Sommerhus i Boderne

Det lille feriested Boderne ligger et par kilometer syd for den mere kendte by Aakirkeby på Bornholm.  Stranden i Boderne er særlig populær blandt familier med børn, dels på grund af det lave vand og de mange klitter. Stranden starter ved den lille havn, hvor I også finder caféer og butikker.

Få en fantastisk badeferie på Bornholm med et sommerhus i Boderne

Populære feriehuse i Boderne

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Boderne

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Boderne

Loading...

Badeferie i Boderne

Mange søger til denne del af Bornholm på grund af de fine strande med det fine sand, som ofte sammenlignes med det, som vi finder i det sydlige Europa. Det hvide kvartssand er så fint, at det blev brugt i oldtidens timeglas. Ved langt de fleste af strandene er der lavt vand, hvilket gør dem familievenlige.

Hvis I booker et sommerhus på Bornholm, kan I nyde et mildt klima såvel som mange solrige timer og en smule regn. Her kan I tilbringe jeres ferie med venner og familie, omgivet af smuk natur og glade feriegæster. Uanset om I kommer hertil for, at ligge på langs under den danske sol om sommeren, eller om I er på udkig efter en aktiv ferie, finder det hele lige her.

Fint sand og roligt vand kendetegner de smukke strande nær NOVASOLs feriehuse i Boderne

Naturoplevelser nær jeres feriehus i Boderne

Bornholms natur er meget varieret, og det milde klima gør det fristende at tage på enten en cykel – eller en frisk gåtur. Oplev alle de forskellige dyre- og plantearter, der trives så godt på øen. Der er en række velafmærkede vandrestier over hele øen. Husk at pakke badetøj, for hvem ved hvilke skøn lille strand I kommer forbi, hvor I bare må holde en pause og nyde ferien. Hvis I er til vandsport, kan I nyde gode forhold til kajak og windsurfing. Jeres sommerhus på Bornholm er det perfekte udgangspunkt for forskellige aktiviteter over hele øen.

Oplev solskinsøen Bornholm og dens mange attraktioner med sommerhusudlejning i Boderne fra NOVASOL

Hvorfor leje et sommerhus i Boderne?

Vi går alle og drømmer om noget forskelligt, når det gælder vores kommende ferie, og netop derfor er det vigtigt at vælge en alsidig feriedestination, så hele familien kan blive tilfreds. Hvis I stadig ikke er helt sikre på jeres næste feriemål, så vil NOVASOL gerne foreslå den smukke solskinsø Bornholm – øen er prop fyldt med dejlige sommerhusområder, lange sandstrande, spændende attraktioner og eneståede natur, så her skal hele familien nok føle sig godt til rette. Det eneste I skal tage stilling til nu, er hvor på øen I kunne tænke jer at holde ferien. I skal vælge at leje et sommerhus i Boderne, hvis:

  • I holder af at tage på gå- og cykelture i smukke omgivelser

  • Nærheden til gode badestrande er vigtigt for jer

  • I elsker at have et stort udvalg af aktiviteter på jeres ferie

  • I ønsker at besøge charmerende byer med kulturelle seværdigheder

Sommerhusudlejning i Boderne hos NOVASOL

NOVASOL har et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder i Danmark, og blandt de mest populære er sommerhusene på Bornholm. I kan nemt søge og bestille jeres næste Danmarks ferie på vores hjemmeside eller kontakte vores salgsafdeling for at få hjælp. På Bornholm kan I også få eksperthjælp. Ved havnen i Rønne har vi nemlig vores eget kontor, som altid gerne deler ud af deres kendskab til både ferieboligerne på øen og de mange gode oplevelser I kan få her.