Sommerhus i Pøt Strandby

Pøt Strandby er et charmerende og klassisk sommerhusområde i Østjylland. Som navnet antyder ligger den lille enklave af sommerhuse lige ud til Kattegat, hvor du kan nyde det gode ferieliv i sommerhuset, på stranden og langs kysten. Glæd dig til vaskeægte sommerhusidyl og et hav af muligheder for at udforske og opdage, hvad denne skønne del af den jyske østkyst har at byde på af store og små oplevelser, når du lejer et sommerhus i Pøt Strandby.

Kysten ved Juelsminde

Populære feriehuse i Pøt Strandby

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Pøt Strandby

Loading...

Feriehuse med pool i Pøt Strandby

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Pøt Strandby

Loading...

Sommerhusidyl på kanten af Kattegat

Du kommer med garanti ikke til at kede dig, når du tager på ferie i Pøt Strandby. Det charmerende sommerhusområde ligger i naturskønne omgivelser ved As Vig mellem Horsens og Juelsminde, og desuden tæt på masser af populære seværdigheder, sjove attraktioner og spændende byer; herunder Danmarks næststørste by, Aarhus, der altid er et besøg og en udflugt værd. Fra dit sommerhus i Pøt Strandby er der også mindre end en times kørsel til LEGOLAND i Billund, hvor børn og barnlige sjæle kan opleve en verden af klodsede figurer og sjove forlystelser. Lige uden for døren og hele vejen langs kysten er der gode bademuligheder, og med sin placering i bunden af As Vig og ved Kattegat, er strandene ved Pøt Strandby særdeles børnevenlige.

I området omkring Pøt Strandby kan du tage på eventyr i naturskønne omgivelser, der både rummer smukke kyststrækninger, bøgeskove og åbne vidder. Generelt emmer Pøt Strandby af fred og ro og idyl, hvilket ellers ikke er en selvfølge i de mange feriebyer og sommerhusområder, der ligger langs Kattegat i Østjylland. Udforsk mulighederne for sommerhusudlejning i Pøt Strandby sammen med NOVASOL, og glæd dig til en ferie fyldt med klassisk sommerhusidyl på kanten af Kattegat.

NOVASOL - Sommerhusudlejning i Pøt Strandby siden 1968

Hos NOVASOL finder du altid et stort og varieret udvalg af sommerhuse i Pøt Strandby, lige fra enkle træhuse med brændeovn til moderne, arkitekttegnede sommerhuse med plads til hele familien. Fælles for dem alle er, at de ligger tæt på Kattegat og stranden, og det eneste du skal gøre er at finde det sommerhus, der passer lige netop dig og dine behov.