Sommerhus i Gudhjem

Gudhjem er en rigtig lille ferieperle med masser af atmosfære. Den stejle Brøddegade med sjove butikker, cafeer og restauranter, er sammen med den hyggelige havn centrum for byens puls. Faktisk findes der ikke mindre end 3 havne i byen, som bidrager til den livlige atmosfære. Det særlige lys og de smukke omgivelser tiltrækker også kunstere, og der findes derfor masser af gallerier og arbejdende værksteder i de smukke, gamle bindingsværkshuse. I kan også nyde den Bornholmske specialitet ”sol over Gudhjem” på et ægte røgeri. Byens nærmest sydlandske stemning og det hyggelige miljø, gør den til et af Bornholms foretrukne områder for sommerhusudlejning i Danmark.

Udsigt over Gudhjem

Populære feriehuse i Gudhjem

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Gudhjem

Loading...

Feriehuse med pool i Gudhjem

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Gudhjem

Loading...

Vi anbefaler jer, at leje sommerhus i Gudhjem, hvis I godt kan lide:

  • At have kort afstand til spektakulær natur

  • At holde ferie i en by med hyggelig atmosfære

  • At være tæt på unikke seværdigheder og attraktioner

  • At vi i umiddelbare nærhed til havet

  • At holde ferie tæt på caféer, restauranter og butikker

Strande nær jeres sommerhus i Gudhjem

I selve Gudhjem er der ingen sandstrand, men et yndet badested med klipper, hvor der er læ for vinden. Vil man på en rigtig badestrand, kan man vælge Melsted, der ligger lige syd for byen.  Melsted strand er en dejlig sandstrand med en lille å, hvor især familiens yngste kan boltre sig i timevis med at bygge dæmninger. Der er badebro og meget fine parkeringsforhold.

Vil I opleve Bornholms bedste badestrand, skal I køre en tur til Dueodde. Stranden på Dueodde menes at være en af Europas bedste! Det hvide sand er så fint, at det har været brugt i timeglas. Dueodde strand er meget bred og flere kilometer lang. Nogle steder er den afgrænset af klitter, hvor I kan finde jeres helt egen gryde. Fra parkeringspladserne på Fyrvej og Skrokkegårdsvej er der anlagt over 500 m lange træramper gennem klitterne, så det er let at tage cykel, barnevogn eller kørestol med til stranden. Der findes også en kiosk og toiletter.

Hvilke attraktioner og seværdigheder ligger der nær jeres sommerhus i Gudhjem?

Tager I på tur til de imponerende helligdomsklipper nord for Gudhjem, vil I uden tvivl få en enestående naturoplevelse, når I udforsker områdets mange grotter og huler. Besøg Gudhjem Kirke med de fine kalkmalerier og se de skiftende udstillinger på Gudhjem Museum, der har til huse i den gamle jernbanestation.

Østerlars, Nylars, Olsker og Nyker er navnene på Bornholm fire berømte rundkirker, som bestemt er et besøg værd. I bør også sætte tid af til et besøg på Bornholms Middelaldercenter, der ligger i Gudhjem. Her kan I opleve en levende historiefortælling med levende dyr og mennesker i de gamle huse.

En sejltur til Frederiksø og Christiansø er også et must når man tager i sommerhus på Bornholm. Endelig skal I selvfølgelig en tur på Hammershus og mærke historiens vingesus. Den gamle borg spiller en stor rolle i Danmarks historie, som fængsel for Eleonora Christina.

For familiens yngste er et besøg i Joboland et hit. Den fine natur- og forlystelsespark har masser af spændende attraktioner for store og små.

Aktiviteter til ferien i Gudhjem

Klipperne omkring Gudhjem er fantastiske til en vandretur, hvor man kan nyde den smukke udsigt. I den berømte skov Almindingen kan I følge de afmærkede ruter gennem den skønne skov til Rytterknægten.  Området er også velegnet til en cykeltur gennem det betagende landskab. Tag evt. et stop ved et af de mange gårdbrug og vejboder, for at få en forfriskning. Bornholm er et mekka for lystfiskere, her kan man både tage med en fiskekutter på havet, fiske fra klipperne eller besøge en af øens mange ”put and take” søer.

I selve Gudhjem ligger der mange sjove butikker og gallerier og overalt på Øen er der et væld af keramikere, kunstmalere og glaspusterier. Hvis I vil have et stort udvalg af butikker, skal I en tur til Rønne – her findes alle de kendte konceptbutikker samt restauranter og cafeer. Derudover er der mulighed for at spille golf, klatre, ride, sejle i kajak og meget andet. En ferie på Bornholm kan både være afslappende og aktiv – I bestemmer selv.

Sommerhusudlejning i Gudhjem

Vi har alle forskellige drømme til vores næste ferie. Nogle drømmer om aktive ferier med sport og cykelture, andre drømmer om at tilbringe deres ferie på stranden. Derfor er det vigtigt at vælge en feriedestination, der er alsidig, så hele ferie-flokken kan blive tilfredse.

Et sommerhus i Gudhjem er garant for en hyggelig ferie med masser af atmosfære. Vær opmærksom på, at sommerhuse på Bornholm ofte bliver meget hurtigt udsolgt, så her skal I være tidligt ude. NOVASOL sommerhusudlejning har eget kontor på havnen i Rønne. I er altid velkomne til, at kontakte vores servicekontor på Bornholm, hvis I søger noget specielt på Bornholm eller har spørgsmål til en ferie på øen.