Feriehuse i Hov

Sommerhusområdet i Hov ligger på den nordlige spids af Langeland. Vælger I at leje et sommerhus i Hov på Langeland kan I glæde jer til nogle meget skønne omgivelser, hvor I er tæt på hav, strand og skov. Fra øens nordlige spids er udsigten over Storebælt helt fantastisk med kig til Fyn og Sjælland.

Sommerhus Hou - Langeland

Populære feriehuse i Hov

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hov

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hov

Loading...

Strande og smuk natur ved Hov

Når I lejer feriehus på Langeland er der aldrig langt til en dejlig strand. Rundt langs hele kysten ligger badestrande af forskellig slags - nogle små, nogle lange, nogle bredde og nogle lidt gemt af vejen. På den nordlige del af øen kan I tage til Hov Strand og Nordstranden. Disse strande er blandt de mest kendte på Langeland og byder på fint sand og rent vand. Nærheden til havet gør også dette område til et paradis for lystfiskere. På hele kysten er der gode fiskemuligheder og vil I prøve lykken på havet, så arrangeres der fisketure med båd. 

Naturen er meget smuk på Langeland og fra jeres sommerhus i Hov har I ikke langt til dejlige oplevelser i skov og ved kysten. En ferie på Langeland er perfekt til cykelture. Der er mange gode cykelstier og masser af små veje rundt på øen. I kan også vælge at tage cyklen med ombord på færgen til Lundeborg på Fyn. Færgen sejler fra Lohals. En skøn dagsudflugt - især om sommeren når solen skinne og havet er roligt.

Ferie Hou Langeland

Oplevelser på Langeland

Det er dejligt nemt at komme rundt på Langeland og I vil hurtigt kunne komme frem til de forskellige attraktioner og seværdigheder der findes på øen. Langelandsfortet er klart en af øens topattraktioner. Det gamle militæreanlæg er en god oplevelser for alle aldre. Fortet er i dag et museum, med fokus på især Den Kolde Krig. Det er muligt at komme ned i de gamle bunkeranlæg, se flyvemaskiner og tanks fra krigen. Læse forskellige beretninger fra tidenmed Berlinmuren og meget andet. En anden kendt attraktioin på Langeland er Tranekær Slot. Slottet ligger højt på en bakke, med en fin udsigt over de omkringliggende smukke huse. Ved Tranekær Slot kan I også besøge det finurlige souvenirmuseum. Her er samlet al verdens souvenirs - nogle mere specielle end kønne. Der er helt sikkert lagt op til et par gode grin på det lille museum. Uanset hvor man vælger at leje sommerhus i Danmark befinder man sig altid nær fede attraktioner og oplevelser.

Havnen i Lohals

Udflugtsmuligheder nær jeres sommerhus i Hov

Lohals er en hyggelig lille havneby, hvor I kan få en dejlig frokost med friske fisk og gå en tur langs stranden. I Rudkøbing finder I en lang gågade med et utal af butikker og de større dagligvarebutikker. I Rudkøbing finder I også det lokale NOVASOL servicekontor, hvor I typisk skal hente nøglen til jeres sommerhus. Medarbejderne på kontoret i Rudkøbing kan også være behjælpelige med gode tips til jeres ferie. Her kan I også besøge det lokale museum, hvor I kan slappe af i den flotte museumshave bag museet. I kan også besøge H.C. Ørstedselskabet, hvor historien om Ørsted fortælles og I kan afprøve flere af hans eksperimenter. Foran apotektet i Rudkøbing står også en statue af Ørsted, som voksede op i byen, som søn af den lokale apotekter. 

I har heller ikke langt til Tåsinge og det sydlige Fyn, hvor I kan besøge f.eks. Egeskov Slot. Her er der så meget atkigge på i de mange udstillinger med b.la. gamle biler og motorcykler. I den store slotspark kan I nyde de smukke haver, samt udfordre jer selv i den store labyrint og på legepladsen. 

Hos os finder I flere dejlige sommerhuse i Hov på Langeland. På hele øen har vi både sommerhuse og lejligeheder til udlejning, som kan danne ramme for en skøn ferie i Danmark.