Sommerhus i Helberskov

Drømmer I om at holde ferie i Danmark, kunne et dejligt sommerhus i Helberskov være en oplagt mulighed for jer! Her finder I masser af aktiviteter, hyggelige byer og fantastiske børnevenlige strande. I kan få præcis det sommerhus, som I drømmer om, for NOVASOL har et bredt og solidt udvalg af kvalitets sommerhuse i Helberskov, i alle størrelser. 

Vi har arbejdet med sommerhusudlejning i Danmark i mange år, og kan derfor tilbyde jer rigtig mange forskellige valgmuligheder, når I skal planlægge den næste ferie i Danmark. Drømmer I om ferieliv, badeferie og feriehuse i Østjylland? Et sted hvor I kan slappe helt af og bare nyde tiden sammen? Så book et feriehus i Helberskov hos NOVASOL Feriehusudlejning og få opfyldt jeres feriedrømme.

Sommerhus Helberskov

Populære feriehuse i Helberskov

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Helberskov

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Helberskov

Loading...

Sommerhus i Helberskov til en dejlige ferie

Et feriehus i Helberskov kan blive et skønt udgangspunkt for en dejlig ferie i Østjylland. Dette er et område, som byder på rigtig meget for familien elller vennerne, som gerne både vil slappe af og samle nye fælles oplevelser. I har også mulighed for at få en rigtig aktiv ferie i Helberskov, hvis i er til det. Her kan i tage lange vandreture eller cykelture i de smukke omgivelser. 

I kan også få jer en rigtig badeferie i dette område, som nævnt er strandene her utroligt børnevenlige og I kan blandt andet spille beach volley, windsurfe og naturligvis bare slappe af og nyde solens varme. Uanset hvor I gerne vil leje feriehus i Østjylland, er vi er sikre på, at I nok skal finde et feriehus efter jeres smag. Uanset om det skal være et feriehus til familieferien, til ferieturen med vennerne eller noget helt andet, så finder I det nemt hos os. I skal blot afkrydse jeres ønsker, og I får serveret de sommerhuse som er ledige. Sommerhusene i Helberskov er meget populære, derfor er det en god ide, at være tidligt ude. Så vil I få det bredeste udvalg af ferieboliger i Helberskov og større chance for, at få fingre i netop det sommerhus i Helberskov som tiltaler jer mest.

Strande nær sommerhus Helberskov

Gode attraktioner nær jeres sommerhus i Helberskov

Der er flere spændende attraktioner og flotte udflugtsmål nær jeres sommerhus i Helberskov. En skøn naturplet finder I ved Havnø Mølle ved Mariager Fjord. Havnø Mølle er den ældste vindmølle i det nordlige Østjylland. Møllen ligger smukt mellem Mariager Fjord og Lounkær skovene. Fra møllen er der en smuk udsigt over fjorden og når vinden tillader det, drejer møllevingerne rundt. Vi vil anbefale, at I tager en god madpakke med, og nyder de smukke omgivelser et par timer. 

I Mariager er der idyllisk og smukt. Her er brostensbelagte gader og flotte bindingsværkshuse. I den historiske bymidte blomstre et væld af roser. De mange roser er årsagen til, at Mariager også kaldes for Rosernes By. På Mariager Museum fortælles byens og områdets historie. Mariagers store familieattraktion er Mariager Saltcenter. Her kan I lære alt om saltets historie, i de gode udstillinger og ved at følge arbejdet med sydningen af saltet. I kan også komme ned i en underjordisk saltmine samt flyde på det ”Det Døde Hav”, som er et bassin med 37 gr. varmt saltvand. For både børn og voksne er det en sjov oplevelse, at mærke saltets kræft. En oplevelse I vil huske længe efter jeres ferieophold i Østjylland er slut. 

Nær Hobro ved Klejtrup Sø kan I tage på noget så eksotisk som en jordomrejse. Her har dansk - amerikaneren Søren Poulsen nemlig bygget en kopi af hele verden. Verdenskortet måler 45x90 m. Her kan I bevæge jer rundt mellem de forskellige lande. Ved Verdenskortet er der også andre aktiviteter som minigolf, en labyrint, en pavilion, hvor I kan hører hele historien bag Verdenskortet samt grønne områder perfekt til en picnic. 

