Sommerhus i Hasle

Oplev Hasle Havn med sommerhusudlejning fra NOVASOL

Sommerhus i Hasle

Cirka 10 kilometer nord for Bornholms hovedstad Rønne finder man Hasle, der blandt andet er kendt for sit silderøgeri og hyggelige havneområde. Her har befolkning gennem generationer levet af fiskeri, hvilket stadig afspejles i den lille, idylliske by.

Ved havnen kan du dagligt møde lokale fiskere, der ligger i kajen med dagens fangst ombord på deres farverige fiskerkuttere. Bornholms veskyst er på mange måder en lille hemmelighed, da der ikke er så mange turister, der har fundet vej hertil endnu. Desto større er grunden til at leje et feriehus på Bornholm her, for meget tættere på det autentiske Bornholm, kommer du ikke.

Populære feriehuse i Hasle

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hasle

Loading...

Feriehuse med pool i Hasle

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hasle

Loading...

Hvilke aktiviteter og attraktioner findes der nær mit sommerhus i Hasle?

Det betagende kystlandskab omkring Hasle byder på lange sandstrande såvel som stejle klipper. Den lille bykerne frister med hyggelige små butikker, bagerier og caféer. Med et sommerhus på Bornholm som basen for din ferie, får du det ideelle udgangspunkt for spændende og alsidige ferieoplevelser.

Hvis du lejer et feriehus i dette område, behøver du ikke at vælge mellem hav, sø eller skov. Flere af vores feriehuse har en vidunderlig udsigt over havet, samtidig med at de ligger i stille skovområder. Ikke langt fra Hasles kerne finder du også den idyllisk Rubinsø, hvis omgivelser frister til lange ture til fods eller på cykel. For den badeglade er vejen aldrig lang til nærmeste strand, og glem nu ikke at smage på de friske fisk fra Bornholms røgeri.

Skulle det friste med et lidt mere eksklusivt miljø, anbefaler vi et feriehus ved Hasles havneområde. Her finder du moderne lejligheder med udsøgte detaljer, høj komfort og fantastisk havudsigt. Den attraktive beliggenhed, som er et stenkast fra havnen, er den perfekte ramme for en behagelig ferie i autentiske og indbydende omgivelser.

Få en ferie fyldt med aktiviteter og attraktioner med et sommerhus i Hasle

Oplevelser langs vandet i Hasle

Traditionelt set var det almindeligt, at fisk hentet fra havet, hovedsagelig sild, blevet røget med det samme. Røgeriet eksisterer stadig og er klart et besøg værd. Gå ikke glip af muligheden for at smage på de lokale delikatesser! Du vil uden tvivl komme i feriehumør, når du nyder et lækkert måltid på en bænk i det intime havneområde, mens du suger Hasles særlige atmosfære til dig – mere bornholmsk bliver det ikke.

I havneområdet finder du også det arkitekttegnede badeanlæg Hasle havnebad, der frister med badeoplevelser for hele familien. Den største og mest børnevenlige strand ligger lidt syd for Hasle. Bornholm er et perfekt rejsemål med spektakulær natur og et væld af oplevelsesmuligheder. Det er ikke uden grund, at turister vender tilbage år efter år.

Start drømmeferien allerede i dag ved at tage et kig på NOVASOLs udvalg af ferieboliger på Bornholm

NOVASOLs sommerhusudlejning i Hasle

NOVASOL blev grundlagt i 1968 og er siden vokset til at blive landets største udbyder af feriehuse i Danmark. Takket være dette kan vi også tilbyde et stort antal sommerhuse på den solrige ø Bornholm. Der ikke er andre steder i Danmark, der kan prale af flere solskinstimer om året end den betagende ø i Østersøen.

Alle vores sommerhuse er inspiceret og godkendt af vores lokale personale, så du kan vide dig sikker på, at hvad du ser på vores hjemmeside matcher hvad der møder dig på stedet.

Skulle du have behov for hjælp på stedet, er du velkommen til at kontakte vores dygtige og venlige personale på Rønne servicekontor. Vi byder dig varmt velkommen til Bornholm og vores feriehuse i Danmark.