Sommerhus i Bølshavn

Bølshavn ligger på den nordøstlige side af Bornholm. Den tidligere fiskerby charmerer stadig med sin idylliske havn og de mange sejl - og lystbåde. Det drømmende, rullende landskab og den varierede kyst med sine sandstrande gør dette område til et af de mest populære steder at leje sommerhus på Bornholm.

Her kan I slappe af i fred og ro, og undslippe dagligdagens stress. NOVASOL har et stort udvalg af ferielejligheder og sommerhuse på hele Bornholm – og husk, at Bornholm altid er det sted i Danmark, hvor der først bliver udsolgt til sommerferien, så vent ikke alt for længe med at bestille jeres feriehus på Solskinsøen.

Sommerhus Bølshavn Bornholm

Drømmer I om en afslappende ferie på Bornholm?

Den lille badeby Bølshavn er det perfekte valg, hvis afslapning står højt på jeres listen over ferieprioriteter. Bornholm er kendt for meget solskin og lidt regn, hvilket bidrager til øens popularitet. Det milde klima gør dette til en destination for dem, der ønsker en aktiv ferie i naturen. Her kan I tage på vandreture, svømme eller prøve forskellige vandsportsaktiviteter. På Bornholm er der mange markerede gå- og cykelruter, som gør det lettere at udforske øen. Tag f.eks. på tur til en lille gruppe bautasten, der hedder Hellig Kvinde. Et gammelt sagn fortæller, at stenen på højen var en hellig kvinde og at de små sten skulle være hendes børn. Ifølge sagnet forvandlede kvinde børnene til sten pga. en truende fare.  Bautastenen finder I ved landevejen mellem Listed og Bølshavn.

Oplevelser nær jeres sommerhus i Bølshavn

Der findes mange aktiviteter og seværdigheder i og omkring Bølshavn, der ligger mellem de populære feriebyer Svaneke og Gudhjem. På Bølshavn Frihed kan I blandt andet se spor af havets stigning og fald gennem istiden såvel som velbevarede middelalderlige fiskebyer. Tidligere bestod Bølshavn af sømænd, der primært fiskede. I dag kan I stadig se de gamle træhuse, hvor der blevet drevet fiskeri fra. Bølshavn er virkelig en charmerende ferieoplevelse!

Hvis I er interesseret i historie, kan I besøge fæstningerne, der ligger langs Bornholms kystlinje. Disse middelalderlige fæstninger fungerede som et forsvar mod angreb fra søsiden.  En dejlig dagudflugt, der giver jer et dybere indblik i Danmarks spændende historie.

Sommerhus i Bølshavn er lig med ferie med frihed!

Der kan være flere grunde til at man ønsker at leje et sommerhus til ens kommende ferie. Men hos NOVASOL synes vi, at især én ting kendetegner en ferie i et udlejningssommerhus; ferie med frihed. Jeres sommerhus i Bølshavn vil blive en tryg og rolig ramme for jeres ferie. Her kan I afkoble fra hverdagens stress og jag, og bare lave lige det, I har lyst til, når det passer jer bedst. I kan stå tidligt op og opleve alle Bornholms mange attraktioner, eller I kan sove længe, for i et sommerhus lukker morgenmadsbuffeten ikke på et bestemt tidspunkt. Foretrækker I også at kunne planlægge jeres feriedage selv, så vælg et af NOVASOLs sommerhuse i Danmark til jeres næste ferie.

Sommerhusudlejning i Bølshavn hos NOVASOL

Lej et NOVASOL sommerhus på Bornholm og kom tæt på de gode oplevelser, der venter på en ferie i Danmark. Vi har et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder på Bornholm - her er noget for enhver smag. Vores feriehuse er tilgængelige i alle prisklasser og størrelser, og i vores sortiment finder I sommerhuse, der passer til jer, der er på ferie med den store familie, såvel som for jer, som holder ferie for 2.