Fra jeres sommerhus i Helberskov er der heller ikke langt til Randers. Her er alt til en dejlig dag med shopping, god mad og endnu flere oplevelser i Østjylland. I midtbyen er der butikker af alle slags og lidt udnefor Randers finder I et godt storcenter. Topattraktionen i Randers er Randers Regnskov. I de store kupler bor mange af regnskovens dyr. De fleste dyr færdes frit i kuplerne, men bare rolig, de mere farlige dyr, slanger og edderkopper er bag glas. I Randers Regnskov kan I dog også hilse på danske husdyr. På arealet udenfor kuplerne bor de danske bondegårdsdyr. Her er også en stor naturlegeplads, et udkigstårn med udsigt over Gudenådalen og plads til et hvil og frokost i det grønne.

Havnø Mølle nær sommerhus Helberskov

Lej sommerhus midt i den smukke natur ved Helberskov

Når I lejer sommerhus i Helberskov, vil I have mulighed for at opleve det naturskønne område, herunder smukke lokationer ved vandet, såsom smukke Mariager Fjords udmunding i Kattegat, og gå på oplevelse langs de flade strandenge, som vrimler med vadefugle. Med sine mange naturstier og ruter indbyder området, ved jeres sommerhus i Helberskov, til lange trave- og cykelture for både store og små. Undervejs på ruten møder I sikkert både rådyr, fasaner - og måske en ræv. Der er også rig mulighed for at fiske, både i havet og i mindre vandløb, hvor fiskebestanden er høj. En anden oplevelse er landsbyen Helberskov, der med sine stråtækte bindingsværkhuse og toppede brosten, er et sandt stykke dansk kulturhistorie.

Sommerhus Helberskov

Varieret udvalg af sommerhuse til leje ved Helberskov

I Helberskov har der været holdt sommerhus-ferie i mange år. Derfor er der også flere forskellige typer af ferieboliger i Helberskov. Mellem de høje grantræer ligger små sommerhusperler med masser af charme og hyggekroge i haven. I de klassiske, standard sommerhuse i Helberskov, ligges der op til en rigtig hygge ferie. En ferie, som for mange bringer minder frem fra barndommens sommerhusophold. I området er der også nyere sommerhuse, hvor der er lidt mere plads, flere soverum og i nogle sommerhuse er der spabad. 

Ikke kun vores ønsker til husets størrelse og fremtoning betyder noget, for hvilket sommerhus vi vælger til sommerhusudlejning i Østjylland. Faciliteter som internet, aktiviteter som billard og legeredskaber til børn samt brændeovn, kan også være afgørende faktorer. Disse ønsker kan også nemt opfyldes blandt vores udlejningssommerhuse i Helberskov. En anden vigtig faktor for mange familier, er muligheden for, at have hund med på ferie. Netop dette behov har vi stor fokus på og i over halvdelen af sommerhusene i Danmark er det tilladt at medbringe op til to kæledyr. I Helberskov er der også flere sommerhuse med hund tilladt. Det giver jer de bedste forudsætninger for en vellykket ferie med hele familien. De hundevenlige sommerhuse findes i flere udgaver.

Leje af et privat sommerhus i Helberskov giver unikke oplevelser

I vil sjældent finde to sommerhuse, som er helt identiske, hvilket er noget af charmen ved at benytte sig af sommerhusudlejning. Hver gang vi åbner døren til det private sommerhus, træder vi ind i en kulissen, som er skabt af ejeren og efter hans eller hendes ønsker. Nogle sommerhuse i Helberskov er meget personlige og afspejler i høj grad ejeren. Andre af udlejningsferiehusene er mere strømlinede og med en indretning, som er mere enkel. Det er netop dette, som er med til at give os, som feriegæster i de private sommerhuse, unikke og nye oplevelser hver gang vi lejer en feriebolig. Og dette gør sig ikke kun gældende i Helberskov, men blandt alle de sommerhuse der udlejes i Danmark - og ikke at forglemme, i resten af de 27 lande, hvor I kan finde ferieboliger til udlejning via os.

Du kan med fordel leje et sommerhus i Helberskov, hvis:

  • Du godt kan lide selv at planlægge din ferie 

  • Du godt kan lide ferie i personlige, unikke og private rammer

  • Du godt kan lide en ferie med autentisitet og mindre masseturisme

  • Du godt kan lide, at der er plads til spontantitet 

  • Du godt kan lide at have en base for din ferie, hvor der er plads og mulighed for rendyrket afslapning 

  • Du godt kan lide selv at bestemme feriens tempo og indhold