Sommerhus i Fårvang

Velkommen til Fårvang og velkommen til Søhøjlandet, der utvivlsomt er et af de skønneste steder på Danmarkskortet. Området er et regulært overflødighedshorn af høje bakker, store skove og dybe søer, og så er der selvfølgelig Gudenåen, der slanger sig igennem det smukke landskab. Det er lige netop her i finder Fårvang, og den lille stationsby er ikke bare omringet af naturperler, men også masser af populære attraktioner og spændende byer, herunder Silkeborg og smilets by, Aarhus. Der er mange gode grunde til at holde ferie i Søhøjlandet. Hvad er jeres?

I kommer med garanti ikke til at kede jer, når turen går til Fårvang, og uanset om I drømmer om afslapning eller action, så findes det her. Lad roen sænke sig i skovens dybe stille ro, lad jer drive langsomt ned ad Gudenåen i en kano, gør skovene usikre på mountainbike eller udforsk hjertet af Jylland, der både byder på forlystelsesparker, danmarkshistorie, kunst i verdensklasse og meget, meget mere.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Fårvang

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Fårvang

Loading...

Feriehuse med pool i Fårvang

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Fårvang

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Fårvang

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Fårvang. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i dag og oplev alt, hvad Søhøjlandet har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Fårvang

1. Naturskønne omgivelser

2. Central placering midt i Jylland

3. Tæt på spændende byer og attraktioner

3 populære attraktioner i nærheden af Fårvang

1. Energimuseet

2. AQUA Akvarium & Dyrepark

3. Museum Jorn

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.