Sommerhus i Stampen

Tilbring sommeren i et sommerhus i Stampen på Bornholm og oplev den fascinerende ø. Strækningen fra Arnager til Stampen er perfekt til dem, der ønsker at prøve lykken som lystfisker på grund af det store rev, der strækker sig langs kysten. Den største by på Bornholm, Rønne er kun få kilometer fra Stampen, og her finder I flere restauranter, gode shopping muligheder samt kulturelle oplevelser for hele familien. Alt i alt er Stampen en oplagt feriedestination for dem, der ønsker en ferie fyldt med aktiviteter og seværdigheder lige rundt om hjørnet!

Ferie Stampen

Populære feriehuse i Stampen

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Stampen

Loading...

Feriehuse med pool i Stampen

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Stampen

Loading...

Mange gode ferieoplevelser i Stampen og omegn

Stampen er et godt valg, når der findes et sommerhus på Bornholm, hvor især den smukke natur og de dejlige sandstrande, hitter blandt feriegæsterne. Hvis I vil rejse med børn eller have jeres hund med i sommerhus, er de store naturområder en stor legeplads på hele familien. Her kan både de to- og firebenede give den gas. Tag de gode vandresko på og tag på eventyr i skovområderne eller måske er det sjovere med en løbetur på stranden? Bagefter kan I nyde morgenmaden på terrassen eller slappe af med den medbragte feriebog. Hvis I medbringer eller lejer cykler, finder I mange gode ruter, herunder via skovveje, der fører jer til Rønne. Et par kilometer fra Stampen er der også en golfklub, hvor I kan spille på en 18-hullers bane. Nogle af vores sommerhuse på Bornholm kaldes også 'badelandshuse', hvor I får fri adgang til et nærliggende badeland eller svømmehal under hele opholdet.

Feriehus på Bornholm

Aktiviteter for alle på Bornholm

Er I på udkig efter aktiviteter og oplevelser på Bornholm, kan Stampen tilbyde et varieret udvalg. For dem der elsker vandsport, kan der prøves sejlads og windsurfing her. På Bornholm finder I tre golfbaner, hvis I gerne vil teste golfspillet på nyt græs. En dag på cyklen er også en fantastisk måde, at udforske øen på. Hvis I elsker fiskeri, er I kommet til det rigtige feriemål. Nyd naturen, i ro og fred, mens I fisker, og måske får aftensmaden på krogen.

Ferie på Bornholm, ja en ferie i sommerhus i Danmark generelt, er ikke komplet uden et besøg på de idylliske danske strande. Kystområdet syd for Rønne er præget af smukke sandstrande med lavt vand. Ofte er der lidt stejlt ned til strandene, men mange steder er der trapper, der fører ned til vandet. Strandene i sig selv er ret smalle, men dog velegnet til familier med børn.

Sommerhusudlejning i Stampen er ferie med frihed!

Det er ikke uden grund at sommerhusudlejning er utrolig populært i Danmark. Den ubestridte frihed man får ved at bo i en lejet, privat feriebolig er helt unik, og et hotelophold kan sjældent konkurrere med den. Uanset om I vil tidligt ud af døren for at opleve de mange aktiviteter Bornholm har at byde på, eller om I vil sove længe og slappe af på terrassen, så kan I det, for med et sommerhus i Stampen er I selv herre over jeres feriedage. Har I lyst til at tilbringe jeres dage i nattøj, spankulere rundt i undertøj og klipklappere, spise aftensmad til morgenmad og spise morgenmad til aftensmad, så gør I bare det, for feriehuset skal ikke deles med andre end jer selv – det er den helt store fordel ved sommerhusudlejning.

Sommerhusudlejning på Bornholm

I Rønne har NOVASOL eget servicekontor og her er der altid hjælp at hente, når der skal bestilles sommerhus på Bornholm. Vores medarbjedere på kontoret kender alle vores sommerhuse og hjælper gerne med at findet lige præcis den feriebolig som passer til jeres ønsker. I er også meget velkomne på service kontor i Rønne, hvis I søger gode tips til oplevelser, spiseteder eller andet.