand?

  • Fantastisk børnevenlig badestrand

  • Rolig atmosfære

  • Tæt på alle fristelserne i Aarhus

  • Badeby stemning

  • Ideelt til afslapning og rekreation

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Saksild

Den skønne natur omkring Saksild Strand er ideel til udendørs aktiviteter. De mange cykel- og vandrestier går gennem både skov, enge og marker. Der findes også flere gode golfbaner i nærheden. Endelig er Saksild Strand et godt valg for lystfiskere og andre med lyst til at prøve lykken med en fiskestang. I Saksild Strand finder I desuden Danmarks ældste minigolfbane, hvor I kan dyste i hyggelige omgivelser.

Den vidunderlige sandstrand i Saksild er børnevenlig med lavt vand og en skøn udsigt over Kattegat. Sommerhusområdet ligger bredt ud langs stranden, så her er god plads. Der findes både strandshops, ishus og spisesteder langs stranden.

5 udvalgte attraktioner tæt på Saksild Strand

  • Moesgård Museum med ikoniske udstillinger i smukke omgivelser

  • Den gamle by i Aarhus med levende fortællinger om gamle dage

  • LEGOLAND og LEGO HOUSE med masser af sjov for børn og barnlige sjæle

  • Aros – verdensberømt museum med skiftende udstillinger

  • Den økologiske have i Odder – Nordens største besøgshave

Besøg de mange udflugtsmål nær jeres sommerhus i Saksild Strand

Når I lejer sommerhus i Saksild Strand, skal I helt sikkert en tur til Aarhus - måske endda mere end én gang. Aarhus byder på et hav af oplevelser. Udover oplagte attraktioner som Kunstmuseet Aros, Den Gamle By og Moesgård Museum, er det en oplevelse bare at slentre en tur på strøget og kigge på de mange butikker. Tag en pause på en af cafeerne ved Åen, hvor det summer af liv og atmosfære. I Latinerkvarteret kan I mærke byens puls og gå på opdagelse i små, sjove specialbutikker. I den nye bydel, Aarhus Ø, kan I studere den spændende arkitektur og tage en dukkert i det berømte havnebad.

Der findes dog også flere oplagte udflugtsmål i jeres nærområde. Tag en tur til Tunø med båd og oplev den lille, bilfri ø med en hyggelig lystbådehavn. I Odder kan I besøge Odder Egnsmuseum og får mere at vide om det område, I holder ferie i. Endelig bør I ikke gå glip af et besøg i Den Økologiske Have, hvor I kan gå på opdagelse i de mange temahaver, klappe dyrene og nyde en kop kaffe med hjemmebagt i den hyggelige cafe.

Når I ikke at besøge alle de attraktioner og seværdigehder I gerne vil, så fortvivl ikke. Der er mange sommerhuse i Østjylland, så I har mange muligheder for, at vende tilbage til området og opleve endnu mere af skønne Østjylland.

Lej sommerhus i Saksild Strand til en god familieferie

Det er skønt at være barn i Saksild Strand. Masser af tid til at hygge med far og mor og en dejlig badestrand, hvor man kan bygge sandslotte, finde muslingeskaller og flyve med drage.

En tur i LEGOLAND eller LEGO HOUSE er et must! Her kan I prøve et utal af sjove forlystelser og få de helt store grin frem. I LEGO HOUSE kan I se ikoniske bygninger bygget af legoklodser og selv kaste jer ud i fantasifulde byggerier. 

Tivoli Friheden i Aarhus er også et hit for børn og barnlige sjæle. På en regnvejrsdag kan et besøg i Dokk1 være en god ide. Her er der masser af sjov og leg for familiens yngste med både film- og legerum.

I kan også komme på hestevognstur i Fløjstrup Skov eller få et par sjove timer på én af de mange legepladser i området. På broen i Norsminde lystbådehavn kan I fange krabber. 

En sommerhusferie i Danmark er det perfekte valg af ferie for børnefamilien. Her er der god plads både ude og inde og masser af tid til hygge og leg med far og mor.

Nyd alle årstiderne i et privat sommerhus i Saksild Strand

Et sommerhus i Saksild Strand er perfekt til sommerhusferie hele året. Den korte afstand til Aarhus giver jer mulighed for at benytte de mange tilbud i smilets by, også udenfor sommersæsonen. Tag familien, vennerne eller kortklubben med på en ferie eller en forlænget weekend og kom helt ned i gear. Vil I have romantikken i højsædet? Så er et sommerhus helt ideelt. Her kan I hygge jer i tosomhed, uden forstyrrende elementer og få en tiltrængt pause fra hverdagens trummerum. Sommerhuse i Danmark kan lejes på ugebasis eller bare for et par dage. Hos NOVASOL bestemmer I helt selv.