Sommerhus i Silkeborg

Lej sommerhus i Silkeborg - midt i Søhøjlandet

Sommerhus i Silkeborg

Midt i det skønne kuperede landskab med store skove og smukke søer finder I Silkeborg. Her i hjertet af Jylland, også kaldet Søhøjlandet, vil I møde byen som omfavnes af Silkeborgsøerne fra alle sider. Silkeborg er en meget populær destination, når der skal lejes sommerhus i Østjylland. Her er I sikre på, at få en dejlige ferie. Uanset om I holder sommerferie, vinterferie eller måske en miniferie, så er en ferie i et sommerhus i Silkeborg værd at opleve, hele året.

Populære feriehuse i Silkeborg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Silkeborg

Loading...

Feriehuse med pejs i Silkeborg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Silkeborg

Loading...

Gå på opdagelse i Silkeborg

Silkeborg i Østjylland byder på et utal af kulturelle muligheder, som alle i familien kan være med til. Her kan bl.a. nævnes Hjejlen som flyder på søerne og sørger for, at I bliver ét med den fantastiske natur. Hjejlen bringer jer fra Silkeborg by ud til det smukke Himmelbjerg som bare må opleves. Tager I turen til toppen af Himmelbjerget, vil I stå på Danmarks højeste punkt og kunne se ud over det frodige midtjyske Søhøjland. Udover naturen byder Silkeborg også på masser af seværdigheder, attraktioner, museer, butikker, spisesteder og forlystelser for hele familien.

Gode museer i Silkeborg nær jeres sommerhus

  • Museum Jorn: Besøg det flotte museum i Silkeborg, hvor I kan opleve en enestående samling af Asger Jorns mange malerier. Der er løbende andre udstillinger på museet samt forskellige aktiviteter for hele familien. 

  • Papirmuseet: Silkeborg by er opstået i kølvandet på den store papirfabrik som blev anlagt i midten af 1800-tallet. et besøg på Papirmusset er derfor helt oplagt, når nu I holder ferie i Silkeborg. Museet er etableret i en del af den gamle papirfabrik. 

  • Silkeborg Museum: På den smukke, gamle hovedgård finder I Silkeborg Museum. Her fortælles om byen og området omkring. I kan bl.a. se den berømte Tollundmand, som er et af de kendte mosefund i Danmark. 

  • KunstCenter Silkeborg Bad: Lidt udenfor Silkeborg kan I besøge KunstCenter Silkeborg, som er indrettet på det gamle kursted. Museet viser lokal kunst samt skiftende udstillinger med både national og internationale kunst. I den flotte park er der mange spændende værker samt bunkere brugt under 2. verdenskrig.

Saml hele familien i et sommerhus i Silkeborg

Ønsker I, at komme væk fra den travle hverdag og komme tættere på naturen, så er det helt ideelt med et sommerhus i Silkeborg til jeres næste ferie. Hos NOVASOL udlejer vi mange sommerhuse og feriehuse i Silkeborg, og der vil helt sikkert også være et til jeres ønsker. Det store udvalg af sommerhuse i Danmark, er også med til at sikre, at I kan finde et rigtig godt match ift. jeres ønsker. 

I de fleste af vores sommerhuse vil I opleve den smukke udsigt, hvor I kan kigge ud over søerne og naturen. I vil opleve, at se grønt og blåt så langt øjet rækker og det er derfor ikke underligt, at Silkeborg kendestegnes med deres motto ”grønt og blåt til lyst”. Uanset om I er til lange gåture i naturen, shopping i byen eller afslapning med god bog, så vil I finde noget til enhver smag.