Sommerhus i Øster Hurup

Lige ud til Kattegat ligger den dejlige by Øster Hurup. Her kan der holdes ferie i skøn natur og med en masse aktivitetsmuligheder, som I nemt kommer til fra jeres lejede sommerhus i Øster Hurup. Øster Hurup er en skøn destination for et ferieophold i Danmark, hvis I elsker at være tæt på havet og søger et sommerhusområde med masser af hygge og charme.

Sommerhus Øster Hurup

Populære feriehuse i Øster Hurup

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Øster Hurup

Loading...

Feriehuse med spa i Øster Hurup

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Øster Hurup

Loading...

Top 5 seværdigheder i Øster Hurup:

  • Tag hele familien med til den børnevenlige Øster Hurup Strand, hvor bølgerne er små og stranden bred. 

  • I Lille Vildmose Centeret kan I opleve Elge, Ørne og gå på opdagelse i oplevelsescenteret

  • Trænger I til lidt shopping og cafehygge, så kan I besøge Nordens Paris, også kendt som Aalborg

  • Oplev den hyggelige lystbådhavn og tag et smut forbi den flotte strandpark, hvor der er kræmmermarkeder om sommeren

  • Et must at gøre på ferien i Øster Hurup, er at spise en is fra Vaffelhuset, der laver de bedste hjemmelavede vafler!

Sommerhus i Øster Hurup med havudsigt

Hvorfor leje sommerhus i Øster Hurup?

Der er selvfølgelig mange forskellige grunde til, at feriegæsterne vælger at leje et sommerhus i Østjylland i f.eks. hyggelige Øster Hurup, men uanset hvad jeres motiv er, for at planlægge ferien her, så er vi sikre på, at I vil finde lige præcis det sommerhus, der er passer jer.

Vi har flest feriegæster om sommeren, og her er der bestemt også masser at komme efter i Øster Hurup. Byen summer af liv hele sommeren med forskellige arrangementer og musik. Byens hyggelige caféer og spisesteder giver jer mange muligheder for, at slå jer ned og nyde en god frokost eller et glas vin, mens I nyder byens liv. På lystbådehavnen i Øster Hurup er der masser af fine skibe at kigge på, og I vil se flag fra mange forskellige lande på skibene. Hvert år i august afholdes der Øster Hurup Regatta på havnen.

Sommerhus Øster Hurup

Hvad kan man lave i Øster Hurup?

Fra feriehuset i Øster Hurup er det nemt at komme ud og besøge forskellige attraktioner og seværdigheder. En dagudflugt til Aalborg – den nordjyske hovedstad – er helt oplagt. Her er mange slags museer, Aalborg Zoo og en hyggelig bymidte med alle slags butikker og restauranter. Tag også turen til charmerende Mariager og besøg det spændende Mariager Saltcenter. En tur mod Hobro og Vikingecenter Fyrkat er også en super oplevelse for alle. Skal der lidt mere action til, så sæt kurs mod kysten, på den modsatte side og smut op til Faarup Sommerland. Det kræver en køretur, men når I er i parken, så kan der nemt bruges en hel dag mellem rutsjebaner, i vandlandet og på forhindringsbanen.

Øster Hurup er en velkendt destination for sommerhusudlejning og byen har også den der særlige feriestemning, som rigtig mange søger, når de lejer et feriehus i Danmark – særligt om sommeren.

Miniferie Øster Hurup

Den smukke natur omkring sommerhuset i Øster Hurup

På varme sommerdage og friske efterårsdage byder naturen omkring Østerhurup op til leg, gode gåture og dejlig afslapning. Ture til stranden er uløseligt forbundet med sommerhusudlejning i Danmark. Stranden ved Øster Hurup strækker sig fra udmundingen af Mariager Fjord ved Als Odde til Dokkedal, ca. 10 km nord for Øster Hurup. Hvis I søger Danmarks mest børnevenlige badestrand, så skal I tage til strandområdet nord for Østerhurup Havn. Her er dejligt hvidt sand og meget lavt vand, som netop gør stranden så børnevenlig.

I Lille Vildmose, det største moseområde i Danmark, kan I gå dejlige ture og nyde den afvekslende natur, hvor I både vil komme forbi søer, marker og gennem skovene Høstemark Skov og Toft Skov. Særligt i Toft Skov er der gode chancer for at spotte nogle af skovens beboere, hvis I tager med på en rundvisning. Her er krondyr, vildsvin og kongeørne. I Rold Skov, som ligger lidt længere inde i landet, kan I selv gå på opdagelse i skoven.

