Sommerhus i Arnager

Næsten hele sydvestkysten af Bornholm har strande med fint sand og gode bademuligheder, hvilket gør det til en oplagt feriedestination. Den lille fiskerby Arnager, et par kilometer øst for Rønne-øens hovedstad, er ingen undtagelse. Her er stenet terræn erstattet af fine sandstrande. Bestil jeres næste feriehus i Arnager, og nyd frisk fisk og den lille landsbys romantiske atmosfære. Fra Arnager kommer I let til Rønne, hvor I kan nyde de mange seværdigheder, som byen byder på.

Strand Arnager

Populære feriehuse i Arnager

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Arnager

Loading...

Feriehuse med pool i Arnager

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Arnager

Loading...

Oplev de særlige attraktioner i Arnager

I Arnager finder I Skandinaviens længste træbro. Broen forbinder havnen med fastlandet og er 200 meter lang. Indbyggerne i Arnager levede tidligere af fiskeri og landbrug, men i dag bliver fiskeriets traditioner holdt ved lige af hobbyfiskere. Og det er vigtigt, fordi det lille røgeri har brug for sin friske fisk! Her kan I spise den smukke gyldne sild, som Bornholm er så berømt for.

I 90'erne blev der fundet rester af dinosaurer på Arnagers kyst. Disse er stadig de eneste spor af dinosaurer i Danmark. Forskere og biologer kommer stadig hertil for, at udforske sjældne planter og dyr, der lever i kalksten.

Sommerhus Arnager

Gode fiskemuligheder nær din feriebolig i Arnager

Bornholm er berømt for sit fremragende fiskemuligheder for især havørred og laks. Mellem oktober og maj bider laksen ekstra godt og strande er så godt som tomme. For dem der ønsker at prøve lykken med fiskeri i løbet af deres ferie i sommerhus på Bornholm, er det den rigtige tid på året. På grund af revet ud for kysten trives fisken meget godt her, og det giver gode fiskemuligheder. Især er vinterfiskeri på Bornholm unikt! I de varmere måneder, indtil september, er der gode forhold for især fiskeri efter multe.

Lej et af NOVASOLs sommerhuse på Bornholm, og oplev hvorfor denne ø er en favorit destinationerne for sommerhusudlejning i Danmark. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse og ferielejligheder i Danmark, og her kan I vælge mellem alt fra simpel standard til sommerhuse med egen swimmingpool og sauna. I kan nemt søge gennem vores udvalg på vores hjemmeside og bestille jeres næste feriehus i Danmark online.

Hvorfor leje et sommerhus i Arnager?

Vi drømmer alle om noget forskelligt, når det gælder vores næste ferie. Derfor er det heldigt at Bornholm har så mange skønne sommerhusområder, der alle byder på en lang række aktiviteter og seværdigheder. Det eneste I skal tage stilling til er, lige præcis hvor på solskinsøen, at ferien skal holdes? I skal vælge at leje et sommerhus i Arnager, hvis:

  • I elsker at fiske

  • I gerne vil holde ferie tæt på en række gode og familievenlige sandstrande

  • Nærheden til hyggelige byer såsom Rønne, er vigtig for jer

  • I sætter pris på et stort udbud af aktiviteter og attraktioner