Sommerhus i Allinge

Med et sommerhus i Allinge kan du opleve den idylliske, lille ferieby på solskinsøen Bornholm. De gamle huse og gader ligger smukt på klipperne omkring havnen, og danner et optimalt udgangspunkt for en skøn ferie i et sommerhus i Danmark. Allinge er en vigtig handelsby på Nordbornholm, og byens centrum bugner i dag af butikker, caféer og restauranter. Her kan man for alvor suge det danske ø-liv til sig og få en fantastisk ferie på Bornholm.

Oplev solskinsøen Bornholm med et sommerhus i Allinge

Populære feriehuse i Allinge

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Allinge

Loading...

Feriehuse med pool i Allinge

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Allinge

Loading...

Opdag ferieperlen Allinge

Får du lyst til at gå på opdagelse i Allinge, når du lejer et feriehus på Bornholm, kan du hoppe i vandreskoene og gå til Løsebækgade. Herfra kan du følge en spændende kyststi, der tager dig på og ned mellem klipperne. Her finder man også en lille sandstrand, som Allinges beboere benytter sig af om sommeren.

Det er også nemt at komme besøge nabobyen Sandvig, hvis man enten medbringer sin egen cykel eller lejer én, eftersom de to byer næsten går i ét. Både Allinge og Sandvig er tidligere fiskerlejer grundlagt i middelalderen. I byerne findes der fortsat bygninger fra 1700- og 1800-tallet, som i dag har fået nyt liv. Der findes flere gamle bondegårde i bybilledet, som bidrager til ekstra charme. Du bør også aflægge et visit til et af de traditionelle røgerier på Bornholm. Her kan du smage på mange delikatesser, som for eksempel røget sild. En oplevelse du helt sikkert ikke vil gå glip af på din sommerhusferie i Danmark!

Naturskønne Allinge byder på en lang række seværdigheder for hele familien

Attraktioner og seværdigheder i Allinge

Den lille by Allinge egner sig ikke kun til en sommerhusferie fyldt med afslapning – her er også mange spændende ting at opdage! Nord for Allinge ligger Madsebakke, en klippeskråning med helleristninger. Det er Danmarks største helleristningsfelt, og forskere mener at tegningerne og skrifterne er omkring 2500 år gamle og fra bronzealderen. Ønsker du at lære mere om Bornholms historie, kan du besøge middelalderruinerne af fæstningen Hammershus, der er Bornholms mest besøgte seværdighed og virkelig en oplevelser ud over det sædvanlige. Her kan familien sætte gang i fantasien og tage del i en historie, der strækker sig tilbage til 1200-tallet.

En af Bornholms store naturattraktioner er Helligdomsklipperne – en del af kysten som på grund af erodering nu står som skarpe klipper og granitsøjler, samt bratte klippevægge med grotter. Navnet kommer af den ”hellige kilde”, der tidligere løb ud ved klipperne. Gennem tiderne har mange mennesker valfartet her for vandets helbredende kræfter. I dag er det klippernes formation som fascinerer mange, og det er uden tvivl en seværdighed som bør opleves, når man lejer et sommerhus på Bornholm.

Oplev historiske attraktioner på Bornholm med sommerhusudlejning fra NOVASOL

NOVASOLs sommerhusudlejning i Allinge

Bornholm har et stort udvalg af smukke, hvide sandstrande, som alle udmærker sig til en strandferie med familien. Alt du skal gøre er at pakke din kuffert og tilbringe din næste ferie herhjemme i et sommerhus i Danmark. Det kan være praktisk at tage bilen med på ferien, da det gør det nemmere at lave stop undervejs, hvilket er særlig smart for dig som rejser med børn. Ønsker du at tage familiens firbenede medlem med på ferien? NOVASOL har et stort udvalg af feriehuse, hvor hunden er hjertelig velkommen. Det er nemt at søge og bestille din næste ferie på Bornholm på vores hjemmeside. Velkommen til Bornholm og ferieparadiset Allinge!