Sommerhus på Langeland og Tåsinge

Langeland og Tåsinge er to af Danmarks skjulte perler. Beliggende i det sydfynske øhav, lige på den anden side af Svendborgsund og Fyn, tilbyder de to øer en fredelig og idyllisk pause fra hverdagen med fantastiske strande, bjergtagende natur og masser af lokale aktiviteter og attraktioner for hele familien. Langeland og Tåsinge ligger kun en kort køretur væk fra Fyns mange populære seværdigheder, herunder den hyggelige havneby Svendborg, der ligger lige på den anden side af broen fra Tåsinge.

Lej sommerhus på Langeland og nyd de gode strande

Populære feriehuse på Langeland-Tåsinge

Loading...

Dyrevenlige feriehuse på Langeland-Tåsinge

Loading...

Feriehuse med pool på Langeland-Tåsinge

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst på Langeland-Tåsinge

Loading...

Ferie på Langeland og Tåsinge

Der er naturligvis mange grunde til at tage på ferie på Langeland og Tåsinge, men hovedårsagen er måske netop naturen. Begge øer domineres af smukke landskaber med store strækninger af uberørt natur og gule marker side om side, kun afbrudt af små charmerende landsbyer, majestætiske slotte eller en af de mange gårdbutikker og boder, der sælger lokale produkter langs øernes snoede veje. Kombineret med kilometervis af gode sandstrande og ø-atmosfære ad libitum tilbyder både Langeland og Tåsinge en afslappende sommerhusferie i idylliske omgivelser.

Udover den smukke natur har Langeland og Tåsinge en lang historik som feriedestinationer blandt konger og dronninger, der strækker sig flere hundrede år tilbage. Det ser man tydeligt på de mange herregårde og slotte, der ligger på de to øer med Valdemar Slot på Tåsinge og Tranekær Slot på Langeland som de bedste eksempler. Selvom hovedattraktionen på Langeland og Tåsinge er de rolige omgivelser, byder øerne også på små, charmerende kystbyer, blandt andet den brostensbelagte købstad Rudkøbing og den hyggelige havneby Bagenkop. Derudover er Svendborg, der ligger lige på den anden side af det smalle Svendborgsund, også et besøg værd, når du lejer et sommerhus på Langeland og Tåsinge.

Vidste du...

At Langeland er et af de få steder i Danmark, hvor du kan opleve vaskeægte vilde heste? Som en del af et naturprojekt lever hestene frit omkring Dovns Klint på øens sydlige spids.

Attraktioner og seværdigheder på Langeland og Tåsinge

Langeland og Tåsinge er de små oplevelsers land. Dem er der til gengæld et helt hav af, og det er endda bogstavelig talt. Især udendørs, hvor du kan tage på eventyr i naturen og udforske livet langs kysten og i de mange charmerende byer, der ligger i landskabet på tværs af de to øer. I Rudkøbing, den største by på Langeland, kan du blandt andet ose i byens små butikker og gallerier eller tage en kaffepause eller på en af byens hyggelige caféer. På tværs af Langeland og Tåsinge og langs kysten er der rig mulighed for at prøve kræfter med en lang række udendørsaktiviteter i til lands og til vands.

Både Langeland og Tåsinge gemmer på masser af skønne sommerhusområder. Nogle af de mest populære inkluderer Lohals, der ligger på toppen af Langeland, charmerende Ristinge, hvor du kan slappe af på en af øens bedste strande, og den lille havneby Spodsbjerg, hvor du kan tage færgen til naboøen, Lolland. På smukke Tåsinge kan du finde et udvalg af feriehuse midt i øens naturskønne landskab. I det store hele er Langeland og Tåsinge (stadigvæk) to af Danmarks skjulte perler, og du kan godt glæde dig til en autentisk, afslappende og idyllisk ferie, når du lejer et sommerhus på Langeland og Tåsinge.

NOVASOL - Sommerhusudlejning på Langeland og Tåsinge siden 1968

NOVASOL tilbyder et udvalg af unikke ferieboliger og sommerhuse på Langeland og Tåsinge, der spænder fra traditionelle byhuse til moderne sommerhuse i vandkanten. Uanset hvilken feriebolig du vælger, får du et oplagt udgangspunkt for at udforske Langeland og Tåsinge og nyde den smukke natur, de gode strande samt de charmerende byer og landsbyer. Læg dertil fleksibiliteten og komforten ved et privat sommerhus. Du kan browse alle vores sommerhuse på Langeland og Tåsinge lige her, eller udforske vores mest populære kollektioner herunder.