Ferielejligheder i feriehusparken Travemünde BeachBay

De eksklusive lejligheder i feriehusparken Travemünde BeachBay befinder sig mellem natur og by. Halvøen Priwall er en ideel feriedestination for en ferie ved Østersøen, som kan fortrylle med smukke strande og naturskønne områder. Perfekt til en ferie for naturelskere, familier, venner og feriegæster med hund.

Halvøen Priwall er omkring tre kilometer lang og ligger mellem Østersøen og Trave i det østlige Schleswig-Holstein. Her finder I jeres ferielejlighed ved Østersøen ved moderne promenader og rolige klitter. Afslappende dage på stranden, vandsport og eventyr venter på jeres dørtrin når I lejer en af NOVASOLs lejligheder i Travemünde BeachBay.

Ferielejligheder i Travemünde BeachBay

Eksklusive ferielejligheder i Travemünde ved Østersøen

I 2017 åbnede feriehusparken Travemünde BeachBay dørene til Østersøen på halvøen Priwall. Enhver som ønsker at opleve noget specielt på en ferie i Schleswig-Holstein og samtidig ønsker afslapning på højeste plan finder præcis hvad de er på jagt efter i Travemünde BeachBay. Den maritime livsstil, nærheden til havet og lange sandstrande garantere en afslappende ferie i en ferielejlighed i Travemünde BeachBay.

De moderne villaer med luksuriøst møblerede lejligheder i Travemünde BeachBay, alle med store balkoner og skøn udsigt, ligger lige ved den nye promenade. Lige bagved de luksuriøse ferielejligheder ligger vores charmerende klitvillaer, idyllisk placeret i klitlandskabet. Afslappende og detaljeorienterede - sådan præsenteres alle feriehuse og ferielejligheder i Travemünde. Plantegning, funktion og faciliteter var og er alle planlagt med hvile og afslapning i minde. Alle ferielejligheder og feriehuse i Travemünde feriepark er stilede, af høj kvalitet og fuldt møblerede. Ninette Mathiessen, en lokal kunstner, har også sat præg på det kunstneriske i lejlighederne præget af det maritime, forfriskende og følelsesmæssige. Her kan I glæde jer til en afslappende og samtidig oplevelsesrig ferie i Tyskland.

Luksuriøse lejligheder i Travemünde BeachBay

Højdepunkter ved vores lejligheder og feriehuse i Travemünde BeachBay

 • Udsigt til havet, Priwall-promenaden eller klitterne

 • Penthouse lejligheder med rummelig tagterrasse

 • Pejs

 • Sauna og spabad

 • Dampbad med dobbelt bruser

 • Kikkert

Travemünde BeachBay

Bo ved østersøen i lejligheder ved promenaden

Moderne og urbane – sådan præsenterer strandpromenaderne med deres lejligheder i Travemünde BeachBay sig. Beliggende i første række kan I glæde jer til en fantastisk panoramaudsigt over marinaen fyldt med både og sejlbåde. Bag promenaden ligger selve Travemünde med et hav af aktivitetsmuligheder. Med sin solide konstruktion, det lyse træ, store vinduer og åbne terrasser og balkoner vil I virkelig føle jer hjemme i lejlighederne i Travemünde BeachBay. Som gæst vil du blive budt velkommen af en behagelig atmosfære og samtidig blive overbevist af de alsidige wellness tilbud. En uimodståelig fremhævning er selvfølgelig den unikke havudsigt. Lad jer blive båret væk i et klitlandskab af hvidt sand, havblæst og strandgræs, lettilgængeligt ad stierne lavet af naturligt træ. Dette er et ferieparadis af en særlig slags – med træ, glas og varme toner – udstyret således at trivsel, privatliv og afslapning er en garanti for en uforglemmelig ferie ved Østersøen.

Festligheder med udsigt over Østersøen i ferieparken Tavemünde BeachBay

Fra 2018 kan der også fejres i Travemünde BeachBay. Vi tilbyder nemlig og feriehuse til grupper af alle slags til en unik ferie med konferencefaciliteter. Travemünde BeachBay tilbyder under navnet Slow Down eksklusive lejligheder, der kan stilfuldt indkvarteres, mens der serveres morgenmad. Her finder I værelser til både store og små arrangementer – fra familieferie til grupperejser og firma events. Vores catering partner står for regionalt køkken og fremragende kvalitet. Hvis I dog hellere foretrækker at spise ude, er der massere spisemuligheder på strandpromenaden.

Ferie i Travemünde ved Østersøen – Der sker meget!

For at slappe af med havudsigt kan I bevæge jer ned på den nye beach club lige rundt om hjørnet. Sportsentusiaster vil finde variation på den moderne golfbane eller beachvolley banerne på stranden. Uanset vejret giver indendørs hallen mulighed for en aktiv ferie for hele familien.

Fra Priwall-halvøen kan I se Travemünde, en af de mest attraktive badebyer i Nordeuropa. Beliggende ved mundingen af Trave i Østersøen byder byen på en fortryllende charme med en blanding af det historiske bybillede, uberørt natur og hvide sandstrande. Når I spadsere langs promenaden kan I slå jer ned og nyde et friskbagt brød fra bageren, et lækkert måltid på en af restauranterne med havudsigt eller lave en mellemlanding på det lokale mikrobryggeri, der serverer forskellige specialøl.

Travemünde er endvidere kun et kvarters kørsel fra hansestaden Lübeck, som et UNESCO verdensarv. Her venter den gamle bydel med sine ofte hundreder af år gamle bygninger, historiske gader og snoende passager. Byen pulserer med massere liv i de mange butikker og restauranter, der ønsker at bliver udforsket.

Udover Østersøen er der mange andre attraktioner omkring vores lejligheder i Travemünde feriepark, som kan gøre jeres ferie i Schleswig-Holstein oplevelsesrig:

 • Et besøg på museumsskibet ”Passat” afslører mere om tidligere søfartstider.

 • Ønsker I at lære Østersøen at kende på toppen samt i dybet, bør I besøge ’Ostseestation Priwall med akvarier fulde af fisk og koraler. Her får I lov til at se, føle, fodre og stille alverdens spørgsmål.

 • Selvfølgelig tilbyder den rummelige sandstrand massere plads til bevægelse.

 • På vandrestien ’Ostseewanderradweg’ kan I udforske og nyde det naturlige miljø på halvøen Priwall.

 • Karls eventyrby i Warnsdorf nær Lübeck med op til 50 attraktioner har gratis adgang hele året rundt.

 • Hansa Park: Tysklands eneste forlystelsespark ved havet.

 • Sidst men ikke mindst Hamburg, den alsidige og livlige storby på Elben.

Flere NOVASOL sommerhuse i nærheden af Travemünde BeachBay

Feriehusene, strandene, beliggenheden og den afslappende maritime atmosfære vil tiltrække til en ferie ved Østersøen. NOVASOL udlejer en bred vifte af feriehuse og ferielejligheder langs den tyske nordkyst med plads til alt fra 2 til 12 personer. Feriehusene og lejlighederne kan lejes i et par dage til en lang weekend samt til én eller flere ugers ferie. Vi udlejer endvidere feriehuse i en lang række feriehusbyer og ferieparker i Tyskland så I kan finde præcis det feriested der passer til jeres ferieønsker!