Sommerhus Ajstrup Strand

Ajstrup Strand er en idyllisk ferieperle, der ligger ud til havet, syd for Aarhus. Et sommerhus ved Ajstrup Strand er det perfekte valg til en badeferie kombineret med storbyferie i Smilets By.

Den lækre Ajstrup Strand indbyder til dovne dage i solen eller en rask travetur. Ajstrup er omgivet af alt det bedste ved den danske natur: glitrende hav, smukke bøgeskove, bølgende marker og blomstrende enge. Den lille by har også både indkøbsmuligheder og flere spisesteder. I Aarhus kan I besøge verdenskendte attraktioner, shoppe igennem i et væld af butikker, og vælge mellem et utal af restauranter og cafeer.

Lej sommerhus ved Ajstrup Strand

Populære feriehuse i Ajstrup Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ajstrup Strand

Loading...

Feriehuse med pejs i Ajstrup Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ajstrup Strand

Loading...

5 gode grunde til at leje sommerhus i Ajstrup

 • Børnevenlig badestrand

 • Fred og ro

 • Tæt på alle fristelserne i Aarhus

 • Skønne naturoplevelser

 • Ideelt til afslapning og rekreation

Stranden ved jeres sommerhus i Ajstrup

Den dejlige sandstrand i Ajstrup er børnevenlig med lavt vand og en skøn udsigt over Aarhus bugten. I kan parkere ved stranden, hvor I også finder toiletfaciliteter. Stranden bruges primært af sommerhus- og campinggæster, så her er god plads. Ajstrup Strand har blåt badeflag, så I kan roligt spring ud i bølgen blå. 

For jer, som vælger sommerhusudlejning i Danmark uden for sommerens højsæson, vil også kunne få stor glæde af nærheden til hav og Ajstrup Strand. Start en efterårsdag med en frisk gåtur langs vandkanten. Nyd den flotte natur, kig efter havets skatte og få masser af frisk luft. Når kinderne er blevet kolde, kan I tage tilbage til sommerhuset og hygge jer i den varme stue. 

Langt de fleste sommerhus ved Ajstrup Strand ligger i gåafstand til havet. Det er derfor super nemt, at få brugt stranden, mens I er på ferie.

Aktiviteter nær jeres sommerhus ved Ajstrup Strand

Den skønne natur omkring Ajstrup er ideel til udendørs aktiviteter. De mange cykel- og vandrestier går gennem både skov, over enge og marker. På stranden kan I spille beachvolley, sejle i kajak eller windsurfe. Der findes også flere gode golfbaner i nærheden. Endelig er Ajstrup Strand et godt valg for lystfiskere og andre med lyst til at prøve lykken med en fiskestang. Der findes gode fiskepladser både i Ajstrup og Norsminde, samt flere put and take søer i området.

5 fede attraktioner tæt på Ajstrup Strand

 • Moesgård Museum med ikoniske udstillinger i smukke omgivelser

 • Den gamle by i Aarhus med levende fortællinger om gamle dage

 • LEGOLAND med masser af sjove forlystelser for børn og barnlige sjæle

 • Aros – verdensberømt museum med skiftende udstillinger

 • Den økologiske have i Odder – Nordens største besøgshave

Udflugtsmuligheder fra jeres sommerhus ved Ajstrup Strand

Når I lejer sommerhus i Østrjylland ved f.eks. Ajstrup Strand, skal I helt sikkert tage på en tur til Aarhus - måske endda mere end én gang. Aarhus er hovedstaden i Østjylland og byder på et hav af oplevelser. Der er SÅ meget at se og opleve i Smilets By, at det kan være svært at pege noget specielt ud.

Udover oplagte attraktioner som Aros, Den Gamle By og Moesgård Museum, er det også en oplevelse bare at slentre en tur på strøget og kigge på de mange butikker. Tag en pause på en af cafeerne ved Åen, hvor det summer af liv og atmosfære. I Latinerkvarteret kan I mærke byens puls og gå på opdagelse i små, fancy specialbutikker. I den nye bydel, Aarhus Ø, kan I studere den spændende arkitektur og snuppe en dukkert i det berømte havnebad.

Der findes dog også flere oplagte udflugtsmål i jeres nærområde. Tag en tur til Norsminde og oplev den lille, hyggelige lystbådehavn og det nærtliggende fuglereservat. I Odder kan I besøge Odder Egnsmuseum og får mere at vide om det område I holder ferie i. Endelig bør I ikke gå glip af et besøg i Den Økologiske Have, hvor I kan gå på opdagelse i de mange temahaver, klappe dyrene og nyde en kop kaffe med hjemmebagt til, i den hyggelige cafe.

Lej sommerhus ved Ajstrup Strand til en god ferie med børn

Det er skønt at være barn i Ajstrup! Masser af tid til at hygge med far og mor og en dejlig badestrand, hvor man kan bygge sandslotte, finde muslingeskaller og flyve med drage. En tur i LEGOLAND er et must! Her kan I prøve et utal af sjove forlystelser og se ikoniske bygninger bygget af legoklodser. Tivoli Friheden i Aarhus er også et hit for børn og barnlige sjæle. På broen i Norsminde lystbådehavn kan I fange krabber, og på en regnvejrsdag kan et besøg i Dokk 1 i Aarhus være en god ide. Her er der masser af sjov og leg for familiens yngste med både film- og legerum. At leje et sommerhus i Danmark er det perfekte valg for børnefamilien. Her er der god plads både ude og inde og masser af tid til hygge og leg med far og mor.

Sommerhusudlejning i Ajstrup er for alle

Der findes sommerhuse i alle størrelser og prislejer i Ajstrup, så I finder let et sommerhus, der passer til jer.  

 • Sommerhus med hund tilladt: Tag jeres hund med på ferie  - helt gratis. I skal bare vælge et sommerhus hvor kæledyr er tilladt.

 • Store sommerhuse: Er I flere generationer eller en gruppe venner der holder ferie sammen? Hos NOVASOL finder I sommerhuse med plads til flere familier.

 • Sommerhuse med spa:  Både store og små vil elske en tur i spa, hvor I kan slappe helt af i de lune bobler.

Sommerhus ved Ajstrup Strand - hele året

Et sommerhus ved Ajstrup Strand er perfekt til en sommerhusferie hele året. Den korte afstand til Aarhus giver jer mulighed for at benytte de mange tilbud i Smilets By også udenfor sommersæsonen. Tag familien, vennerne eller kortklubben med på en ferie eller en forlænget weekend. Her kan der kobles helt af, inden hverdagen melder sig igen.

Vil I have romantikken i højsædet? Så er et sommerhus helt ideelt. Her kan I hygge jer i tosomhed, uden forstyrrende elementer og få en tiltrængt pause fra hverdagens trummerum. Sommerhuse i Danmark kan lejes på ugebasis eller bare for et par dage – det bestemmer I helt selv.