Sommerhus ved Balka Strand

Balka er et skønt ferieområde som ligger ved en af Bornholms bedste badestrande. Her bor I mellem skov, strand og en idyllisk lille bådehavn. De små gamle fiskerhuse forstærker atmosfæren og man mærker, at her har man engang ernæret sig ved fiskeri. I dag er Balka et yndet feriested, ikke mindst pga. af den fantastiske strand, som regnes for en af Europas bedste. Balka ligger naturskønt med lige ved grænsen til et fredet område. Tæt på finder I Bornholms 2. største by, Nexø. Man kan gå eller cykle fra Balka til Nexø af stien langs kysten, og derfor er Balka et oplagt valg, hvis I både vil have badeferie og nyde bylivets fornøjelser, når der holdes ø-ferie i Danmark.

Besøg den fantastiske sandstrand Balka Strand, når du lejer et sommerhus på Bornholm

Populære feriehuse i Balka

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Balka

Loading...

Feriehuse med pejs i Balka

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Balka

Loading...

Stranden nær sommerhusene i Balka

Balka Strand er som tidligere beskrevet Bornholms 2. bedste badestrand (den bedste er Dueodde). Den brede sandstrand strækker sig Balka til Snogebæk med det fineste sand og renses jævnligt for tang etc. Da Balka ligger i læ for vestenvinden, er vandet lunt og bølgerne små. Stranden er derfor børnevenlig med lavt vand, hvor man skal et stykke ud for at kunne svømme. Ved stranden er der gode parkeringsforhold, toiletter og en café. Har I brug for at være lidt aktive, kan I tage et spil minigolf. Om sommeren er der livreddere på stranden, hvor I også kan leje vandcykler, windsurf-udstyr og liggestole. Endelig findes der en trærampe på stranden, så man kan få adgang med kørestole og barnevogne.

Aktiviteter til ferien ved Balka Strand

Benyt jer af de mange fine cykel- og vandreruter, til at komme en tur rundt i den betagene natur, på jeres sommerferie på Bornholm. Mange steder på øen, ligger små gårdbutikker, hvor I kan holde pause og få en forfriskning i caféerne, der har masser af lokale specialiteter. Spiller i golf, er der flere gode, og meget forskellige, golfbaner at vælge imellem. Lystfiskere kan tage med på havet med fiskekutterne fra Nexø, fiske direkte fra kysten eller på de små rev ud for Snogebæk. Endelig findes der flere ”put and take” søer på Bornholm.  I har også mulighed for at klatre, sejle i kajak og spille tennis.

Tilbring en afslappende ferie i et sommerhus ved Balka Strand

Attraktioner og seværdigheder på Bornholm

Der er flere ”must sees”, når det gælder sommerhusudlejning på Bornholm. Én af disse er Hammershus. Den gamle borg fra ca. 1250 ligger helt ude på klipperne og har en betagende udsigt over havet. Her mærker I historiens vingesus og kan udforske stedet, hvor Eleonora Christine sad fængslet.  I Bornholms middelaldercenter er de gamle huse gjort levende af dyr og mennesker og I vil få indblik i hvordan livet blev levet i middelalderen. I Gudhjem ligger Bornholm kunstmuseum, hvor skiftene udstillinger bidrager til feriens kulturelle islæt. Bornholms vartegn er de fire rundkirker, Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker. Kirkerne er bygget i middelalderen og har haft dobbelt funktion som både kirke og forsvarsværk. Der findes kun 7 rundkirker tilbage i Danmark og fire af disse finder I altså på Bornholm. Familiens yngste vil helt sikker synes, at Joboland er et hit! Parken er en blanding af attraktioner og smukke blomster arrangementer, så her er der noget for både store og små.

Et besøg til Bornholms 2. største by bør også være på listen over ting at opleve i løbet af din ferie. Her kan I shoppe, spise god mad på en af de mange restauranter eller slappe af med en kop kaffe. Byens livlige atmosfære, de hyggelige gade og havnen er alt sammen med til at gøre denne by til en sand ferieperle.

En ferie med frihed – sommerhusudlejning ved Balka Strand

Der findes mange gode grunde til at holde sin næste ferie i et sommerhus. Men noget der især kendetegner en sommerhusferie, er friheden. Med et sommerhus ved Balka Strand får du trygge og afslappede rammer, og du er selv herre over dine feriedage. Ønsker du at holde en ”doven” ferie, hvor du står op efter kl 12 hver dag, og derefter hopper i badetøjet for at snuppe en dukkert på den vidunderlige strand? Eller vil du gerne stå tidligt op, for at kunne nå at opleve alle de mange attraktioner Bornholm har at byde på? Det hele står dig frit for, når du benytter dig af sommerhusudlejning fra NOVASOL, da sommerhuset er dit, og de eneste du skal dele huset med er, dem du holder af.

Sætter du også pris på friheden til at kunne planlægge ferien selv, så vælg et sommerhus i Danmark til din næste ferie.  Udvalget hos NOVASOL er stort, så det bliver ikke svært at finde det feriehus, der passer til netop dine behov!