Sommerhus i Sandkås

Nær spidsen af Bornholm finder du den tidligere fiskerlandsby Sandkås, som nu er et populært feriested, hvor du kan leje din næste feriebolig i Danmark. I Sandkås og omegn kan du leje sommerhuse til ferien hjemme i Danmark, og nyde godt af alt det en ferie på Bornholm skal indebære. Sandkås ligger lige ud til vandet, mellem de hyggelige byer Sandvig og Tejn, og øst for Bornholms næse, den populære ferieby, Allinge.

Brede sandstrande, aktiviteter i naturen og historiske attraktioner venter dig i Sandkås

Populære feriehuse i Sandkås

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sandkås

Loading...

Feriehuse med pool i Sandkås

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sandkås

Loading...

Attraktioner i og omkring Sandkås

Sandkås’ beliggenhed ved havet har biddraget til at gøre landsbyen til et populært ferieområde på Bornholm. Her finder du skønne bademuligheder, hvor Sandkås strand er den mest kendte - og som byens navn også hentyder til, så er der masser af sand på stranden. Rejser du et stykke nord op ad kysten, finder du også den børnevenlige strand i Sandvig. Drømmer du om en ferie, hvor badning står på skemaet, er Bornholm og Sandkås en oplagt destination.

Med et sommerhus på Bornholm i Sandkås befinder du dig aldrig langt fra spændende udflugtsmål og seværdigheder for hele familien. 15 minutter i bil tager dig til Hammershus, som er Bornholms mest kendte seværdighed. Ruinen Hammershus ligger på den venstre side af Bornholms spids, så du behøver bare at krydse denne del af øen for at komme dertil fra dit sommerhus. Fra Sandkås kan du også besøge Madsebakke, der er et helleristingsfelt fra den yngre bronzealder.

Attraktioner og seværdigheder nær dit sommerhus i Sandkås

Hvad kan du opleve nær dit sommerhus i Sandkås?

Bornholm har et stort udvalg af udflugtsmål, og hvad end du vælger at opdage øen i bil eller fra cykelsadlen, så anbefaler vi, at du bruger din ferie på at opleve nogle af de seværdigheder som solskinsøen har at byde på  – såfremt dit mål med ferien ikke er ren afslapning ved havet eller i feriehuset. Ikke langt fra Sandkås ligger byen Gudhjem, hvor du kan opleve kunst på gallerier og museer, samt smage på de lokale lækkerier. Fra Gudhjem kan du også tage båden over til Christiansø, der også er et populært udflugtsmål.

Foruden tvillingebyerne Allinge og Sandvig, kan du også besøge Hasle, som du finder cirka 16 kilometer sydvest for Sandkås. Den livlige lille landsby har en rig historie, og her er havnen det naturlige centrum. Det bliver altså ikke noget problem at finde på noget at få dagene til at gå med, når du lejer et sommerhus på Bornholm.

Gå en fantastisk sommerhusferie i Sandkås i møde med sommerhusudlejning fra NOVASOL

NOVASOLs sommerhusudlejning på Bornholm

Leder du efter dit næste ophold i et feriehus i Danmark, kan du nemt søge i vores store udvalg af sommerhuse på vores hjemmeside. Vi har mere end 40 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark, hvilket er noget som kan mærkes, når man lejer ferieboligen gennem NOVASOL. Alle ferieboliger på Bornholm besøges af vores eget personale på øen, og du kan derfor vide dig sikker på, at huset har den standard du ønsker. Vi har derudover også vores eget servicekontor i Rønne, hvilket er der, hvor du som regel henter din nøgle til ferieboligen, men du kan også smutte forbi og få råd og tips til alle de spændende oplevelser på Bornholm.