Sommerhus i Svaneke

På nordsiden af Bornholm ligger feriestedet Svaneke. Den tidligere fiskerby er omgivet af et smukt og bakket landskab. Den varierede kyststrækning med gode sandstrande gør Svaneke til et af de mest populære ferieområder på Bornholm. Her kan I slappe helt af i grønne omgivelser og nyde roen på sommerhusets terrasse.

Sommerhus Svaneke

Populære feriehuse i Svaneke

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Svaneke

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Svaneke

Loading...

Oplevelser og lækkerier nær sommerhuset i Svaneke

De små gader og hyggelige restauranter i fiskerbyen tager jer tilbage til en anden tid. En tid, hvor stress, hektiske hverdage og teknologi ikke eksisterede. Besøg det største mikro-bryggeri på Bornholm, Svaneke Bryghus, hvor I kan smage den lokalt bryggede øl. Prøv også hjemmelavet is, karameller, lakrids og vingummi.

Her finder I også et væld af gallerier, glaspusterier og keramikværksteder. Tag turen ned til Glastorvet, et område hvor lokale kunstnere har skabt et fælles miljø. Ikke langt fra Svanekegaarden er der ofte koncerter, foredrag og mange andre kulturelle arrangementer.

I dag, som det har været i mange år, forbliver indbyggernes mødested det ugentlige marked. Dette finder sted på onsdage og lørdage, hvor I kan slentre rundt blandt de forskellige boder og købe ind af lokale produkter og delikatesser, som I med velbehag på nyde hjemme i jeres sommerhus på Bornholm.

Svaneke Kirke

Hvad kan man lave på en ferie i Svaneke?

Tag de gode sko på og begiv jer rundt i de små gader, mens I nyder den hyggelige atmosfære i Svaneke. I 2013 blev Svaneke kåret som ”Danmarks smukkeste by”, så der er naturligvis meget dejligt at kigge på. Hvis I passerer havnen mod nord, kommer I til det hus, hvor Oluf Høst voksede op. Oluf Høst Museum selv er beliggende i Gudhjem. Besøg også røgeriet, hvor I kan smage mange forskellige typer røget fisk, som jo skal prøves når der holdes ferie på Bornholm.

Hvis I går mod syd fra havnen, kommer I til Svaneke fyr, som ikke længere er i drift. Her finder I også Hullehavn Strand, som anses for at være byens bedste strand.

Rejser I med børn, er Brændegårdshaven er et godt udflugtsmål. Parken har den største legeplads på øen, et lille tivoli, vandland og zoo.

Sommerhusudlejning Bornholm

Hvorfor leje et sommerhus i Svaneke?

Vi drømmer alle om noget forskelligt, når det kommer til vores næste ferie. Nogle vil gerne holde en aktiv ferie omgivet af smuk natur, andre vil gerne bruge deres feriedage på at slappe af enten på terrassen eller på stranden. For andre er det nærheden til gode restauranter, kulturelle attraktioner og shoppemuligheder, der er afgørende for, hvor sommerhuset skal lejes. Lejer I et sommerhus på Bornholm er der mulighed for at indfri alle de forskellige feriedrømme.

Vi anbefaler at leje et sommerhus i Svaneke, hvis du:

  • Vil bo et stenkast fra dejlige strande

  • Drømmer om at opleve smuk natur i løbet af din ferie

  • Gerne vil bo tæt på en lang række seværdigheder og attraktioner

  • Vil opleve en af Bornholms hyggeligste byer

Sommerhushusudlejning i Svaneke og på resten af Bornholm

NOVASOL har et stort udvalg af ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm, og I kan nemt søge på vores hjemmeside for at finde det sommerhus, der passer jer bedst. Vi har sommerhuse i forskellige prisklasser og i forskellige standarder. Uanset om I leder efter en simpel ferielejlighed eller har brug for et stort feriehus med alle faciliteter, finder I det blandt NOVASOLs bornholmske ferieboliger. Solskinsøen er altid garant for en god ferie, når I er på udkig efter et sommerhus i Danmark, for her er virkelig så meget at opleve og en utrolig atmosfære, som ikke findes andre steder.