Sommerhus i Tejn

Ferie lige ved den smukkeste klippekyst. Når I lejer et sommerhus i Tejn, holder I ferie i unikke naturomgivelser lige ved Bornholms tredjestørste havn. I har altså rig mulighed for at suge den helt særlige maritime stemning til jer, mens I er i køreafstand til nogle af øens allerbedste oplevelser og seværdigheder. 

Netop derfor har vi også et dejligt udvalg af sommerhuse i Tejn og omegn. Alle er de regulære huse med plads til både jer, der holder ferie som par, den lille eller udvidede familie samt vennegruppen, der godt kan lide at holde ferie sammen. Vores samling af sommerhuse på disse kanter ligger idyllisk placeret mellem Tejn og Sandkås, og har alle ganske kort gåafstand til Østersøens brusende bølger. I kan nyde de lange, lyse sommeraftener på sommerhusenes terrasser, mens omgivelserne indenfor indbyder til hygge med en god bog,  serie eller spil, hvis vejret skulle slå om. Vi har også et godt udvalg af ferielejligheder i Tejn og Sandkås, hvor I kan bo i hyggelige omgivelser med den smukkeste panoramaudsigt ud over havet. 

Et afbræk fra hverdagen på Bornholm er lig med solskin på næsetippen, Sol over Gudhjem og et besøg i Ekkodalen. Samtidig er ferie her også en tid, hvor I selv bestemmer, hvordan dagene skal fyldes ud og i hvilket tempo. Det er det smukke ved et sommerhusophold i Danmark - her er I herrer i eget feriehus.

Ferienhaus Tejn - Bornholm

Populære feriehuse i Tejn

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tejn

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tejn

Loading...

Ferie i maritime omgivelser

Tejn Havn vil højst sandsynligt blive feriens omdrejningspunkt, når I ferierer i et sommerhus i Tejn og omegn på den nordøstlige kant af solskinsøen. Havnen er nemlig yderst aktiv for både erhvervsfiskere og fritidssejlads. Som et eksempel på det første samles der hvert år mere end 400 trawlere for at konkurrere om at kunne trawle flest laks henover fire dage. Travlheden resulterer også i ganske meget liv på havnen, og der er et sandt leben blandt lokale og turister i de mange små specialbutikker, restauranter og bryggerier. Samtidig har I også mulighed for at bade direkte i Østersøen og hoppe i enten vildmarksbad eller sauna bagefter.

Samtidig er I også tæt på det Bornholmske opland, som jo bekendt byder på smukke dale, rundkirker og andre hyggelige byer, som bestemt også er et besøg værd. I kan eventuelt overveje at medbringe eller leje cykler til jeres ferie og nyde det hele via hvert et sving I tager. 

Er I habile golfspillere? Eller vil I måske bruge ferien på at forbedre jeres handicap? Så er Rø Golfbane bestemt stedet. Golfbanen er - med sin beliggenhed blandt klipper, højdeforskelle og udsigt ud over Østersøen til Christiansø - måske Danmarks smukkeste golfbane og bestemt et besøg værd, når I holder ferie i et sommerhus i Tejn.

Attraktioner og seværdigheder omkring Tejn

Bornholm er en ø i en overskuelig størrelse med seværdigheder i en afstand, som gør det muligt at besøge det meste på en uge. Og det er jo netop dét, ferie i den danske baghave handler om; at få nye oplevelser under bæltet. Når I holder ferie i et sommerhus i Tejn og omegn, foreslår vi jer derfor særligt at besøge følgende: 

  • Bornholm Kunstmuseum

I Døndalen ved Helligdomsklipperne finder I Bornholms Kunstmuseum, der hylder øens kunsthistorie helt fra Guldalderen til nu i både faste og vekslende udstillinger. Foruden den smukke kunst, så er selve museet også en arkitektonisk perle. 

  • ivandet

Bliv klogere på, hvad der sker under Østersøens havoverflade. Ved Tejn Havn kan både børn og voksne få undervisning omkring havets planter og dyr i sommermånederne. ivandet ligger i hyggelige omgivelser, hvor I sagtens kan få flere timer til at gå. 

  • Penyllan

Besøg det lille mikrobryggeri, Penyllan, der ligger helt nede ved kajen på Tejn Havn. Her kan I komme på en lille guidet tur, der tager jer helt tæt på bryggerkunsten, mens I kan nyde de gode øl, der er brygget med ingredienser fra nærområdet og er lagret på fad. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.