Sommerhus i Mariager

Det emmer af romantik i Mariager, der også går under navnet ”Rosernes by”. De små, skæve bindingsværkshuse, prydet med duftende roser, ligger langs de brostensbelagte gader og stræder. I den charmerende bymidte kan I shoppe i hyggelige specialbutikker og nyde lækre måltider på nogle af de mange restauranter og cafeer. Mariager ligger i gåafstand til Færgehagen Strand, hvor I kan sole og bade. Når I lejer sommerhus i Mariager, er der et væld af sjove aktiviteter og unikke naturoplevelser, lige uden for døren. Mariager er en anderledes ferieoplevelse, med masser af charme og atmosfære for både store og små.

Lej sommerhus i Mariager nær fjorden

Populære feriehuse i Mariager

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Mariager

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Mariager

Loading...

Hvorfor leje sommerhus i Mariager - 5 gode grunde

  • Ligger direkte ved Mariager Fjord

  • Idyllisk bymidte, der emmer af atmosfære

  • Masser af familievenlige aktiviteter

  • Enestående naturoplevelser

  • Tæt på Østjyllands mange attraktioner

Lej sommerhus i Mariager og saltcentret

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Mariager

Den enestående natur er oplagt til masser af udendørs aktiviteter. Snør vandrestøvlerne og begiv jer ud på nogle af de mange, fantastiske vandreruter. Prøv f.eks. den enestående PANORAMA tur, som var Danmarks første certificerede vandretur. I kan også vælge at leje cykler og udforske naturen på to hjul. Ved Mariagerfjord Kajak, kan I både leje kajakker, kanoer og joller, så der er rig mulighed for at komme en tur ud på vandet. Og nu vi er ved vandet, så er Mariager Fjord et yndet område for kitesurfere, specielt på østkysten er forholdene optimale. For lystfiskere findes der masser af idylliske fiskepladser, hvor I kan nyde naturen i ro og mag, og prøve lykken med fiskestang. I kan også deltage på guidede rideture i naturen, eller spille golf på den lokale golfbane.  Tag også på tur til den dejlige badestrand, somligger i i gåafstand fra Mariager Havn, hvor I også kan parkere. Der findes badebro på stranden.

Lej sommerhus i Mariager for hele familien

4 spændende attraktioner tæt på Mariager

  • Mariager Saltcenter

  • Mariager Veteranjernbane

  • Djurs Sommerland

  • Randers Regnskov

Tag på gode udflugter fra jeres sommerhus i Mariager

Med udgangspunkt fra jeres sommerhus i Mariager, har I masser af spændende udflugtsmål inden for rækkevidde. Besøg Mariager Saltcenter, hvor I kan komme ned i den mørke Saltmine, besøge Sydehytten eller bade i ”Det døde hav”. Læg også vejen forbi Mariager Rosenhave og oplev duften og synet af mere end 400 forskellige rosenarter. Tag en tur med det gamle Veterantog og mærk historiens vingesus, når I togføreren fløjter til afgang. Turen går fra Mariager til Handest og retur, og I passerer gennem både købstadsidyl, bølgende bøgeskove og betagende ådale. I Mariager bymidte kan I tage på ”Riddlehunt” og løse et mysterium i fællesskab, mens I nyder den romantiske atmosfære.  I får en skøn natur oplevelse, når I vandrer op til Hohøj, som er Skandinaviens største gravhøj og samtidig er et af Jyllands fornemste oldtidsminder. Endelig ligger Djursland, Randers og Aarhus ikke længere væk, end at I kan tage en dagstur dertil og opleve et væld at seværdigheder og attraktioner.

Sommerhusferie i Mariager er for hele familien

Børn elsker at holde ferie i et sommerhus i Danmark. Her der nemlig masser af tid til at hygge sig sammen, lege, bade og spille bold i haven. Når I vælger et sommerhus i Østjylland, kan I let besøge børnevenlige attraktioner som Djurs Sommerland, Ree Park, Kattegatcentret og Randers Regnskov. I Mariager er der også masser af tilbud til familiens yngste. Tag på hestevognskørsel i Mariager by, besøg Lille Vildmosecentret og få kør en tur i tørvetoget. Tag en sejltur med det gode skib ”Svanen” på Mariager fjord. En tur i kano eller kajak med hele familien på Mariager Fjord er også altid et hit hos familiens yngste. På Mariager miniature Museum , finder I en unik samling af dukker og dukkehuse. Eller hvad med at tilbringe et par afslappende timer i skønne omgivelser på Naturlegepladsen Munkholm. Tag bare madkurven med. Sommerhusferie er ferie i børnehøjde

Tag en tur i sommerhus i Mariager hele året

I kan leje sommerhus i Mariager hele året. Hver årstid har sin egen charme og med byer som Grenå, Randers og Aarhus tæt på, er der masser af aktiviteter året rundt. Måske vil I samle familien i påsken? Holde en efterårsferie med traveture langs vandet og masser af hyggestunder i stearinlysenes skær? Eller bare afsted på en forlænget weekend i tosomhed, hvor romantikken er i højsædet? I kan leje sommerhuse hele året og præcis så længe som det passer jer. Skal det være en uge eller bare et par dage? Det er op til jer. NOVASOL har sommerhuse overalt i Danmark, hvor I frit kan vælge ankomst- og afrejsedag.