Sommerhus i Give

Give er måske ikke den første by I tænker på, når I skal til at planlægge jeres næste ferie, men faktisk har Give rigtig meget at byde på. Især hvis I drømmer om anderledes ferieoplevelser, langt fra masse turisme og hurlumhej. Med et sommerhus i Give, bor I midt i noget af Midtjyllands skønneste natur og tæt på Hærvejen, som i årtusinder var Jyllands hovedfærdselsåre. Give er også kendt som skulpturbyen og I kan da også opleve ikke mindre end 75 skulpturer spredt rundt i bybilledet. Byen har et bredt udvalg af butikker, cafeer og restauranter og en afslappet atmosfære.

Lej sommerhus i Give i den smukke midtjyske natur

Populære feriehuse i Give

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Give

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Give

Loading...

5 gode grunde til at leje et sommerhus i Give

 • Tæt på Hærvejen og Gudenåen

 • Hyggeligt by-miljø

 • Tæt på mange af Jyllands største attraktioner

 • Enestående vandre- og cykelruter

 • Anderledes ferieoplevelser

Lej sommerhus i Give og besøg GIVSKUD ZOO

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Give

Give er omgivet af enestående natur, søer og åer. Med et sommerhus i Give, som base for jeres ferieophold, har I derfor mulighed for at udforske naturen både til lands og til vands. I kan leje robåde, vandcykler, kano og kajak flere steder. Ligesom der findes et bredt udvalg af unikke vandre- og cykelstier i området.  I Vester Mølle kan I nyde en stille stund med fiskestangen, helt i pagt med naturen. Skal det være vildt? Så besøg WOW Park Billund og tag en klatretur i trætoppene. I kan også spille golf, tennis eller besøge en af de lokale svømmehaller.

5 gode attraktioner tæt på Give

 • LEGOLAND

 • GIVSKUD ZOO

 • WOW Park Billund

 • Jelling-monumenterne

 • Økolariet

Udflugter fra jeres sommerhus i Give

Udover de mange naturoplevelser og attraktioner i verdensklasse, er I tæt på mange seværdige udflugtsmål. Besøg Jellinge Monumenter, der spiller en kæmpe rolle i vores historie og er på UNESCOS Verdensarvsliste. I Vejle kan I opleve Kulturmuseet Spinderihallerne, se masser af banebrydende arkitektur og shoppe igennem i de mange butikker. Der er også et stort udvalg af gode restauranter, cafeer og barer rundt om i den hyggelige by. Der findes alt fra svømmehaller, til Temaparker og spændende museer i området, så det er bare at vælge.

Når I lejer sommerhus i Østjylland, er et besøg i LEGOLAND et must. LEGOLAND er et Eldorado af sjove oplevelser for børn og barnlige sjæle. I GIVSKUD ZOO venter der jer masser af vilde oplevelser med alverdens dyr og på en tur med hestevogn gennem Randbøl Hede kommer I helt tæt på naturen.

I Økolariet kan I blive klogere på natur, miljø og klima på en sjov måde. I Gorilla Park Vejle, kan I klatre i trætoppene og i WOW Park Billund, er der garanti for et utal af sjove oplevelser og masser af frisk luft, når I finder jeres indre Tarzan frem. I Randbøldalmuseet, kan børnefamilierne lære om gamle dages papir og stof produktion og lave sjove vand eksperimenter.

Husk, at tjekke NOVASOLs gode kundefordele ud. Når I skal en tur til Give, er der nemlig flere af de nærliggende attraktioner, som tilbyder rabat på entreen, når I lejer et sommerhus i Danmark hos NOVASOL.

Sommerhusudlejning i Give med noget for enhver

Der findes sommerhuse i alle størrelser og prislejer i og ganske nær Give, så I finder let et sommerhus der passer til jer.  Måske en af disse typer af ferieboliger er noget for jer: 

 • Sommerhus med hund tilladt: Tag jeres hund med på ferie  - helt gratis. I skal bare vælge et sommerhus hvor kæledyr er tilladt.

 • Store sommerhuse: Er I flere generationer eller en gruppe venner der holder ferie sammen? Hos NOVASOL finder I sommerhuse med plads til flere familier.

 • Sommerhuse med spa:  Både store og små vil elske en tur i spa, hvor I kan slappe helt af i de lune bobler.