Sommerhus i Sommerodde

Feriehuse i Sommerodde

Sommerhus i Sommerodde

Ved kysten, vest for Dueodde, finder man sommerhusområdet Sommerodde. Her udbyder NOVASOL flere herlige feriehuse som man kan leje til ens næste ferie på Bornholm. Selvom Sommerodde ikke nødvendigvis er den mest kendte feriedestination i Danmark, så er den et udmærket udgangspunkt for ens ferie. Beliggende ved havet, nær den kendte Dueoddestrand, og nabo til en golfbane, er der rigelig med muligheder for en skøn ferieoplevelse i Sommerodde. Her findes alt det rette til en fantastisk ferie i et feriehus i Danmark!

Populære feriehuse i Sommerodde

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sommerodde

Loading...

Feriehuse med pool i Sommerodde

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sommerodde

Loading...

Aktiv ferie i Sommerodde

Sommerodde ligger ved havet i den sydlige del af Bornholm. Mod nord finder man Nexø Golfklub, hvilket lige er sagen for dem, der ønsker at kombinere den klassiske danmarksferie med et spil golf eller to. Golfbanen har 18 hul og ligger i smukke, grønne omgivelser. Lejer du et feriehus på Bornholm med en golfferie i tankerne, findes der også golfbaner i Rønne og Rø.

Nærheden til Dueodde og den berømte strand gør, at muligheden for en skøn badeferie endegyldigt er til stede. Stranden er ikke bare klassificeret som en af de bedste på Bornholm, men også som en af de bedste strande i Danmark! Der er gåafstand fra Sommerodde til Dueoddestrand, men tag gerne cyklen eller bilen, hvis du har meget oppakning med dig.

Ferie i Sommerodde

Grønne omgivelser nær dit sommerhus i Sommerodde

Vores feriehuse på Bornholm ligger ofte i grønne omgivelser, hvilket er noget som virkelig sætter et afslappende præg på opholdet. At leje en feriebolig er en god måde at få 100% frihed på, så ferien bliver akkurat som du ønsker det. At spise frokost på terrassen med udsigt over havet og med dine nærmeste til bords, er en fantastisk ferieoplevelse. Du bestemmer selv om dagen skal tilbringes med sand mellem tæerne, med vind i håret på en bådtur eller i rolige omgivelser hjemme i feriehuset.

Du bestemmer selvfølgelig også selv om du vil spise middag i feriehuset eller på en restaurant. Tag for eksempel en aftentur til Dueodde, hvor der findes flere restauranter, hvis menukort kan få munden til at løbe i vand.

Ferie på Bornholm

Sommerhusudlejning i Sommerodde

NOVASOL har eget lokale servicekontor i Rønne, hvilket betyder at I aldrig er langt fra hjælp eller gode råd til ferien, hvis det skulle blive aktuelt i løbet af jeres feriedage i Sommerodde. Vores medarbejdere kender området og står altid klar med tips til oplevelser og seværdigheder. Har I svært ved at vælge sommerhuset, kan I også spørge vores medarbejdere på kontoret i Rønne til råds.

Der udlejes flere forskellige typer af sommerhuse i Sommerodde:

Sommerhuse med spabad

Trænger I til en lidt mere glamourøs ferie end normalt, så kan I leje et af vores sommerhuse med spa og sauna. En tur i spabad er ikke kun afslapning for kroppen, men også for sjælen. Det er svært at forestille sig noget bedre, end at komme hjem efter en frisk gåtur og derefter hoppe ned i de varme bobler. Sådanne luksushuse kan du også finde i Sommerodde.

Sommerhuse med nærheden til golf

Drømmer I om at tage golfkøllerne med på ferien, så er det bestemt ikke en dum beslutning at leje et sommerhus på Bornholm. Mange af vores feriehuse ligger tæt på helt fantastiske golfbaner, så der vil være rige muligheder for at få sig et slag golf og være aktiv på sin ferie i Sommerodde.  

Sommerhuse med hund tilladt

Kan I ikke klare tanken om at skulle undvære jeres hund, når I tager på ferie? Så er sommerhusudlejning et oplagt valg. I Sommerodde tilbyder NOVASOL en række sommerhuse, hvor jeres kæledyr er mere end velkommen (bemærk dog at det ikke er muligt at tage mere end to kæledyr med). En familieferie er ikke fuldkommen uden det lodne familiemedlem, så tag et kig på vores kæledyrsvenlige sommerhuse.

Sommerhusudlejning hos NOVASOL

Hos NOVASOL har vi udlejet feriehuse siden 1968 og kan i dag tilbyde feriehuse og ferielejligheder over hele Europa. Et feriehus i Danmark er en fantastisk måde at opleve den idylliske sommerstemning som Danmark har at byde på, samt at kunne feriere med hele familien i private rammer.