Sommerhus i Vang

I den lille, maleriske fiskerby Vang på Bornholms vestkyst, kan du leje et feriehus i Danmark til din næste ferie. Efter din ankomst med enten færge eller fly til Rønne får du udleveret nøglen til dit feriehus på vores servicekontor, hvorefter du kun skal bevæge dig cirka 20 km nordpå langs Bornholms vestkyst for at nå til dit feriehus i Vang. Når du skal vælge din næste feriebolig på Bornholm, er du mere end velkommen til at tage et kig på vores store udvalg af feriehuse, og derefter bestille din favorit direkte på vores hjemmeside. Så er det bare at tælle dagene ned til din næste ferie på Bornholm.

Ferie i Vang

Populære feriehuse i Vang

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vang

Loading...

Feriehuse med pool i Vang

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vang

Loading...

Lær Vang bedre at kende med et sommerhus fra NOVASOL

Vang omtales for første gang i det 16. århundrede, men der er fundet spor, der indikerer bosættelse fra både jernalderen og vikingetiden. Tidligere blev havnen primært brugt af fiskere. Senere blev den ødelagte granit, fra stenbruddet syd for byen, sendt fra havnen – det er faktisk ikke længe siden, at minen stadig var aktiv. Vang er omgivet af en imponerende klippekyst, og fra klipperne over havet kan man se smukke solnedgange og slappe fuldstændig af efter en dejlig feriedag på Bornholm. Inde i Vang er der små caféer og restauranter, og rundt i området findes der flere interessante og sjove udflugtsmål. I havnen er der et galleri, en skulptur til minde om stenhuggernes arbejde i stenbruddet, samt en legeplads for børn.

Ferie på Bornholm

Hvad kan du opleve nær dit sommerhus i Vang?

Den lille landsby Vang er berømt for sin varierede natur. Der er fantastiske muligheder for vandre- og cykelturer i naturen. Nyd solnedgangen over klipperne over havet eller tag familien, eller hvem end du holder ferie med, med på en tur. Der er masser af spændende udflugtsmål, og hvis du vælger at leje et feriehus i Vang til din ferie, får du det ideelle udgangspunkt for at opleve det hele. Lidt under 10 km syd for Vang finder du den dejlige by, Hasle, som også ligger tæt på havet.

En attraktion man skal og bør opleve, ligegyldig hvor man lejer et feriehus på Bornholm, er Hammershus, og vælger du at leje feriehuset i Vang, er det ekstra nemt, for Hammershus ligger ikke mere end 5 km nord for byen. Hvis du fortsætter yderligere 4 km mod øst, finder du Madsebakke helleristningsfelt.

Feriehuse i Vang

Sommerhuse i Vang = ferie med frihed!

Hvad end din grund er til at leje et sommerhus til din næste ferie, så kan vi hurtigt blive enige om en af de største fordele ved sommerhusudlejning, er friheden, der følger med en privat feriebolig! Her er du selv herre over dine feriedage, så uanset om du drømmer om en aktiv ferie fyldt med cykelture og oplevelser i det fri, eller om du ser frem til at tilbringe nogle afslappende dage på terrassen, i haven eller på stranden, skaber et sommerhus på Bornholm trygge og rolige rammer for ferien. Her kan du sove så længe du lyster, da morgenmadsbuffeten ikke lukker på et bestemt tidspunkt, og du kan tilbringe hele ferien i nattøj, for du skal nemlig ikke dele sommerhuset med andre.

Sommerhusudlejning hos NOVASOL

Hos NOVASOL har vi arbejdet med udlejning af ferieboliger på Bornholm i mange år og kan tilbyde et bredt og personligt udvalg på solskinsøen. Vores feriehuse i Vang bliver alle besøgt af NOVASOLs medarbejdere, der kontrollerer, at oplysningerne er korrekte, før de stilles til rådighed for udlejning. På Bornholm har vi vores eget servicekontor i Rønne, hvilket er praktisk siden det også er stedet, hvor de fleste besøgende ankommer først, da færgehavnen er her. Det er også på servicekontoret, at nøglerne til de fleste feriehuse skal hentes.

Hvis du vælger at booke det feriehus i Danmark gennem os, er vores tryghedspakke inkluderet uden ekstra omkostninger. Du kan læse meget mere om vores tryghedspakke i vores lejebetingelser og på hjemmesiden. Skal du have hunden med på ferie? Er i et større selskab, der vil holde ferie sammen? Eller skal der være pool, sauna eller pejs i feriehuset? NOVASOL har huse, der passer til enhver, og når du først har fundet drømmeferiehuset, gælder det bare om at slå til. Vi glæder os til at byde dig velkommen til dit feriehus på Bornholm!