Sommerhus i Bjerringbro

Vælger I at ferien skal holdes i et sommerhus i Bjerringbro, kan I se frem til et ophold i et naturskønt område hvor der ikke er langt til rigtig spændende oplevelser. 

Med udgangspunkt fra Bjerringbro er der mulighed for, at besøge flere spændende byer indenfor en times kørsel. Der er fri leg i den smukke natur i Gudenådalen, som både indbyder til afslapning og aktivitet. I kan også sætte kursen mod området omkring Limfjorden. 

Nærheden til flere større byer i området, gør det også oplagt at leje et sommerhus i Bjerringbro udenfor sommerens højsæson. I byerne er der flere gode attraktioner, som kan besøges på årets lidt koldere og måske regnfulde dage.

Lej sommerhus i Bjerringbro og oplev Gudenådalen

Lej sommerhus i Bjerringbro og besøg disse attraktioner

Gudenådalens Museum: Her kan I primært blive klogere på landbrugssamfundet i området. Samlingerne dækker dog alle tidsperioder, men det primære fokus er på det traditionelle landbrugssamfund i området, som det så ud for 100 år siden. På museet kan I bl.a. se kopier af de 1000 år gamle Mammenfund. Det er effekter fra en formodet vikingehøvdinge grav. Se også foto af den dragt, som høvdingen blev begravet i. På museet er også en runestenpark med 15 runesten. 

Energimuseet: Sæt kurs mod Tange Sø og Energimuseet, hvor der er elektriske oplevelser for alle aldre. Udstillingerne strækker sig over et samlet areal på hele 15.000 kvadratmeter, med udstillinger både ud og inde. Museet er placeret i det fantastisk naturområde omkring Gudenåen og Tange Sø, hvilket i sig selv, giver dejlige oplevelser. På museet er der både spetakulære shows, mulighed for leg på egen hånd, spændende historier om Tangeværket og meget mere. 

Bjerringbro er centralt placeret ift. besøg i flere byer i området. I bil er der kun ca. en halv times kørsel til de følgende tre byer. 

  • Silkeborg: Nyd en dag i den smukke by, som byder på smuk natur og søer side om side med lange gågader med mange butikker og gode spisesteder samt spændende bymuseer. En tur på Silkeborgsøerne og til Himmelbjerget, med en af turbådene, er også en rigtig fin aktivitet.  

  • Viborg: Tag på tur til en af de ældste byer i Danmark, med et godt handelsliv. Tag vandreskoene på og tag turen rundt om søerne i Viborg, inden I slutter dagen af med god mad på en af byens cafeer eller restauranter. 

  • Randers: Placeret ved Gudenåen og Randers Fjord finder I Randers. Her kan I kombinere en shoppedag med hygge langs åen. I kan også besøge gode attraktioner som Randers Regnskov og Memphis Mansion. 

Østjylland byder generelt på et væld af oplevelser. Når I ikke det hele, mens I holder ferie i et sommerhus i Bjerringbro, kan I nemt finde et sommerhus i Østjylland, som kan danne rammen om jeres næste tur.

Lej sommerhus i Bjerringbro og besøg Silkeborg

Hvorfor holde ferie i et sommerhus?

Alle har vi forskellige ønsker og behov til deres ferie - og netop her kan sommerhusudlejning være et godt bud på en ferieform, hvor der er valgfrihed og noget for enhver smag samt behov. 

De mange sommerhuse og ferielejligheder som udlejes, er alle forskellige. Det gælder både i forhold til boligens størrelse, indretningen, faciliteter samt beliggenheden. Alle boliger er indrettet efter ejerens smag og behov, hvilket skinner igennem på husets indretning og udendørsområder. Nogle ferieboliger har et moderne udtryk, med rene linjer, mens andre er mere nostalgiske, hvor måske egne sommerhusminder fra barndommen føres videre. Denne mangfoldighed gør netop, at der er en feriebolig for enhver smag. 

Vores ønsker til en ferie kan også være meget forskellige, alt efter hvilken ferie vi skal afholde. Til vores sommerferie vil vi ofte gerne være tæt på hav og strand. For mange er duften af det salte hav, de smukke udsigter og dovne dage i det bløde sand, indbegrebet af sommerferie, især når vi vælger sommerhusudlejning i Danmark. At holde ferie ved vandet har altid været populært, og derfor ser vi også rigtig mange sommerhusområder langs den danske kyst.

At leje sommerhus til vinter - og efterårsferien er også et hit. Her betyder beliggenheden ikke altid lige så meget som sommerhusets faciliteter. I de kolde ferieperioder vil vi naturligvis opholde os mere indenfor i sommerhuset. Derfor ligger vi større vægt på faciliteter, som kan forsøde ferien. Her er det især sommerhuse med indendørs pool, spabad og sauna som vi vælger.