Sommerhus i Strandmarken

Planlægger du at leje et feriehus i Danmark på Bornholm uden helt at vide, hvor du egentlig gerne vil bo? Så kan et feriehus i Strandmarken være en udmærket ide.  Området rundt om Strandmarken er kendt for sin smukke natur. Her finder du nogle af de smukkeste og længste strande på hele Bornholm. Finkornet, hvidt sand og et landskab præget af brede sanddyner, der indbyder til leg, solbadning og afslapning. Samtidig er der ikke langt til en række spændende seværdigheder og aktiviteter. Begrænsningerne sætter du selv, for dagene kan blive akkurat som du selv ønsker, når du lejer et sommerhus på Bornholm.

Ferie på Bornholm

Populære feriehuse i Strandmarken

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Strandmarken

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Strandmarken

Loading...

Oplevelser og aktiviteter nær dit sommerhus i Strandmarken

Strandmarken vil byde på en lang række aktiviteter, så du får rig mulighed for at få en oplevelsesrig ferie - hvis det altså er det du ønsker. I sanddynerne på Dueodde strand ligger Dueodde Fyr, hvis 196 trin leder op til udsigtsplatformen. Herfra har du en fantastisk udsigt over Bornholm, naturen og havet, samtidig med at du står på det højeste punkt på hele øen – med sine 47 meter er fyret faktisk Nordeuropas højeste. Fra de fleste af vores feriehuse i Strandmarken er der bare nogle få kilometer til fyret, og udsigten som møder dig er en perfekt belønning efter en indtryksfuld vandretur gennem fyrreskove og over sanddyner.

Bare et par hundrede meter i fugleflugtlinje fra feriehusområdet i Strandmarken, ligger Dueodde golfbane. Deres 18 huls-bane regnes som Bornholms bedste og byder på alsidige og sjove golfoplevelser for både nybegyndere og de mere rutinerede golfspillere. Banen er ejet af Nexøs golfklub, der ofte lokker med gode og turistvenlige greenfee-tilbud. Sommerhusferien og golfferie er en perfekt kombination!

Ferie i Strandmarken

Sommerhuse i Strandmarken med alle faciliteter

Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere din drømmeferie, når du lejer et af vores mange sommerhuse på Bornholm. Vores udbud i det populære ferieområde ved Strandmarken og på resten af Bornholm efterlader intet at ønske. Her finder du alt fra store, hyggelige sommerhuse til billige, enklere ferieboliger. Det handler simpelthen bare om at være først til mølle.

Vores udvalg af feriehuse i Danmark omfatter ferieboliger til børnefamilier, huse til større selskab, for eksempel 10 personer, og kæledyrsvenlige feriehuse til dem, der ønsker at have deres hund med på ferien. Søg på vores hjemmeside for at finde din næste feriebolig i Strandmarken blandt vores udvalg af ferieboliger på Bornholm. Her på vores hjemmeside kan du nemt bestille direkte online. Her kan du også se, hvad din bolig i Strandmarken koster i den ønskede rejseperiode, og når husene er tilgængelige. Har du særlige spørgsmål og ønsker, glæder vi os til at snakke med dig. Under din ferie på Bornholm hjælper vores medarbejdere på NOVASOLs servicekontor i Rønne dig med glæde. Vi har arbejdet på Bornholm i lang tid, så vi kender vigtigheden af at have eget servicekontor.

Feriehuse på Bornholm

Sommerhusudlejning i Strandmarken er en ferie med frihed

Der findes mange gode grunde til at leje et sommerhus til ens næste ferie. Men hos NOVASOL synes vi, at der især er én ting, der kendetegner en sommerhusferie; friheden! Uanset om du drømmer om at kunne afkoble fra hverdagens stress og jag, og bare tilbringe nogle dovne dage på stranden, eller om du vil ud at opleve Solskinsøen fra solen står op til den går ned igen, så vil et sommerhus i Strandmarken være en tryg og rolig ramme for dit ophold, hvor du selv styrer ferieprogrammet.