Sommerhus i Mørkholt

Vejle Fjord er et af de smukkeste områder i Danmark, og ved indsejlingen ligger det lille, charmerende sommerhusområde, Mørkholt Strand. Stranden er den nordligste af en række populære strande, der ligger på kyststrækningen mellem Vejle og Fredericia, og udover at være rosinen i pølseenden, så er Mørkholt Strand også den mest børnevenlige. Derudover byder Mørkholt både på en finkornet sandstrand ved Vognkær Enge og en stenstrand ved Mørkholt Hage, der til gengæld er i læ. 

Der er meget at komme efter i området omkring Mørkholt og i Østjylland generelt. Først og fremmest de to større byer, som Mørkholt ligger lige midt imellem, der begge har masser af spændende kulturattraktioner og et livligt byliv med caféer, restauranter og butikker. Derudover er der heller ikke langt til de mange populære attraktioner i Midt- og Sydjylland, herunder LEGOLAND i Billund, der kun er 45 minutters kørsel væk.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Mørkholt

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Mørkholt

Loading...

Feriehuse med pool i Mørkholt

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Mørkholt

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Mørkholt

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Mørkholt. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i dag og oplev alt, hvad Vejle Fjord har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Mørkholt

1. Central placering tæt på populære attraktioner

2. Naturskønne omgivelser ved Vejle Fjord

3. Tæt på café- og kulturliv i Vejle

3 populære attraktioner i nærheden af Mørkholt

1. LEGOLAND i Billund

2. Givskud Zoo 

3. Fjordenhus

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.