Sommerhuse i Dueodde

Dueodde på Bornholm lokker med den fineste sandstrand og adgang til nogle helt fantastiske attraktioner og naturseværdigheder. Det er en af de mest populære feriemål på Bornholm. I de unikke klitter og fyrreskoven ligger NOVASOLs sommerhuse spredt diskret. I et sommerhus på Bornholm kan I mærke det naturskønne område på den sydlige spids af Bornholm. Med et privat sommerhus kan I nyde en fantastisk ferie på klippeøen, som også er kendt som Solskinsøen grundet de ekstra solskinstimer i sommerhalvåret. Book jeres næste ferie i Dueodde i et NOVASOL sommerhus og oplev alt hvad øen har at byde på.

Oplev ferieparadiset Dueodde med sommerhusudlejning fra NOVASOL

Populære feriehuse i Dueodde

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Dueodde

Loading...

Feriehuse med pool i Dueodde

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Dueodde

Loading...

Hvilke aktiviteter findes der nær dit sommerhus i Dueodde?

Den primære seværdighed ved Dueodde er den vidunderlige natur og den fantastiske sandstrand. Dueodde Strand er helt ideel til badeferie for børnefamilier. Vandet er lavt de første hundrede meter med en række revler, før det bliver virkelig dybt. På land er der også det fineste hvide sand på en bred strand med klitter og rige muligheder for læ og privatlivets fred. Med et NOVASOL sommerhus i Dueodde er I det idelle sted til en badeferie på solskinsøen. Tæt på sommerhusområdet finder I en god golf bane, hvor selv nybegyndere kan afprøve sit sving. I har heller ikke langt til resten af Bornholms enestående natur og seværdigheder, som er lettilgængelige i bil og på cykel.

Gå en ferie fyldt med oplevelser og stranddage i møde med et sommerhus i Dueodde

Private sommerhuse i Dueodde

Lej et sommerhus i Dueodde på sydspidsen af Bornholm, og mærk selv fornemmelsen af det berømte fine strandsand mellem tæerne, alt imens I nyder udsigten ud over Østersøens viltre blå bølger. NOVASOL har sommerhuse til leje over hele Danmark, og her på Bornholm har vi blandt andet et udsøgt udvalg i Dueodde. Online kan I se både billeder og beskrivelser af alle vores sommerhuse, så I i ro og mag kan beslutte jer for, hvor jeres næste ferie skal gå hen. Vi har alt fra store luksushuse til charmerende strandhuse med udsigt direkte til havet.

Med et sommerhus i Dueodde er der aldrig langt til flotte naturoplevelser

Oplev Dueoddes historie med et sommerhus fra NOVASOL

Dueodde ligger, som navnet antyder, på en odde på den bornholmske sydspids. Den er vidt berømt for sit fine hvide sand og var oprindeligt et sandflugtsområde. I 1800-tallet blev her plantet fyrretræer, marehalm og hjælme for at forhindre sandflugten. Området er i dag fredet og når først man har været her, forstår man ønsket om at tage vare på stedet. Her er ubeskriveligt skønt. Med NOVASOL kan I bo i fredelige omgivelser, kun et sølle stenkast fra alle herlighederne. Ønsker I at udforske andre dele af Bornholm, er der bare en kort køretur - Bornholm er nemlig ikke særlig stor. Hos NOVASOL har vi stor erfaring i sommerhusudlejning, og også her i det bornholmske har vi udlejet sommerhuse gennem en lang årrække. Bedre rammer får I ikke til jeres ferie. Bestil hos NOVASOL allerede i dag og tag forskud på ferieglæderne

Sommerhusudlejning hos NOVASOL

Hos NOVASOL gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et feriehus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.