Sommerhus i Listed

På Bornholms nordkyst finder I den lille havneby Listed. Dette idylliske feriemål er perfektt for jer, der ønsker en ferie væk fra de store turistområder. Her kan I tilbringe tid i den smukke natur og farverige omgivelser. Ferieboligerne i Listed er en god base for udflugter til andre steder på Bornholm, men I behøver ikke at tage på lange ture for, at komme til interessante seværdigheder. Listed er nabo by til både Bølshavn, Gudhjem og Svaneke, og her finder I en bred vifte af aktiviteter og seværdigheder til en skøn ferie i et sommerhus på Bornholm.

Sommerhus Listed

Populære feriehuse i Listed

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Listed

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Listed

Loading...

Hvad kan man opleve på ferien i Listed?

Listed har været en fiskerby siden 1300-tallet, og dens indbyggere har gjort meget for at holde byen i live. Her finder I et lille fiskerimuseum, antikvitetsbutik og kro. Nogle gange ser det ud til, at tiden står stille i Listed. Det er dejligt at slentre gennem byen og stoppe ved røgeriet for at få smagen af det autentiske Bornholm. Atmosfæren her er afslappet og uden stress og jag.

Nede ved havnen finder I en smukt beliggende legeplads, hvor børnene kan boltre sig. I Listed er der også en strand, med en fantastisk beliggenhed mellem klipperne. Ikke langt fra Listed, er der flere gode strande, perfekt til en dag under den danske sol.

Christiansø

Attraktioner nær jeres sommerhus i Listed

Et sommerhus på Bornholm er en god mulighed for at være aktiv i naturen, og Listed er ingen undtagelse. Lad tankerne flyve mens I slentrer langs stranden, før I går tilbage til sommerhuset, hvor I kan få en god frokost inden eftermiddagens planer.  

Tag turen til Svaneke, kun en kort køretur væk. I 2013 blev Svaneke valgt som Danmarks smukkeste by, og her er meget at opleve. I kan f.eks. besøg øens største mikrobryggeri eller forsyne jer med lækre hjemmelabet lakrids, vingummi og bolsjer.

Efter en kort køretur fra Listed kommer I til Gudhjem, som er en populær destination. Her kan man for eksempel tage båden til Christiansø, hvor man kan lære mere om Christian Vs gamle fæstning. Derudover vil I opdage, at faunaen derude er meget speciel. Der er kun to pattedyr, pindsvin og mus. Turen tager cirka en time og er rigtig hyggelig.

Hvorfor leje sommerhus i Listed?

Vi har alle forskellige forestillinger om, hvordan vores næste ferie skal forløbe, og netop derfor er det vigtigt at vælge en feriedestination, der er alsidig, så hele feriepartiet kan få deres feriedrømme realiseret. Nogle vil gerne bruge feriedagene på at slappe af på terrassen eller på stranden – andre drømmer om at holde en ferie fyldt med spændende aktiviteter og attraktioner. Uanset hvilke feriedrømme I har, så vil et af NOVASOLs sommerhuse i Listed uden tvivl skabe den ideelle ramme for jeres ferie.

5 gode grunde til at leje en feriebolig i Listed:

  • De mange aktiviteter i grønne omgivelser

  • Gåture langs havnen og besøg til det gamle røgeri

  • Gode udflugtsmuligheder til Bornholms andre ferieperler

  • Nærheden til flotte, familievenlige sandstrande

  • Byens charmerende og hyggelige atmosfære

Sommerhusudlejning på Bornholm

Vi har en bred vifte af ferielejligheder og sommerhuse i hele Danmark, og Bornholm er bestemt et af de mest populære steder, at leje sommerhus i Danmark. Har I derfor bestemt jer for, at jeres næste ferie skal holde spå klippeøen, så er det en god ide, at få bestilt såvel sommerhus som færge i god tid. Dette gælder særligt i sommersæsonen. NOVASOL sommerhusudlejning har eget servicekontor på Bornholm, hvor I altid er velkommen til, at søge hjælp til at finde det helt rette sommerhus eller lejligheder for jer.