Sommerhus på Tåsinge

Det Sydfynske Øhav rimer på gule rapsmarker, der danser i den varme brise, små idylliske landsbyer, lysegrønne skove og funklende havblik. Og det er lige netop, hvad der venter jer, når I vælger at leje et sommerhus på Tåsinge. Omgivelser, der gør sjælen godt!

På den pittoreske ø, Tåsinge, midt i øhavet kan I holde ferie i alt lige fra gamle, stråtækte huse, helt klassiske træsommerhuse eller mere moderne fortolkninger, mens I også sagtens kan finde ferielejligheder, der passer til lige jeres behov. Fælles for dem alle er, at de kan udgøre det helt særlige helle, som skal være udgangspunktet for jeres eventyr på Tåsinge og omegn. I mange af husene er der fx grej, der lægger op til leg og samvær i haven, mens terrasser og indendørsfaciliteter indbyder til hygge og afslapning med familie eller venner i alt slags vejr. Jeres firbenede familiemedlemmer er selvfølgelig også velkomne i langt størstedelen af vores sommerhuse på Tåsinge. 

Vores sommerhuse på Tåsinge ligger idyllisk centreret omkring Lumskebugten, mens vi også har et solidt udvalg i Rudkøbing og andre byer på naboøen Langeland. Deres kystnære placering gør, at mange af vores huse har en fantastisk panoramaudsigt ud over både bugt og hav. 

I holder altså ferie i pagt med naturen, når I bor i et sommerhus på Tåsinge. Derfor er det bestemt også oplagt, at I udforsker feriedestinationen på enten to ben eller hjul. På den måde får I alle de små detaljer med, og kan bevæge jer rundt, som I lyster.  I vil opleve hvordan smilene hos de lokale sidder løst, at tiden næsten står stille, og, hvordan I kommer helt ned i gear. Når I lejer et sommerhus i Danmark er det nemlig jer, der bestemmer hvad og hvornår.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Tåsinge

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tåsinge

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tåsinge

Loading...

Historiske vingesus midt i idyllisk natur

Der er noget helt særligt over at holde ferie på det sydlige fyn, og det at holde tilbringe kvalitetstid med sine kære i et sommerhus på Tåsinge bliver næsten ikke mere dansk. I bestemmer selv tempoet og frekvensen for oplevelser, men når I bevæger jer ud fra ferieadressen, vil I opdage, hvordan den idylliske natur smelter sammen med de små landsbyer, der alle bugner af både kulturelle perler og historiske vingesus. 

Et absolut must-see på jeres afbræk fra hverdagen er Elvira Madigan og Sixten Sparres gravsten ved Landet Kirke. Stenen gemmer på en umådelig sørgelig historie om stor kærlighed, der ender med selvmord. I Nørre Skov, hvor gerningen fandt sted, finder I deres mindesten. Landet Kirke er bestemt også smuk, mens kirketårnet i Bregninge Kirke byder på den smukkeste udsigt ud over øhavet og med kig til både Svendborg og Kiel i Nordtyskland på en klar dag. 

Når I er på Tåsinge, må I også unde jer selv at besøge Valdemar Slot, der rummer danmarkshistorie uden lige. Slottet blev bygget af Christian IV og senere knyttet til søhelten Niels Juel, hvis slægt stadig ejer slottet. Valdemar Slot udgør i dag et museum og ligger naturskønt med udsigt over det Sydfynske Øhav.

Aktiviteter og seværdigheder på Tåsinge

Øens beskedne størrelse til trods, så findes der en række seværdigheder på Tåsinge. En sommerhustur handler bestemt om afslapning og kvalitetstid, men store oplevelser er med til at skabe minder for livet. Vi anbefaler jer derfor at besøge: 

  • Skipperbyen Troense

Gå på opdagelse i historien og se, hvordan de ældgamle bindingsværkshuse ligger side og side i den lille skipperby Troense på østsiden af Tåsinge. De kan dateres helt tilbage til 1700-tallet, så byen fremstår som en lille historisk perle. 

  • Bregninge Bakker

Grønt gør øjet godt, og på Tåsinges højest punkt er det aldeles godt. Bregninge Bakker er et fredet naturområde, der byder på 180 graders udsigt over øen midt i øhavet. 

  • Tåsinge Museum 

Elvira Madigans mindestue, en folkemindesamling og et skipperhjem er bare nogle af de oplevelser I kan få jer på Tåsinge Museum, der ligger smukt placeret i ovenstående Bregninge Bakker. 

_NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være._