Sommerhus i Snogebæk

Snogebæk menes at have været beboet helt tilbage i middelalderen, hvor man levede af fiskeri og agerbrug. I dag er det et hyggeligt fiskerleje med turisme som hovedindtægtskilde.  Især det livlige havnemiljø og røgerierne i området tiltrækker gæster fra nær og fjern.  I byens hovedgade finder I både butikker, restauranter og cafeer, og mange af byens ældre bygninger er registret som bevaringsværdige. I Snogebæk kan man slappe af og nyde lange, dovne dage på stranden. Byen ligger samtidig midt mellem nogle af de bedste badestrande på Bornholm, nemlig Dueodde og Balka. Alt i alt er Snogebæk en oplagt destination, hvis du drømmer om at leje et sommerhus på Bornholm til din næste ferie!

Sommerhus Snogebæk

Populære feriehuse i Snogebæk

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Snogebæk

Loading...

Feriehuse med sauna i Snogebæk

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Snogebæk

Loading...

Strande nær dit sommerhus i Snogebæk

Lejer du dit sommerhus i Danmark ved Snogebæk, kommer badning uden tvivl til at være på menuen. I gåafstand fra dit sommerhus ligger Snogebæk Strand, der består af bøde sand og græsarealer, og strandens lave vand, gør den yderst børnevenlig. 

Under 3 km væk fra Snogebæk finder du en af Bornholms bedste badestrande, nemlig den kilometer lange Balka Strand. Her er vandet lavt, så stranden er super egnet for børn, der også nyder det lune vand i læ for vestenvinden. Man skal et stykke ud for at kunne svømme. Ved Balka Strand finder I gode parkeringsforhold, toiletter, minigolf og cafe. I højsæsonen kan man leje vandcykler, liggestole og windsurfing udstyr på Balka Strand.

Heller ikke langt fra jeres sommerhus, finder du Dueodde Strand, Bornholms ubetinget bedste badestrand med hvidt, fint sand og glitrende hav. Stranden er meget bred og flere kilometer lang. Nogle steder er stranden afgrænset af klitter, hvor I kan finde jeres helt egen gryde. Fra parkeringspladserne på Fyrvej og Skrokkegårdsvej er der anlagt over 500 m. lange træramper gennem klitterne, så det er let at tage cykel, barnevogn eller kørestol med til stranden. Der findes også en kiosk og toiletter. Det bliver altså intet problem at få nogle dejlige badedage, når du lejer et sommerhus på Bornholm.

Ferie Snogebæk

Havnen i Snogebæk

Den livlige atmosfære i den aktive havn er en del af Snogebæks charme. Køb en is og gå en tur ud på den lange træmole, hvor byens, stadig aktive, fiskekuttere ligger fortøjet. Fiskernes små redskabshuse er med til at skabe den helt rigtige havnestemning. Besøg røgeriet og smag på alle de friskrøgede specialiteter, mens I nyder duften af hav og den afslappede atmosfære.

Oplevelser i Snogebæk og omegn

Tag på vandre- eller cykelture i det hyggelige bagland præget af skov og agerlandbrug under din ferie i Snogebæk. Bag sommerhusområdet mellem Balka og Snogebæk ligger der også et stort vådområde, Hundsemyre, der er fredet og indeholder et rigt fugleliv som I kan udforske. Få kilometer fra Snogebæk finder I en golfbane og der er samtidig mulighed for både minigolf og tennis. Lystfiskere kan fiske direkte fra kysten eller i én af øens mange ”put and take” søer.

Fordelen ved en ø, af Borholms størrelse er, at man kan opleve alt hvad øen har at byde på indenfor relativ kort køretid. På Bornholm er der masser af seværdigheder man bør se, så det kan være nødvendigt at vælge. Et af højdepunkterne er Hammershus hvor Christian d. 4.'s datter Eleonora Christina sad fængslet. De fire rundkirker er også et besøgt værd. I naturen er Rytterknægten og Ekkodalen nogle af trækplastrene. I Rønne kan I slentre en tur i byens gader og lade jer lokke af de mange spændende butikker. Joboland tiltrækker børnefamilier med den fine blanding af attraktioner og smukke blomster.

Når I lader et sommerhus i Snogebæk danne rammen og jeres ferie på Bornholm, kan I med fordel købe masser af de lokale råvarer og tilberede lækre måltider, der kan nydes under åben himmel på terrassen.

NOVASOL har eget kontor på Bornholm, og kan derfor altid være behjælpelig med både at finde en passende feriebolig til jer samt til at, give gode tips og ideer til oplevelser, events og gode spisesteder på øen. Bornholm er blandt de allermest populære steder at leje et sommerhus i Danmark, så vil I gerne holde den næste ferie her, er det en god ide, at få bestilt sommerhuset så hurtigt som muligt, inden nogle andre snupper det.