Sommerhus i Sømarken

En ferie i Sømarken betyder en ferie på de smukkeste strande på hele Bornholm. Den lille landsby ligger sydøstligt på solskinsøen. Ikke nok med at Bornholm har flest årlige solskindage i hele Danmark, så kan øen også prale af at have mindst nedbør. Når du tilbringer din ferie i et sommerhus i Sømarken, ligger alt til rette for afslappende dage i takt med naturen. Vidtstrakte lyngklitter og idylliske vandrestier indbyder til ture i naturen ved siden af de store, hvide sandstrande. Når det bliver aften, kan du trække dig tilbage til dit feriehus i Danmark på Bornholm fra NOVASOL, eller du kan nyde de lokale delikatesser på en af stedets hyggelige, små caféer.

Sømarkens strande er blandt de meste familievenlige på Bornholm. De yngste familiemedlemmer har masser af plads til leg, både på lands og til vands, mens de på samme tid ikke behøver at vandre flere hundrede meter ud fra vandkanten, før det er muligt at svømme. Her er noget for badeglade feriegæster i alle aldre.

Feriehuse på Bornholm

Populære feriehuse i Sømarken

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sømarken

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sømarken

Loading...

Hold en fantastisk badeferie med et sommerhus i Sømarken

Sømarken er først og fremmest berømt for de fantastiske strande, der strækker sig så langt øjet rækker. Indimellem brydes helheden af store sandstensklipper, hvilket kun forstærker følelsen af at være midt i et bornholmsk sommereventyr. Sandet er lidt grovere end på den mere berømte Dueodde Strand, der forresten kun er en kort køretur væk, men strandene her er til gengæld let tilgængelige og sjældent overfyldte. Ude i vandet ligger der nogle store sten, som især de større børn synes er sjove at hoppe fra. Lige indenfor strandområderne finder du de karakteristiske klitter, der næsten umærkeligt flyder sammen med den lyse fyrreskov.

NOVASOL udlejer et stort antal komfortable sommerhuse i Sømarken, som alle ligger i gåafstand fra stranden. Med sine fyrreskove, smukke strande og næsten sydlandske atmosfære er Sømarken et perfekt sted til en pause fra hverdagens stress og jag. Hele familien trives her, og hos NOVASOL kan du vælge mellem feriehuse på Bornholm af forskellige størrelser og standarder.

Hos NOVASOL finder du et stort udvalg af feriehuse på hele Bornholm. Med et af vores sommerhuse i Sømarken har du frihed til at bruge dine dage som du ønsker. Afslappende dage på stranden eller spændende udflugter – valget er dit.

Feriehuse i Sømarken

Hvorfor leje et sommerhus i Sømarken?

Det er altid en god ide at holde ferien i en alsidig destination, så alle feriegæster kan få deres feriedrømme realiseret. Med et sommerhus i Sømarken er der mulighed for både at tilbringe afslappende timer ved havet, plaske rundt i vandkanten og sole sig på strandbredden, samt at holde en aktiv ferie, hvor der sjældent er et kedeligt øjeblik. En fordel ved Bornholms lille størrelse er, at uanset hvor man lejer sit sommerhus, vil der aldrig være langt til øens seværdigheder, attraktioner og charmerende byer.

Ferie i Sømarken

Vi vil anbefale at leje en feriebolig i Sømarken, hvis du godt kan lide:

  • At bo et stenkast fra dejlige strande

  • At opleve enestående natur på din ferie

  • At bo tæt på kulturelle seværdigheder og attraktioner

  • At besøge hyggelige byer med lækre restauranter og gode shoppemuligheder

NOVASOLs sommerhusudlejning i Sømarken

Bliv inspireret af NOVASOLs store udvalg af sommerhuse i Sømarken på Bornholm. Her findes et hus til alle og til enhver lejlighed, uanset om I skal på en romantisk ferie for to, en aktiv ferie for hele familien, eller om du og vennerne trænger til nogle sorgløse dage fyldt med sol. Flere af vores feriehuse i Danmark er kæledyrsvenlige, og i disse fantastiske omgivelser kommer det firbenede familiemedlem også til at nyde ferien. Nogle af ferieboligerne ligger idylliske placeret lige ved skoven, mens andre ligger i sandklitterne. De fleste af vores feriehuse i Sømarken har havudsigt, og alle ligger i gåafstand til stranden.

Vi byder dig velkommen til vores feriehuse på Bornholm, og vi hjælper dig gerne med at vælge det sommerhus, der passer allerbedst til dig.