Sommerhus i Marielyst

Marielyst er uden tvivl den mest populære feriedestination på Falster. Den hyggelige og livlige badeby ligger ved en af Danmarks allerbedste strande, der strækker sig mere end 20 kilometer langs Falsters billedskønne kystlinje. Marielyst er med andre ord en oplagt destination, hvis du drømmer om børnevenlig badeferie med masser af aktiviteter for hele familien, og alt hvad feriehjertet måtte begære. Book et sommerhus i Marielyst, og glæd dig til indbegrebet af dansk sommerhusidyl. 

Book et sommerhus i Marielyst på Falster og glæd dig til at slappe af ved en af de allerbedste strande i Danmark.

Populære feriehuse i Marielyst

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Marielyst

Loading...

Feriehuse med spa i Marielyst

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Marielyst

Loading...

Danmarks bedste badeferie

Det er ikke ligefrem svært at forestille sig, hvorfor Marielyst er et af de mest populære sommerhusområder i hele Danmark. Lige uden for sommerhus-døren finder du nemlig en af de bedste strande i kongeriget, og det siger ikke så lidt med knap 9000 kilometer samlet kystlinje. Ja, faktisk er stranden ved Marielyst flere gange blevet kåret til den bedste strand i Danmark. Selvom det er grund nok i sig selv til at booke et sommerhus i Marielyst, så byder den hyggelige, men livlige badeby også på masser af sjove aktiviteter og spændende events. Især om sommeren, hvor Marielyst forvandler sig til en myretue af glade feriegæster fra nær og fjern. Lige uden for byskiltet og hele vejen langs kysten kan du gå på opdagelse i Sydfalsters natur, der er lige så varieret som den er smuk. Når du tager på ferie i Marielyst er du desuden tæt på de fleste af Falsters mange hyggelige byer og seværdigheder. Blandt andet Nykøbing Falster, hvor du kan besøge det store frilandsmuseum, Middelaldercentret, eller Danmarks sydligste punkt, Gedser.

3 gode grunde til at leje et sommerhus i Marielyst

Du kommer ikke til at kede dig, når du holder ferie i Marielyst. Hvis du trænger til en pause fra stranden, kan du udforske charmerende Sydfalster, der både byder på masser af udendørsaktiviteter, hyggelige byer, smuk natur og meget mere. Derudover anbefaler vi at leje et sommerhus i Marielyst, hvis du elsker:

Gode strande: Ja, faktisk en af de bedste i hele Danmark. Nyd livet langs kysten, og find din plads på den 20 kilometer lange, kridhvide badestrand.

Udendørsaktiviteter: Marielyst byder på masser af muligheder for udendørs aktiviteter, herunder cykling, vandreture, fiskeri, golf og meget mere.

Livlig atmosfære: Marielyst er en ferieby med stort f, og her finder du blandt andet masser af hyggelige caféer, restauranter og butikker

NOVASOL - Sommerhusudlejning i Marielyst siden 1968

Sammen med NOVASOL kan du vælge mellem hundredvis af unikke ferieboliger og sommerhuse i Marielyst, lige fra store og moderne ferieboliger med masser af faciliteter og bekvemmeligheder, til hyggelige sommerhuse tæt på naturen og stranden. Hos NOVASOL finder du altid noget for enhver smag og til ethvert budget, og de fleste af vores sommerhuse tillader kæledyr. Du kan se alle sommerhuse i Marielyst lige her, eller browse vores mest populære kollektioner.