Feriehusbyer og ferieparker

Rundt om i Europa kan I leje feriehuse og lejligheder i såkaldte feriehusparker. Her er flere boliger samlet i en park, hvor der ofte er forskellige aktiviteter tilknyttet ferieboligerne. Et perfekt sted at holde ferie med børn eller for flere familier, som rejser sammen. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Hvorfor vælge en feriehusby? 

At leje et feriehus i en feriehusby er helt oplagt til jer, som har børn og gerne vil være et sted, hvor I har forskellige aktiviteter indenfor kort rækkevidde. I en feriehusby får I jeres egen feriehus eller ferielejlighed, hvor I kan være private og nyde feriedagene sammen. I har dog også muligheden for, at møde andre feriegæster og børnene kan finde nye legekammerater ved f.eks. gyngerne eller på stranden. Mange vælger også at leje feriehuse i en ferieby, når de holder ferie sammen med flere hold vennner eller med familien. I får jeres eget feriedomicil, men kan samtidig besøge hinanden på kryds og tværs, når I har lyst. Måske skal I holde ferie flere generationer sammen, hvor det kan være rart at kunne trække sig tilbage, når der er behov for lidt ro og fred. Så er det igen oplagt at leje et par feriehuse i samme park.

Feriehusby

Fordelene ved et feriehus

Når man vælger at lade et feriehus danne rammen om en ferie, så vil kodeordet for ferien blive; frihed. Modsat et hotelophold skal I ikke rette ind efter faste spisetider, eller en fast menu. I skal ikke kæmpe om pladsen i solen på terrassen eller være nervøse for, at jeres leg i stuen er til gene for andre gsæter. I bestemmer selv hvornår der skal spises og om der må spises is til aften, hvis I har lyst til det. I kan smide jer i havemøblerne lige når I har lyst og ingen kigger skævt til jer, hvis jeres badehåndklæde ligger på solvognene i flere timer, mens I er på udflugt.

Feriehusbyer i Tyskland 

Vores feriehusbyer og parker er velegnet til dem, der ønsker en ferie med mange aktiviteter. Uanset om det er kultur, natur eller kulinariske lækkerier - lad dig inspirere af vores feriebyer, når du søger efter din næste feriehus-ferie. NOVASOL sommerhusudlejning har vi et stort antal feriebyer og ferieparker i Tyskland, og disse findes i nogle af landets smukkeste regioner, specielt langs den tysk kyst, hvor I bor ganske tæt på hav og gode strande. 

Feriehusbyer i Holland 

I vores feriehusbyer og ferieparker i Holland er familievenlighed i fokus. Hver ferieby har noget særligt at byde på. Hvad feriehusbyerne og parkerne kan tilbyde, er forskelligt, men der er som regel flere gode aktiviteter, som kan samle familien. I finder ofte restauranter, swimmingpools og indendørs legepladser i mange af vores feriehusbyer. NOVASOLs feriehusbyer i Holland er også ofte beliggende meget tæt på vandet og med gode cykelruter lige i nærheden.

Feriehusbyer i Belgien 

Udforsk Belgien fra en feriehusby! Oplev det smukke landskab og slap af i komfortable, nybyggede Sunclass Sonnevijver Vijverdorp. Denne feriepark ligger på grænsen til nationalparken Hoge Kempen. For dem, der er interesseret i motorsport, er Domain de Chodes bungalowpark kun otte kilometer fra Francorchamps-racerbanen.

Feriehuspark

 

| Administrator
(Først publiceret )