Sommerhus i Øster Hurup

Få en skøn sommerhusferie i Øster Hurup

Giv jer også god tid til ”bare” at nyde, når I holder ferie i Østerhurup. Det er nemlig noget af det, der er allerbedst ved en ferie i sommerhus. De rolige morgener med friskbagte rundstykker fra bageren, slumren på sofaen i nattøjet, inden turen går til stranden, hvor soltimer nydes. På vejen hjem går turen forbi supermarkedet, hvor der handles. Hjemme igen tændes grillen op og vinen skænkes, mens bøffer og pølser syder på grillen. Mens aftensmaden spises i læ-krogen på terrassen, kan næste feriedag i Øster Hurup planlægges – skal vi på tur, ud og cykler, måske afsted med fiskestangen….mulighederne er mange og det er helt op til jer, hvordan I vil holde ferie i et sommerhus i Danmark.

Kan man tage på miniferie i Øster Hurup?

En del af de sommerhuse, som er til udlejning i Øster Hurup, kan også lejes for en miniferie. I kan vælge at hive et par hverdage ud af kalenderen til en miniferie i Øster Hurup, eller snuppe en forlænget weekend. De små, korte ferier giver det perfekte pusterum i en travl hverdag, hvor nye omgivelser og oplevelser, kan give et ekstra energi-boost. Lejer I et sommerhus til en miniferie i Øster Hurup, så kan I finde masser af frisk energi i de smukke omgivelser. En stor del af ferieboligerne ligger få hundrede meter fra havet og stranden. Og hvad er mere forfriskende end en god natur langs havet? Tag jer tid til bare at nyde og mærke den friske havluft. Det er velvære for både krop og sjæl. 

En miniferie i Øster Hurup i løbet af efteråret, hvor de mørke og kolde måneder står for døren, kan også give lidt ekstra modstandskraft til vinteren. Lav jeres helt eget well-ness ophold og lej et sommerhus med spabad. De varme bobler bløder spændte muskler op og får kroppen helt ned i gear. Efter en behagelig tur i spabadet, går turen direkte ind på sofaen, hvor filmhygge eller kvalitetstid med en god bog venter. En del af sommerhusene med spabad kan også tilbyde en sauna, hvor efterårets forkølelse får kamp til stregen.

Private sommerhuse til leje i Øster Hurup

Noget af det særlige, ved at vælge sommerhusudlejning er, at det sommerhus I lejer i Øster Hurup, er ejet af private personer. Det betyder, at sommerhusets indretning og udsmykning afspejler ejerens egen smag. Her er ingen standardindretning, og hvert sommerhus i Øster Hurup vil have sit hele eget udtryk. Det gælder selvsagt for alle sommerhuse til leje i Danmark.

Det at opholde sig i et privat sommerhus, er en oplevelse i sig selv. Det er altid spændende, at åbne døren til ferieboligen, og derefter gå på opdagelse. Måske er der smukke strandsten som udsmykning, bøger om lokalområdet eller måske en gæstebog, med en hilsen fra ejeren og tidligere gæster. I nogle sommerhuse er det masser af brætspil, mens der i andre er spil til Playstation. Måske får I inspiration til indretningen af  jeres eget hus eller eget sommerhus, et godt fif om opbygningen af terrassen eller noget helt andet. Vi er sikre på, at I også i vores sommerhuse i Østerhurup vil få nogle skønne feriedage, uanset hvornår på året I vælger at tage på et ophold i Østerhurup.

Sommerhusudlejning i Øster Hurup

Hos NOVASOL Sommerhusudlejning udlejes der en bred vifte af sommerhuse i Øster Hurup. For jer, som søger lidt ekstra plads og luksus, kan I med fordel søge blandt de gode sommerhuse med spabad i Østerhurup. Her er typisk plads til +10 personer og ofte forskellige aktiviteter, som billard eller dart.

I de klassiske sommerhuse i Øster Hurup er det hygge og nærvær som er i fokus. Her kan børnene kravle sammen i køjesengen, mens de voksne slapper af, enten på terrassen om sommeren eller foran brændeovnen om vinteren – det er den helt klassiske sommerhusferie.